• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

çok güzel olmuş güle güle kullanın ben de üst dudağım için düşünüyorum ankaradayım gerçi ama istanbul için de bakıyorum yanıt için teşekkür ederim.

Ameliyat sonrası yarayı iyileştirip cildi sürekli tazeleyen bir ışık varmış. Ruslar çok kullanıyor diyorlar. Kullanan var mı? yaralarım kapanmıyor. Işık şu:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 3 gün önce yaptırdım bağdat Caddeside doktorum çok iyi ve gerçekten çok güzel Motive etti. şuan çok mutluyum zaten en önemlisi de buydu. çevremde kimse farketmedi ama burada en önemlisi doktor ve kullanılan malzemenin kalitesi :)) sürekli aynaya bakasım geliyor bence istiyorsanız hiç düşünmeden yaptırın :)
Merhaba harika görünüyor dudaklarınız...benim istediğim gibi... Önceki halinin görselini görmek istesem mümkün mü acaba?

tam istedigim gibi olmadi ama son hal budur. Ben yanlar daha dolgun olsun istiyodum aysun kayacininki gibi. ama benim dolgu en kenarlarda degil ortalarda yogun

Eklentiler

• IMG_20140924_170802.webp
    IMG_20140924_170802.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 26.708
k
tam istedigim gibi olmadi ama son hal budur. Ben yanlar daha dolgun olsun istiyodum aysun kayacininki gibi. ama benim dolgu en kenarlarda degil ortalarda yogun
kime ve kaça yaptırdın cnm hangi madde kullanıldı

Merhaba siz bunu yazali cok zaman olmus insallah gorursunuz ama dudaklariniza bayildim acaba nerde yaptirdiniz ve fiyati ne kadardi soylerseniz cok memnun kalirim
merhaba yeni gördüm mesajınızı,teşekkür ederim .ben antalya da özerdem kardeşlerde yaptırdım ve 1 yılı askındır kullanıyorum.1500 civarında bi para ödemiştim

Arkadaslar ben de kaslarimdan sikayetciydim kalici makyaj yaptirmaya karar verdikten sonra uzun arastirmalarim sonucunda islemleri ankarada su makeup da yaptirmaya karar verdim iyi ki de bu karari vermisim son derece memnun kaldim,uzman bayan arkadas konuya cok hakim oldukca da basarili,islemler hastane ortaminda son derece steril yapiliyor ilgilenenlere tavsiye siddetle ederim.İnstagramdaki fotograflardan bazilarini paylasiyorum burada

index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 3 gün önce yaptırdım bağdat Caddeside doktorum çok iyi ve gerçekten çok güzel Motive etti. şuan çok mutluyum zaten en önemlisi de buydu. çevremde kimse farketmedi ama burada en önemlisi doktor ve kullanılan malzemenin kalitesi :)) sürekli aynaya bakasım geliyor bence istiyorsanız hiç düşünmeden yaptırın :)
Çok güzel olmuş canım,güle güle kullan. Ben de yaptırmayı düşünüyorum hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim?

Çok güzel olmuş canım,güle güle kullan. Ben de yaptırmayı düşünüyorum hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim?

Estpoint diye bi yer bağdat caddesinde 1 hafta önce kontole gittim üzerinden ücretsiz geçtiler tavsiye ediyorum

mrblar ben de ankarada bir doktorla görüştüm dolgu fiyatını yaklaşık 600-900 dedi. bir tüpü 600 tl. ben hem yanak hem dudak istiyorum. kaç tüp kullanırlar sizce bana? ne kadar öderim totalde acaba? bir tüp güzel bir dudak veya yanak için yeterli oluyor mu?

Evet kıızzz :)) Duak dolgusuda yaptırdım ben hemde iki kez.Önce Hyalüronik asitle yaptırdım sonra yağ dolgusu yaptırdım.Buraya fotoğraflarımı eklemiştim ama gerilerde kaldı tabi.Yine ekliyimde görsün görmeyen arkadaşlarda sende :KK34:

Canım..Ben iki kez dolğu yaptırdım biri hyalüronik asitle sonrasındada yağ dolgusu idi.Fotoğraflarım buradada var,eklemiştim.Albümümde göğüs estetiği olduğum için göğüs fotoğraflarımda var,o yüzden gelen her arkadaşlık tekliflerini kabul edemiyorum özür dilerim.Meme estetiği düşünen,olan,olacak arkadaşları ekliyorum genelde.Sizin için,bilgilendirmek adına öncesi,hyalüronik asit sonrası ve yağ dolgusu sonrası olan fotoğraflarımı tekrar ekliyorum canım..Bakın bakalım beğenecekmisiniz :KK34: Eki Görüntüle 758017 Eki Görüntüle 758018 Bu dudaklarımın dolgudan önceki hali..... Eki Görüntüle 758019 Eki Görüntüle 758020 Bu iki fotoğraf iki tüp Hyalüronik Asitten sonraki hali :)) Bu ekleyeceklerimde yağ enjeksiyonundan sonraki hali.. Eki Görüntüle 758021 Eki Görüntüle 758022 Eki Görüntüle 758023 Buda şişlikler gidipte kendine geldikten sonraki hali.. Eki Görüntüle 758024 Eki Görüntüle 758025

