Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime 5 kere uygulama yaptim. Kardesime ve arkadaslarima da.. Uygulama yaptirmak isteyenler ulasabilir.. Igneyle uyusturma yerine emla krem kullaniyorum.. Daha agrisiz ve acisiz. 1 kere plastip cerraha uygulattim, cok agrili acili oldu, ve butun gun tum yuzum sisti, igneyle uyusturdugu icin.. Emla krem yeterli .. Tavsiye ve uyari..
Merhaba Ankarada nereye gidiyorsunuz paylaşırsanız sevinirimUstte resimim var diger sayfalardada ben cok memnunumm cnm elmacikta istiyorum. Bu hafta sen hangi gun musait sen ben uyarim.cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabaaave dün itibariyle korkumu yenip dudak dolgusu yaptırdım Barış Çakıra az acıdı ama gecti sonrası acısı sımdılık cok guzel agzım sankı az buyuducok az yaptırdım umarım cok cabuk ınmez ust dudagım acayıp guzel kalkık duruyorrr
bakalım etkisi ne kadar sürecek acaba biraz fazlamı yapsaydımm duruma bakıcazz...:)
üst dudağıma dolgu yaptırdım başlarda memnundum ama şimdi sağ tarafta dolgu maddesi toğlanmış ve ödem oluşturmuş gibi dudadığımın içinde duruyor...henüz 2 ay oldu orası geçmedi..acaba bu dolgu maddesi ordaki dokulara zarar verirmi?ve hepsi tamamen eriyecekmi...umarım erir çünkü pişmanım.
geçici süre dedikleri 6 ay fakat benim neredeyse 1 yıl olacak içinde o pütür pütür dolgu duruyor.dışardan belli olmuyor tabii ama sizde tamamen erimesi ne kadar zaman aldı acaba ?merhaba,
ben de daha önce üst dudağıma geçici dolgu yaptırmıştım, 3. gün çok güzeldi,sonraki günler biraz inmeye başladı ve zaman geçtikçe dolgular top top dağınık bir şekilde durmaya başladı, hatta elimde bastırıp dağıtma ihtiyacı hissediyordum, o yüzden tavsiye etmiyorum çünkü dolgu erimeye başladığında , ilk yapıldığındaki gibi homojen olmuyor, sonra zamanla hepsi geçti zaten,şuan eski haline geri döndü, görüntü dışında sağlık ile ilgili bir sorun yaratmıyor
merhaba,geçici süre dedikleri 6 ay fakat benim neredeyse 1 yıl olacak içinde o pütür pütür dolgu duruyor.dışardan belli olmuyor tabii ama sizde tamamen erimesi ne kadar zaman aldı acaba ?
canm sen nerde yaptırdnEki Görüntüle 1192953
İlk yaptrdığımda çok iyi durmuyodu
Biraz ördek ve biçimsizdi o yüzden uzun vadede oturcak bişey olduğundan aceleye getirmemenizi tabdiye rdiyor
Eki Görüntüle 1192963
Sonradan oturup havasını buluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi