• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dudakların süper olmuş. Bndr yaptırmayı düşünüyorum. Dudaklarım küçük ve ince. Acısı oluyor mu yardımcı olurmusunuz. Kaç dakika sürdü.

Emla die bi kremle uyusturuldu ama benim agri esigim biraz da yuksek oldugu icin cok aci hissetmedim. Canim cok tatli diildir. Yani dr her igneyi batirdiktan sonra yamukluk varmi die bakarken ben konusup guluyodum.10 dakika kadar surdu.

Son düzenleme:
Kizlar vy tekniği yaptiran yada doktorundan fiyatla ilgili bilgi olabilecek olan varsa yardim edebilir mi lütfen :( en az insan sadece fiyat bilen varsa boşuna hayal kurma mis olurum

Ya kızlar ben dudağıma kasımda dolgu yaptırdım yarım alta yarım üste. Eridi gitti bile. Hiç memnun kalmadım ya ne dolgudan ne doktordan. Teosyal ya da juvederm yaptırıcam herhalde en iyi onlar. İstanbul anadolu yakasında kim iyi? Bu sefer özellikle dolguyu iyi yapan birine yaptırmak istiyorum. Hasan beyden memnun kalmadım açıkçası
İlk yapılan dolğu maalesef çabuk eriyor,kalıcı olmuyor.Dolğunun belirli aralıklarla yenilenmesi gerekiyor.Bende Hasan beye dudak dolğumu yaptırmıştım.İlki hyalüronik asit idi,ikinci dolğum yağ enjeksiyonu idi.İkinci dolğudan sonra ancak bir miktar kaldı.Fakat emin ol ilk hali gibi şiş kalmıyor,eriyor..Tekrarladıkça kalan miktar seni tatmin etmeye yetiyor...
Birde erime miktarı,kalıcılık süresi kişiden kişiye göre değişiyor.Metabolizman hızlı çalışıyorsa ne marka dolgu olursa olsun hızlı eriyor maalesef :50: Dudak bölgeside hareket eden bir bölge olduğu için daha hızlı eriyor..

Butun sayfalari okudum nerdeyse ama kafam cok karisti. ankarada kime gidebilirim dolgu icin kizlar???

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395575426.219182.webp
Ben toplamda 4 kere felan yaptırdm 1 defa da yarm tüp yaptrdm. Uzun süredir de yaptırmıyorm formundan pek bişey kaybetmedi. Doktorum İPEG'den akın bey. Nişantaşı vali konağı caddesinde bu İPEG

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1034184
Ben toplamda 4 kere felan yaptırdm 1 defa da yarm tüp yaptrdm. Uzun süredir de yaptırmıyorm formundan pek bişey kaybetmedi. Doktorum İPEG'den akın bey. Nişantaşı vali konağı caddesinde bu İPEG

merhaba dudaklarınızda başka bir işlem var mı? sadece dolguyla bu kadar değişim mümkün mü :53:

Eki Görüntüle 1034184

Vay canına..! Rujsuz bir foto eklermisiniz rica etsem ;)

Eki Görüntüle 1036213

Çok güzel olmuş gerçektende :23:Çok yakışmış :34:
Kaçırmış olabilirim,ne zaman yaptırmıştınız bu işlemi,bu fotodada durum ne kadarlık zamanı? Valla tekrar yaptırmak istedim şimdi :52:Perşembe günü burun ameliyatım var.Ayrıca çeneye ve elmacık kemiklerine yağ enjekte edilecek..Birazda dudağa yaptırayım madem :52:Zamanla eriyor çünkü,ilk zamanı gibi değil..

Eki Görüntüle 1036213

Çok güzel olmuş gerçektende :23:Çok yakışmış :34:
Kaçırmış olabilirim,ne zaman yaptırmıştınız bu işlemi,bu fotodada durum ne kadarlık zamanı? Valla tekrar yaptırmak istedim şimdi :52:Perşembe günü burun ameliyatım var.Ayrıca çeneye ve elmacık kemiklerine yağ enjekte edilecek..Birazda dudağa yaptırayım madem :52:Zamanla eriyor çünkü,ilk zamanı gibi değil..
Teşekkür ederim:)
Sanırım ilk defa 2010 yılında son aylarda fela yaptrdm.2 senedir sadece bir rötüş bide yarm tüp yaptrdm ye hatırlıyorm.kırmızı rujlu resim son dolgum ypıldıktan 15 dk sonraydı. Diğer 3 resimde geçtiğimz geçen yaz. Fazla hacim kaybetmiyo. Asla eskisi kadar sönük olmaz zaten. Birde her ay uçuk çıkaran ben uçuk sorunundan kurtuldum:)

