• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ya ben üst dudağıma sıktırdım bu hyramic asidi dün akşama doğru hala dudağım şiş sanırım rahat oynatamıyorum bile çok kötü duruyor inecek dimi kaç günde inerki bu ? yardım ltf

petek dincozun dudagi hangi madde veya ne gibi islem yaptirmis acaba?
cok dogal ve guzel .
ne ordek dudagi nede asimetri..

a benim kardeşim benim doktoruma yaptırdı osman latifoğluna sanırım 1 ay oldu
kızlar hiç öyle acısı vs olmamıs tabi batarken hissettim diyor
fakat evde agrısı olmadı ya da dudagı oynatamıyorum filan demedi
500 mü verdi 600 mü bi sorim
çok hoş oldu da dudak cok oynayan bi yer oldugu icin azcık eridi sanki
eskiden daha şişti

kardeşimin arkadaşı o kadar dedik bak gidip estetisyene filan dudaga dolgu yaptırma
bizi dinlemedi gitti simdi dudagın bazı yerı sarkmıs uçuk olmuş gibi pörtlemis
dengeli yapamamıslar
aman estetisyene gitmeyin
pis pis malzemeler koyuyorlar
güzel bişe vay dudak dolgusu ben begendim kardeşiminki güzel oldu cidden

petek dincozun dudagi hangi madde veya ne gibi islem yaptirmis acaba?
cok dogal ve guzel .
ne ordek dudagi nede asimetri..

evet kulakları burnu derken her yan estetık şekerim dudaklar dogal ay yok daha neler tabiki müdahale vardır

ben dolgu yaptırdım 1 ay oldu tam ve hala asimetri devam ediyor , asimetri hafifledi ilk yapıldığına göre ama hala var... hyaluronik asit ne zaman tamamen eriyor? ben bir daha asla yaptırmayı düşünmüyorum...

kızlar estetik cerrahlara kanmayın gerçekten aslında çoğu zaman zararlı ve komik insanlar :D hiçbir sorununuz olmasada görüşmeye gittiğinzde muhakkak eksik bitarafınızı bulucaklardır merak etmeyin :) enteresan insanlar :D Ve emin olun ismi duyulmuş hatta türkiyede namına nam katmış estetik cerrahlar bile işi sadece paraya dökmüşler.Yurt dışından abimin eşiyle yaz tatili için yine türkiyeye gelmiştik.Yengem aslında burnunda hiçbir sorun olmadığı halde senelerdir burnunu yaptırmak istiyordu.Ben vazgeçiremedim ve yaz boyunca burda kalıcağımız için ameliyat için uygun zamandı.Neyse bağdat caddesinde ismini genç yaşta maşallah tüm türkiyeye duyurmuş bir cerrahtan randevu aldık.Özel muayneanesine gittiğimizde acaba devlet hastanesinemi geldik diye bi tereddüt eder gibi oldum :D çünki içerde sanırım bi 40 kişiye yakın insan vardı.Ve her önüne gelene randevu vermiş aynı saatlere.kimin önce gireceği belli değil.Herneyse orasınıda geçtim sıra bize geldi odasına girdik yengemin burnuna baktı benim senelerdir göremediğim kusurları gördü kendimden şüphe etmeye başladım oan :D yok estetik yapılırsa barbie gibi olurmuş yüz hatlarına bu burun gitmiyormuş falan.dr un yüzüne baktım gülümsedim alay eder gibi :D biraz bozuldu.yengemi baştan çıkardı tabi kızcağız indirdi yelkenleri suya 10 ytl para istedi yine kabul etti.Ben devreye girdim hemen

