• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

arkadaşlar merhaba benim dudağım çok inceydi 3 defa dudak dolgusu yaptırdım.en son yaptırdıgım halinn resmini ekledim.çok güzel oldu fakat 2 gün dayandı.2gün sonrasında dolgudan eser kalmadı.artık hiçbir dudak dolgu maddesine güvenmiyorum.tavsiye ediceğininz bi marka varmı

ne kadar güzel olmuş çok begendim :) keşke kalıcı olsaymış

Ha :) bende kas altimi ne ki o diom ayy nasil guldum halime.d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395833068782.webp
    $1395833068782.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 277
ihtiyacın yok ki senin

Oylemi diosun.disari doğru kivrimlicok hosuma gidiyor da yinede bir TIK artirsalarmi diye.düşünmüştüm.:) bakalm.ne yorumlar gelecek daha.ck TSK ederm

Oylemi diosun.disari doğru kivrimlicok hosuma gidiyor da yinede bir TIK artirsalarmi diye.düşünmüştüm.:) bakalm.ne yorumlar gelecek daha.ck TSK ederm

bencede gerek yok ki benim böle olsa hiç dokunmazdım bile :))

bencede gerek yok ki benim böle olsa hiç dokunmazdım bile :))

Gaza geldim:) bak smdi.... Bu arada bisey daha soracagim.dudağa kalici makyaj konusunda ne dusunuosun.? Yani oda var aklimda .?

Son düzenleme:
Gaza geldim:) bak smdi.... Bu arada bisey daha soracagim.dudağa kalici makyaj konusunda ne dusunuosun.? Yani oda var aklimda .?

bir tandıgım yaptrmıstı ama bundan 5 yıl önce hem dudaga hem kaşa ben hiç begenmemiştim cok belli oluyordu bide dudagındaki rengi böle kahverengi oldu sanki ruj cıkmısda sadece kenarda kalmıs gibi duruyodu hiç begenmemiştim ama suan nasıldr yeni gelişmeler var mı bu konuda bilmiyorum.yaptrmadan önce doktorunun daha önceki işlerine bakmalısın bazı doktrlar hasta hakkı diyip göstermiyo ama ben görmedende yaptrmam acıkcası benm doktrum bütün fotolarımı cekti baskalarına gösterirsede rahatsız olmamzdım bazı kişilere örnek oluyorum diyede sevinirdim :))

Cnm sakın yaptırma ben cuma günü yaptırdım.Erkek arkadaşım yaptırırsan senden ayrılırım dedi ben de ciddiye almadım nasıl olsa ayrılmaz diye.

Cuma yaptırıp eve döndüğümde evi terk etti :53: üstüne birde maymuna benzemişsin dedi. Rızaları olmadan yaptırmak dogru değil sanırım. :50:

evet ya :/ işte :/

Ayy kafam karistu bunu cildiyemi yapiyor plastik cerrahmi.amcam cildiyede profesör.bedavaya getirebiliriz cildiyeyse eğer.hem güvenli eller olmuş olur:( bişiy olursa aglanip siz la na bile eğim biri hic değilse:(

Dermatologşarda yapıyor bunu. Bi arkadaşımın babası dermatolog çok sık yaptıklar bişey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dermatologşarda yapıyor bunu. Bi arkadaşımın babası dermatolog çok sık yaptıklar bişey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet amcam yapiomus sordum. Cildiyeci

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bazılarınız bu dolguyu paylaşmaktan bahsetmiş, örneğin juvederm ve teosyal kiss adlı ürünler kaç kullanımlık? veya kalanını saklayıp 2., 3. uygulamalar için tekrar kullanabiliyor muyuz?
Veya örneğin ben annem ile gitsem, aynı dolguyu ben dudaklarıma, annem de kaz ayakları için kullanabilir mi?

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bazılarınız bu dolguyu paylaşmaktan bahsetmiş, örneğin juvederm ve teosyal kiss adlı ürünler kaç kullanımlık? veya kalanını saklayıp 2., 3. uygulamalar için tekrar kullanabiliyor muyuz?
Veya örneğin ben annem ile gitsem, aynı dolguyu ben dudaklarıma, annem de kaz ayakları için kullanabilir mi?

Evvet canim arkadaş yukarida bak bunu yazmis.doktoru ikinci uçuncu rotuslar için kalanini kullanalim demiş saklayip.ama bakmislarki dudagina yetmiyor bi tüp. o yüzden hepsini kullanmislar kiza. Yani.kullanılabiliyor... Ama rotuslara gidicrksin? Rotuslarin için yeni.bi tüp acacaklar ozaman annenede sanada.yada kim bilir arkadasinki gbi belki yetmicek.ve bir tüpü sana yeni bir tupu annene kullanacaklar? Yani iki ayri masraf

Canım emin ol yetmez benim başıma geldi işte bana dediler ki yarısını kullanırız azalınca ekleriz ücrette almayız 800TL'ye çift dolgu yaptırmış gibi olcaktım bu cezbetmişti beni açıkcası ama işlem sırasında dolgu anca yetti.Çünkü ekliyor bir taraf daha fazla olunca hadi diğer tarafada biraz ekle dur şunun surası az olmuş derken bir bakmışsın dolgu bitmiş.

Zaten birkaç gün sonra sönüyor ilk yapıldıgı gibi olmuyor yarısını kullanırlarsa 5 gün sonra dudağın hiç yapılmamış gibi olur eminim. o gördüğümüz fıstık gibi dolgun dudaklar bir kaç dolgu işlemi tekrarından sonra oluyor iyice oturuyor çünkü sonra yarım dolgu bile yetiyordur eminim :)

Back
X