• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Uygun fiyata yapılan dolgular bana pek güvenilir gelmiyor açıkçası.Güvendigim ve içime sinerek gittigim Ayşegül Saltat var. Tavsiye ederim

cnm bunu yapcaktık aslında asıl düşündüümüz buydu ama ben doktoruma olmasını istediim resimleri gösterdim baya dolgun dudaklar götürdüm resimlerde oda eğer cerrahi mdahele yaparsak istediin kadar yağ koyamayız demişti koysak bile dikişlerden akabilir yaptıımız boşa gitmiş olur dedi bende yağa karar vermiştim.oyüzden yapmadık ki bana 20cc yağ koydu
dün dudaamı açınca neye gitmiş koyduumuz okadar yağ hiç yağ yook dudakta dedi :( bünye cnm ama eğer yaptırcaksan kesinlikle cerrahi derim.

funyy bende senin cerrahi müdahaleyi düşünüyorum. ama resim göremiyorum sende. artık arkadaşmı oluruz dostmu ne olursak olalımda resmini göreyim. ben yeni üyeyim birşey yapamıyorum, ne yapacağımıda bilmiyorum. eski tarihlerde yazdığın bu yazıları gördüm ne olur yardımmmm

canm hasan beyden aldn mı fıyat bend eonu dusnyrm banad ayazarmsn ozelden msj hakkım yok

yok cnm ya daha aramaya firsatim olmadi butun gunum bnm okulda geciyor mlsf iki doktora msj attim biri 600 digeride 800 dedi cook pahali :s hasan beyi ins bsy cikmazsa bgn aricam haber atarim sanada

juvaderm dolgu alıcam ıkı tup var ıcınde almak ısteyen olursa bana ulassın kızlar uygun fıyata verıcem,kendım sadece bı tupun cokazını kullanıcam ,acılmamıs dıgerı barı ziyan olmasın ,

Son düzenleme:
yok cnm ya daha aramaya firsatim olmadi butun gunum bnm okulda geciyor mlsf iki doktora msj attim biri 600 digeride 800 dedi cook pahali :s hasan beyi ins bsy cikmazsa bgn aricam haber atarim sanada

kac ayda yada kac yilda tekrarlamam gerekiyor bunu? tesekkurler

juvaderm dolgu alıcam ıkı tup var ıcınde almak ısteyen olursa bana ulassın kızlar uygun fıyata verıcem,kendım sadece bı tupun cokazını kullanıcam ,acılmamıs dıgerı barı ziyan olmasın ,

Canım dolguyu nerden ve kaca alıyosun merak ettim

canım nerden alıosun dolgu maddesini.. bu arada fatih dağdelen hakkında bilgisi olan var mı?

$Screenshot_2014-02-04-15-19-03-1.webp

Kizlar bende dolgulandim bi yamukluk var alt dudagimda umarim rotusla duzelir :53:

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

bence yaptırmayın sonra dudağınız berbat oluyomuş:33:

işe başlayınca bende yaptıracağım inşallaaahh. ama hem kalıcı makyaj hem dolgu birarada yapılıyor mu acaba çok mu saçma olur. yaptıran bilen var mı hanımlar ?

Back
X