Teşekkür ederim:)
Sanırım ilk defa 2010 yılında son aylarda fela yaptrdm.2 senedir sadece bir rötüş bide yarm tüp yaptrdm ye hatırlıyorm.kırmızı rujlu resim son dolgum ypıldıktan 15 dk sonraydı. Diğer 3 resimde geçtiğimz geçen yaz. Fazla hacim kaybetmiyo. Asla eskisi kadar sönük olmaz zaten. Birde her ay uçuk çıkaran ben uçuk sorunundan kurtuldum:)
Bende iki kez dudak dolğusu yaptırdım.İlki Hyalüronik asit idi,sonra yağ enjeksiyonu yaptırdım ama yağ dolgusu çok daha fazla hoşuma gitti.. Ilk hali gibi değil tabi,işlem yaptırdıkça kalan dolgu artıyor.Ama sabır ve maddi imkan gerekiyor.
İşlemden sonraki ilk haftalar müthiş oluyor gerçekten :52: Doktorumla konşayım ameliyat öncesi,ikna edebilirsem bir miktar daha enjekte etsin madem :))
Teşekkür ederim ;) Güle güle kullan,valla gaza getirdi beni :52:

Bende iki kez dudak dolğusu yaptırdım.İlki Hyalüronik asit idi,sonra yağ enjeksiyonu yaptırdım ama yağ dolgusu çok daha fazla hoşuma gitti.. Ilk hali gibi değil tabi,işlem yaptırdıkça kalan dolgu artıyor.Ama sabır ve maddi imkan gerekiyor.
İşlemden sonraki ilk haftalar müthiş oluyor gerçekten :52: Doktorumla konşayım ameliyat öncesi,ikna edebilirsem bir miktar daha enjekte etsin madem :))
Teşekkür ederim ;) Güle güle kullan,valla gaza getirdi beni :52:

Benm hyalüronik asit yapıldı. Ameliyatının iyi geçmesi dileğiyle:)

vayy gerçekten çok hoş olmuş :( bende istiyorum :17: ama nişanlım istemiyorrr :50::19::20:

Beylerimize sorsak sarışınlıktanda çok hoşlanmazlar boşver sen esmer kumral daya iyisin dikkat çekme derler ama hoş bi sarışın geçincede biçoğu şaşkın şaşkn bakar kalır. Erkekler böyle şeylere pek sıcak bakmaz. Ama yapıncada çok hoşuna gdicektir. Allah aşkına baksana eski halim daha mı iyi:)

Beylerimize sorsak sarışınlıktanda çok hoşlanmazlar boşver sen esmer kumral daya iyisin dikkat çekme derler ama hoş bi sarışın geçincede biçoğu şaşkın şaşkn bakar kalır. Erkekler böyle şeylere pek sıcak bakmaz. Ama yapıncada çok hoşuna gdicektir. Allah aşkına baksana eski halim daha mı iyi:)

:D zaten çocuk silikonumu bilmiyor :D dudağıma yaptırsam anlar ya birde korkuyorum estetik mağduru olurum diye dudağa gelene kdr burun ameliyatı olucam et var brde estetik istiyorum ama istemiyor o estetik olmasını başkası olur musumm.. :/ :14: benim dudağım gene var senin eski halin gibi değil yani aslında o yuzden aciliyeti yok :D burun olursam ona da azcık belki yaptırırm :D o zmn çakmaz :D

:D zaten çocuk silikonumu bilmiyor :D dudağıma yaptırsam anlar ya birde korkuyorum estetik mağduru olurum diye dudağa gelene kdr burun ameliyatı olucam et var brde estetik istiyorum ama istemiyor o estetik olmasını başkası olur musumm.. :/ :14: benim dudağım gene var senin eski halin gibi değil yani aslında o yuzden aciliyeti yok :D burun olursam ona da azcık belki yaptırırm :D o zmn çakmaz :D

Artık bi katakulli bi kandırma yaparsın.:) BeN çok memnunum saçma sapan bi doktor olmadğı sürece bişey olmaz

Dudak dolgusu ne kadar kizlar.benim alt dudagim bayagi dolgun zaten ama üstte öyle olsun istyrum.fiyatlandırma nedir.ankaradayim.ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X