Arzum dudaklarının son hali çok güzel olmuş gerçekten maşallah :) Ama iki çesit uygulama yaptırdığın için hangisinin daha başarılı olduğunu anlayamadım açıkcası .. Karazeytinin de dediği gibi kendi yağından dolgu yapılması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Kaç tl ye ve nerde hangi doktora yaptırdın bilgi verebilir misin ? Birde dolgu yapılmadan önce takmini olarak ortaya çıkacak şekli gösteriyorlar mı acaba ?

Arzum dudaklarının son hali çok güzel olmuş gerçekten maşallah :) Ama iki çesit uygulama yaptırdığın için hangisinin daha başarılı olduğunu anlayamadım açıkcası .. Karazeytinin de dediği gibi kendi yağından dolgu yapılması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Kaç tl ye ve nerde hangi doktora yaptırdın bilgi verebilir misin ? Birde dolgu yapılmadan önce takmini olarak ortaya çıkacak şekli gösteriyorlar mı acaba ?
Teşekkür ederim ;) Ben yağ dolgusundan daha çok memnun kaldım tabiki.Dolgumu başka işlemlerle kombin yaptırdığım için daha uyguna geldi.Fiyat vermem doğru olmaz bu açıdan ;)
Doktorum Hasan Fındık. Nasıl bir şekil çıkacağını tabiki göstermiyorlar.Senin dudaklarının neye ihtiyacı varsa onu uyguluyorlar.Bilinçli iyi bir ellerde yaptırırsan üzücü sonuçlar olmaz endişe etme ;)

Süper gözüküyorlar. Bende antalyadayım ve yarın gidip yaptırabilir o kadar beğendim. Peki 1500 lira için ne kadar oranda uygulandı. Alt dudak üst dudak işlem gördümü? Ben sadece üst dudak için istiyorum ne kadara mal olur ki?

Bende düşünüyorum dudaklarım çok ince,2,5 ay önce lazerlipo oldum,dün kontrole gittiğimde drum dermofat greft diye bir teknik önerdi,vücudunuzda herhangi bir dikiş izi varsa onu alıp uygun şekle getirip dudağa yerleştiriyormuş,hem ömürboyu kalıcı hemde yabancı bir madde olmadığı için hiçbir riski yok,ilk fırsatta yaptırmayı düşünüyorum,resimlerimi paylaşırım

ve dün itibariyle korkumu yenip dudak dolgusu yaptırdım Barış Çakıra az acıdı ama gecti sonrası acısı sımdılık cok guzel agzım sankı az buyudu :D cok az yaptırdım umarım cok cabuk ınmez ust dudagım acayıp guzel kalkık duruyorrr :D bakalım etkisi ne kadar sürecek acaba biraz fazlamı yapsaydımm duruma bakıcazz...:)

kacakgirl Barış ÇAKIR dudak dolgusunu kaç tl ye yaptı acaba? 1 tüp mü kullandı ve markası neydi:) ben de sürekli doktor kararı değiştiriyorum...karar veremedimmm!!:(

ben 3. dolgumu yaptım bu seferki yarı kalıcı, aquamid ya da aqualiftti adı tam hatırlamıyorum, bu sefer içime sindi. daha fazla bilgi almak isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum çünkü

bu yaptırdıktan hemen sonra ama şu an yarıya inmiş durumda daha hoş duruyor

Eklentiler

• IMG_3773.webp
    IMG_3773.webp
    426,9 KB · Görüntüleme: 824
ben 3. dolgumu yaptım bu seferki yarı kalıcı, aquamid ya da aqualiftti adı tam hatırlamıyorum, bu sefer içime sindi. daha fazla bilgi almak isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum çünkü

bu yaptırdıktan hemen sonra ama şu an yarıya inmiş durumda daha hoş duruyor
Son halini eklermisiniz lütfen.Bu foto işlem hemen sonrası sanırım,inanılmaz şiş üst dudağınız.Alt dudak çok ince duruyor,ona dolgu yapılmadımı? Başka işlemlerde var sanırım.Boğaz kısmınızda bant var..

Back
X