- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi emellce
- #4.881
Merhaba arkadaslar, ben yeni üye oldum dudak dolgusu hakkında bilgi almak için ayrıca paylaşmak için... Ben de dolgu istiyorum fakat bariz belli olsunistemiyorum ufak dokunuşlar istiyorum şimdilik sadece. Sitede okuduklarıma göre kullanılan bir tüp madde tek kullanımlık imiş, benim dudaklarım çok aşırı ince olmasada ufaklar ve bir tüpün hepsi kullanılmayacaktır istediğim dudak için... Acaba bir doktora toplu halde gidilse bir tüpten birkaç kişinin faydalanabildiği oluyor mu? Burada okuduğuma göre birkaç doktor ismini yazdım kenara gidebilirim diye. Belki dediğim şey mümkün olur ve benim gibi birkaç kişinin gönlü olur... Fikirlerinizi almak isterim ayrıca doktor konusunda, sevgiler...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm 1 tup oylee kocaman bısey olmuyo zaten dudaklarının foto yollarsan fıkrımı daha rahat soylerım ama alt ust anca yeter bır tup bende 2 var bı tane daha dusunuyorum hatta fotomda var tabı bu nasıl dudak begendıgıne baglı ben ırına angelına falan hayranı oldgum ıcın sanırım bıraz abartı sevıyorum yanı ankaradaysan sayet ben yarın doktoruma gıdecegım beraber gıdersek ındırım durumunu konusuruz