- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi emellce
- #4.801
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş güle güle kullanın :)
Buarada arkadaşlık talebi yolladım size göğüs için fikirlerinize ihtiyacım var birde albümünüz varsa bakabilirmiyim ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş güle güle kullanın :)
Buarada arkadaşlık talebi yolladım size göğüs için fikirlerinize ihtiyacım var birde albümünüz varsa bakabilirmiyim ?
Biraz gıdım varmış,sarkmasın aşşagıya doru diye doktorum sargı yapmışOraya bir müdahale yok yani..
Teşekkür ederimEkledim sizi,bakabilirsiniz albüme.Ayrıca sorularınız olursa ilgili konulardan yazabilirsiniz .Elimden gelen bilgiyi,yardımı paylaşırım
![]()
Ekledim canımarzumm beni de eklebende merak ediyorum
![]()
koyu renk rujla kullanmasanız sanki daha güzel olcak gibi.... uçuk pembeler falan gibi...
bir tık inerse çok doğal durur...
Daha sonrası için saklanıyormu bilmiyorm ama bir tüpü paylaşmak mümkün. Tam yaptırmak istemeyen arkadaşımın kalan yarımını yaptrmştm kendime. Annen de istediği bir bölgede senden kalanı kullanabilir ama yeter mi bilemem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende dudak dolgusu yaptıracağım sizinkiler çok güzel olmuşş acaba nerde ne kadara yaptırdınız bide ozelden resim atarmısınız rica etsem
bende dudak dolgusu yaptıracağım sizinkiler çok güzel olmuşş acaba nerde ne kadara yaptırdınız bide ozelden resim atarmısınız rica etsem
Ankara'da iseniz ben size Mehmet Akgün'ü öneririm. Biz daha dün yaptırdık. İki arkadaş gidip. Aradan bir hafta geçsin de resim de ekleyeyim. Ama buraya eklemek için sanırım mesaj sayımı artırmam gerekecek.
hayır malesef antalya dayım
araştırıyorum iyi bi yer bulurum inşallah
Yanlş bilmiyosam haftanın bazı günleri bnm doktorm antalyadaydı. İPEG 'le iletişime geçip sordurmanızı tavsiye ederim.doktor akın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle yaptırEki Görüntüle 1053762
ben burun estetiği ile birlikte dudak dolgusu da yaptırmak istiyorum. üst dudağım ince ve asimetri de var. sizce dolgu sonrasında düzelir mi arkadaşlarr :26::26:
Kesinlikle yaptırAsimetri enjekte edilen miktarla düzeltilir tabiki
![]()
Ben liposuctiondan çok korkuyorum sadece dudak için yağ alımı herhalde çok az olur değil mi?:26:
alınan yağ sanırım bir işleme tabi tutuluyor ve onun içinden seçilen yağlar kullanılıyor. ben başka bir operasyonla beraber yaptırmıştım... ne kadar alındı bilmiyorum ama sadece dudağım için yağ alınmasına rağmen göbeğimde 10cm çapında morluk oluştu... ama iz, çukurluk vs. gibi birşey olmadı... çok fazla alınacağını sanmıyorum...
genel anestezi altındaydım.... hiç acı duymadım.... ama yağ alınan yer morarıyor... ben oturup kalkarken göbeğim acımıştı...
yağı enjekte ettikleri kısımda şişiyor, ödem nedeniyle....
3-4 gün sonra asıl halini alıyor...
ben yakında burun kenarı çizgileri,alın, dudak beraber yeniden yaptırmayı düşünüyorum.... insanın kendi yağı olunca ayrı bir tazelik ve ışıltı geliyor... ya da ben öyle hissediyorum:))))
Ben de yaptırdım ama , kendi yağımı değil, hazır dolgu ile yapıldı. Genel anestezi, ameliyat ürküttü beni.