• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben 3. dolgumu yaptım bu seferki yarı kalıcı, aquamid ya da aqualiftti adı tam hatırlamıyorum, bu sefer içime sindi. daha fazla bilgi almak isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum çünkü

bu yaptırdıktan hemen sonra ama şu an yarıya inmiş durumda daha hoş duruyor
Geçmiş olsun,biraz korktum,acımıyor mu yapılırken?

Geçmiş olsun,biraz korktum,acımıyor mu yapılırken?

acımıyor dersem yalan olur,başta yaklaşık 4 farklı noktaya uyuşturucu iğne yaptı doktor, öyle hemen sıkıp bırakmıyor da içeri doğru iterek yavaşça sıkıyor. hafifçe inledim bazen istemsiz göz yaşlarım aktı.

ama o kısma dayanabilirsen sonrasında doktor istediği kadar dolgu iğnesini sokup çıkarıyo hiç bişi hissetmiyosun.

sonuç olarak baştaki acısına değer ben bi de iğneli epilasyona gittiğim için iğne fikrine alıştım artık.

aslında bana dolgu yapılırken videosunu da koydum bloguma baya detaylı anlattım ama blog linki verdim diye ceza yedim, şu an yanda bebe maması reklamı var sayfamda o daha önemli sanırsam site için.

mrblar ben de ankarada bir doktorla görüştüm dolgu fiyatını yaklaşık 600-900 dedi. bir tüpü 600 tl. ben hem yanak hem dudak istiyorum. kaç tüp kullanırlar sizce bana? ne kadar öderim totalde acaba? bir tüp güzel bir dudak veya yanak için yeterli oluyor mu?

yanak hem pahalıya patlar en az 4 cc yani 2000 liradan az gitmez ve yapmacık durur bana kalırsa,doğal yapan doktorlar var tabi ama onlar en az 3000 lira.

ben kilo almanı aynı anda spor yapmanı tavsiye ederim pilates gibi böylece vücudun fitken yüzün dolar.

dudak içinse inceliğine ve maddesine göre değişir, ben geçici olanından 1 cc hem alt hem üst dudağa yaptım,o sönünce sadece üst dudağa 2 cc yaptım anca eşit oldu.

merhaba,
ben de daha önce üst dudağıma geçici dolgu yaptırmıştım, 3. gün çok güzeldi,sonraki günler biraz inmeye başladı ve zaman geçtikçe dolgular top top dağınık bir şekilde durmaya başladı, hatta elimde bastırıp dağıtma ihtiyacı hissediyordum, o yüzden tavsiye etmiyorum çünkü dolgu erimeye başladığında , ilk yapıldığındaki gibi homojen olmuyor, sonra zamanla hepsi geçti zaten,şuan eski haline geri döndü, görüntü dışında sağlık ile ilgili bir sorun yaratmıyor

o dolgu maddesine göre değişir ben hyaluronik asit maddesinden olan dolguyu kullandım markasını bilmiyorum ama 6 aydan fazla kaldı ve güzel duruyordu, regenyal idea yaptırdım iki günden fazla dayanmadı %100ü iki günde eridi

Kalıcı dolgu yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyor bana. ama hangısının daha zararlı oldugu tatrısılır. Ben kalıcı dolgu ıstıyorum kalıcı dolgu yaptıranınız yok mu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yaptırdım yarı kalıcı 8 yıl kadar dayanıyor albümümde görebilirsin

merhaba sizce yağ enjeksiyonu mu daha güzel duruyor yoksa hyaluronik asit mi??

kesinlikle asit, yağın kalıcı olması için 3 kez falan yaptırman gerek çünkü vücut emiyor-eritiyor.

asit ise markasına göre 1 seferde yaptırsan bile 1 seneye kadar dayanabiliyor en az yarısı

ben yaptırdım yarı kalıcı 8 yıl kadar dayanıyor albümümde görebilirsin

fotoğrafınızda dudaklarınız çok güzel ve çok doğal duruyor, hangi doktora yaptırdınız ve ücret hakkında bilgi verebilir misiniz acaba,teşekkürler

Kızlar...Herhangi bir kesinin altından alınan DERMİS tabakasından doku ile dudak dolgusu yapılıyormuş..Bu işlemi yaptıran varmı aranızda? Bu işlem kalıcı bir işlemmiş,açıkcası sürekli dolgu maddeleri,yağ dolguları ile uğraşmaktan ve eski hale dönmekten sıkıldım ..

ben 3 gün önce yaptırdım bağdat Caddeside doktorum çok iyi ve gerçekten çok güzel Motive etti. şuan çok mutluyum zaten en önemlisi de buydu. çevremde kimse farketmedi ama burada en önemlisi doktor ve kullanılan malzemenin kalitesi :)) sürekli aynaya bakasım geliyor bence istiyorsanız hiç düşünmeden yaptırın :)
bu başlıkta gördüğüm en doğal estetik sizinki heleki bazı arkadaşların felaket yani büyük olucak diye ördek gibi olanlar var ve burda ayyy canım çok seksi çok güzel olmuşssun diyen bir sürü bayan gerçekten komik zaten fazla doldurulunca dudağın hacmini aşıyor ve öne doğru bir görüntü oluşuyor bu da doğallıktan uzaklaştırıyor dudakları kimse kusura bakmasın

