• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Tesekkurler cnm benim alt dudagim suan senin dolgulu halin gibi ama ust senin dolgundan 1 tik ince cok az yaptrrsam belki uste dusunurum nasi bi islem uyguluyorlar aci oluyomu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim iğne fobim var tansiyonum düşe düşe yaptrdım. Sözde uyuştrmk için emla diye bi krem sürüyolar iğne derinlere gittikçe acıyo

Benim iğne fobim var tansiyonum düşe düşe yaptrdım. Sözde uyuştrmk için emla diye bi krem sürüyolar iğne derinlere gittikçe acıyo

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403291295.149718.webp

Sence uste gerek warmi

Bence var hatta altada var çok değil ama 3/4 tüp yukarı 1/4 te alta güzel olur$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403292344.070089.webp
Çok uzun zamandr yaptrmuyorm hala böyle bnm

Bence var hatta altada var çok değil ama 3/4 tüp yukarı 1/4 te alta güzel olurEki Görüntüle 1163681
Çok uzun zamandr yaptrmuyorm hala böyle bnm

Walla senin sahane durmus bayildim masallah diyim birce akalaydan sonra ilk defa birinin dolgusunu begendim bu arada gozler lensmi gercekmi

Fx eyes marka lens foxx rengi vetman rumuzlu arzu hanım getiriyo amerikadan .birce akalayın dudaklarını bnde çok beğenrm

Fx eyes marka lens foxx rengi vetman rumuzlu arzu hanım getiriyo amerikadan .birce akalayın dudaklarını bnde çok beğenrm

Bende hidrosummer azul siparisi werdim arzu hanimdan yarin elimde olcak bakalim ozelden gozunun yakin cekim halini yollama sansin warmi biraz pahali bi lens oldugu icin yakindan gormek istedim memnunmusun ?

Ayriyetten birce akalayin eski dudak we burnunu gordunmu sok oldum ben

Bende hidrosummer azul siparisi werdim arzu hanimdan yarin elimde olcak bakalim ozelden gozunun yakin cekim halini yollama sansin warmi biraz pahali bi lens oldugu icin yakindan gormek istedim memnunmusun ?

Bana özelden boş bi mesaj atabilirseniz bende ordan atiyim pek blmiyorum mobil kk kullanımını

Bana özelden boş bi mesaj atabilirseniz bende ordan atiyim pek blmiyorum mobil kk kullanımını

Bende mobil kullaniyorum we 1 haftalik filan uyeyim ama karistirim olmazsa yarin pcden atarim

Ben yağ enjeksiyonu yaptıranı yakından hiç görmedim ama dolgu da idare ediyor

ben iki kez hyaluronik asitle geçici dolgu yaptırdım. tekrarlamayı düşünüyorum ama acaba yağ enjeksiyonu daha mı doğal duruyo onu öğrenmek istemiştim :/

Hyalüronik asit.ben çok uzun aralıklarla yaptırdm. Nişantaşı valikonağı caddesinde İPEG'de doktor akın bey'e yaptırdm. İlk yaptırdığımda 450 tl idi en 600 tl oldu.Yani burda demek istediğim o kadar açık aralıklarla yaptrdım ki 2 kere fiyat arttı. Benm herkese tavsiyem bianda kalın dudaklı olmak için 2,3 ayda bir yaptırıp yüklenmeyin yoksa estetik faciası olur. Formunu kaybettirmeden ama çok da erken davranmadan uygulayın. Biraz sabır isteyen bi iş

Kızlarrr ankarada dudak dolgusu yapacak yokmu ya elmacik kemigime yaptrcamm simdide bikac kisi gidince baya indiirm yapio doktor.duaunen varsa bu firsattan beraber yararlanalimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaslar bugün ilhan eğilmez'e dudak için muayene oldum sağolsun çok cana yakın zaten çalıştığım yerde benim müşterim juvenil diye bi dolgudan bahsetti ve kalıcılığı 18 aymış araştırdığım ama daha önce kullanan kimse yok ama doktoruma inanıyorum 1 tüp yeter dedi ve dolgu ücreti almıyo sadece tüp ücretini alıcak haftaya salıya randevu verdi. Juvenil yaptırmış olan varsa bilgi alabilir miyim ?

Arkadaşlar merhaba ben yarın Adana'da bi klinikte geçici dudak dolgusu yaptıracam ilk kez :18:
Ve 6 gün sonra sevgilimle tatile gideceğiz sizce şişlik iner mi tatile kadar ? :/
Bilenler yardımcı olursa sevinirim :26:

Gülşah gerçekten dudağındaki dolgular muhteşem güzel ,sexsi ve doğal duruyo bende istiyorummmm :52: ama bursadayım :50: Bursada dolgu yaptırıp menun olan varmı arkadaşlar

Son düzenleme:
Kızlar merhaba dün yaptırdım ve çok mutluyum.
İsteyenler geciktirmeden yapsın aynalara bakıp duruyorum. Bende morarma olmadı inşallah bugünden itibaren de olmaz :16:

Kalıcı dolgu yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyor bana. ama hangısının daha zararlı oldugu tatrısılır. Ben kalıcı dolgu ıstıyorum kalıcı dolgu yaptıranınız yok mu ?

Back
X