Ablam bir ay kadar önce yaptırdı, çok basit bir işlemmiş anladığım kadarıyla. Kendisi bayağı bir araştırmıştı iyi doktor bulucam diye, haklı tabi sonuçta operasyon yüzünde olunca her an görünüyor. Acıbadem'de dr Burak bey vardı ona yaptırmıştı en sonunda. Bir ay kadar şişik dudaklarla "hebe, hebe!" diye konuşmaya çalışması komikti ama onun dışında bir sorun yaşamadık :) Ben ailede şanslı olanım sanırım benim dudaklarım daha güzel ondan :)

Kizlar bende 1.5ay once dudagima dolgu yaptirdim bir hafta once burnumada yaptirdim dudagimada azicik sikti dolgu yine doktorum dudak konusunda cok unlu zaten normalde ankarada yasiyor ama istanbuldada cok fazla musterisi oldugu icin birkac haftada bir istanbula gelip buradada islem yapiyor ben bir yildir dudak dolgusunu arastiriyordum cunku dudaginda kistler olan dudagina dokununca ele top top gelen dolgulu arkadaslarim vardi doktorumada bu tur dolgulari baskasinda yaptiripta cikarttirmaya gelen birsuru hastasi oluyordu arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim bu doktora onun dudaklari cok buyuk olmasina ragmen dolgu gibi durmuyor simdi benim dudaklarimi goren vr dokunan herkeste doktoruma gidiyor dudaklarim yumusacik kistlenme olmadi his kaybi vs normal dudaktan farkli hicbir degisim olmadi opusurkende karsidaki dolgunlugu disinda birsey farketmiyor anlamiyor ve dudaklarimin dolgu oldugu hic belli olmuyor burnumdaki dolgu cok belli olmadi ama ayni doktora yaptiran arkadasimda buyuk fark vardi yavas yavas yapilmasi gerekiyormus yoksa burun nekroze olabilirmis gercekten suam dudaklarimdan cok memnunum yanaklarima bile dolgu yaptirmak istiyorum cunku dolgu estetik ameliyat gibi yapay bir goruntu ve doku yaratmiyor ve gecici birsey begenmezseniz eritilebiliyor bana dolgunun ambalajini verdi en iyi dolgu buymus arastir dedi ve fiyatlarida istanbula gore uygun gercekten oda cok dolgu yaptigindan malzemeyide toplu aldigindan artik bu doktoru buldugum icin cok rahatim bu gidisle heryerime dolgu yaptırabilirim :D

Bu arada b en dolgu islemlerini videolardan izlemistim benim doktorumun ust dudagi kaldirmak ve konturlari belirgin olsun diye farkli bir yontemi var buradan anlatmam dogru olmaz belki kendisinin buldugu bir tekniktir ama ust dudak hem kalkik oluyor hem ordek olmuyor konturlarida cok guzel oluyor ve dolgu oldugu hic belli olmuyor isteyene ozelden doktorumun numarasini verebilirim dolgu cok onenli birsey arkadaslar cunku dudakta kustlenme oldugunda onlari cikarmak cok can yakan ve dudaklarinizi haftalarca kocaman sisiren birsey dudaktan farkli renkte akan dolgular bile varmis malzemesi evet cok onemli ama dojtorun yetenegide bir o kadar önemli isteyene doktorumun iletisim nunarasini verebilirim

Bu arada b en dolgu islemlerini videolardan izlemistim benim doktorumun ust dudagi kaldirmak ve konturlari belirgin olsun diye farkli bir yontemi var buradan anlatmam dogru olmaz belki kendisinin buldugu bir tekniktir ama ust dudak hem kalkik oluyor hem ordek olmuyor konturlarida cok guzel oluyor ve dolgu oldugu hic belli olmuyor isteyene ozelden doktorumun numarasini verebilirim dolgu cok onenli birsey arkadaslar cunku dudakta kustlenme oldugunda onlari cikarmak cok can yakan ve dudaklarinizi haftalarca kocaman sisiren birsey dudaktan farkli renkte akan dolgular bile varmis malzemesi evet cok onemli ama dojtorun yetenegide bir o kadar önemli isteyene doktorumun iletisim nunarasini verebilirim

doktorun kim canım özelden yazar mısın?

arkadaşlar dudak kaldırma (lip lift) operasyonu yapan doktor arıyorum istanbulda. nuri battal ve gürsel turgut haricinde isim bilen var mı acaba?

Merhaba ben kurtkoydeyim dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. Bu yakınlarda tavsiye edeceğiniz dr var mi?

Merhabalar ben de dudak dolgusu dusunuyorum dudaklarim bicimli ama inceler. cok hafif bir sekilde istiyorum. Nimuehh doktorun ismini verir misiniz

Kizlar yaptiranlara hayirli olsun,cok agrisi oluyor mu? benimde ust dudagim cizgi gibi.Cok belirgin olmayan ufak bir mudahale istiyorum, Istanbulda ortalama fiyatlariyla tavsiye edeceginiz yerleri yazarmisiniz..

27 Kasım 2014 Dudak ve Çeneye yağ dolgusu fotolarım albümüme eklenmiştir kızlar bilginize.. 5. Günüm,henüz şişlikler mevcut ama abartı ödemden az çok kurtulmuş durumdayım.. Fiyat sormayın lütfen,kombin bir işlemdi her zamanki gibi... Beni takip edenler fotoları görebilir ;)

Back
X