isminiz duyulmuş olsada gün içerisinde birçok tv programında boy göstersenizde henüz çok gençsiniz bir estetik cerrahın kendini kanıtlıyabilmesi için yıllarını harcaması gerekir.9 aylık 1 senelik şöhretle 10 milyar çok değilmi diye soktum lafı ben rahatladım onun yüzü kızardı . onur erol'u kattım ortaya.Onur erol bu konuda gerçek bir duayen ve iyi bir insan.Bu kadar maddiatıda ön planda tutmuyor emin olun buna kızlar.Bu bey sustu bizde teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için diyip izin istedik.Ertesi gün onur erolla görüştük ve 2 gün sonra ameliyat oldu yengem.Şu an çok memnun.Ama ben gerçekten taktım bu cerraha izin bitmeden yengemide yanıma alarak yeni burnuyla protez tırnak yaptırmaya gidicez.o arada bikaç laf daha sokarım sanırım :D bu sefer siz neden burnunuzu yaptırmıyorsunuz kulağınızda hafif kepçelik var bence düzelttirin dudaklarda ince sayılır dicem :)

Kızlar hakikaten bunlar insanların orasını burasını hatta gerekmiyen yerleri bile eleştirip düzeltme çabasına girerken düşündünüzmü hiç neden kendilerine hiçbir operasyon yaptırmıyorlar.çokmu mükemmeller sanki.Kiminin saçı yok kiminin burnu eğri kimi kırış kırış.
Bunu iyice düşünün neden yaptırmıyorlar çünki çoğu estetik ameliyat zararlı.Estetik operasyon allah korusun herhangi büyük kazalarda yüz zarar görmüşse yapılabilir bu çok farklı fakat durduk yere yok azcık şuramla oynatıyım azcık buramla bu çok kötü bişey.ileride çok pişman olursunuz.Dudağa dolgu maddesine gelince allaha şükür çok dolgun dudakları m var silikon sanıyor bazıları ama dudaklarım ince olsaydıda bunu dudak kalemleriyle daha belirgin yaparak ortaya çıkarmayı tercih ederdim.Muaynehanede ördek dudaklı şiş şiş dudakları olan genç kızlarda gördüm.Çok itici olmuşlar ve bariz belli dolgu olduğu hiç naturel değil

sana katılıyorum material girl. gerçekten tespitlerin çok doğru. ben cahillik yaptım dudaklarıma hyaluronik asit enjekte ettirdim ama Allahtan biliyorum ki kalıcı değil. Çok yapay arı sokmuş gibi dudaklarım oldu. hiçkimseye estetiği tavsiye etmiyorum. lütfen sağlığınızla oynatmayın. lütfeennnnnnn....

neden??
bazi yapilan dudaklar guzel oluyor hicte ordek gibi durmuyor, kime denk gelirse artik.
kim yaparsa , vekimin dudagi nasl bi reaction gosterir iste bunlara bagli.
her estetisyen yapar diye de birsey yok, dogru yeri veuygulamayi bulmak onemli..

vekalici dudak yaptirmadan once evet once gecicilerle bakilmasi onemli, ki kalicii yapip begenmediginde geri donme sansin yok. ama gecicilerde cilgintavsanin dedigi gibi.. istemiyorum der beklersin :)

Son düzenleme:
ben dolgu yaptırdım 1 ay oldu tam ve hala asimetri devam ediyor , asimetri hafifledi ilk yapıldığına göre ama hala var... Hyaluronik asit ne zaman tamamen eriyor? Ben bir daha asla yaptırmayı düşünmüyorum...

açıkcası memnun olmayan ilk kez seni görüyorum

Olleey en sonunda benim de yazacak bir şeylerim oldu. Büyük operasyonlardan korktuğum için (1 yıldır burun yaptırcam tırsmaktan yaptıramıyorum :))) küçük müdehalelerle başladık bakalım bu abuk işe ;)))

Kısacası ben de dolgu yaptırdım. Dudak dolgusu. ısmini buradan vermek doğru olmaz ama şu kadarını söyleyim Türkiyede bu dolgu ve botox konusunda en tanınmış bayan dr lardan biri. Pek çok ünlünün de dr.u olduğu için ve gördüğüm kadarıyla güzel yaptığı için bu dr.u tercih ettim. Gelelim sonuçlara;

Ben sadece üst dudağıma ve çene ucuma çok hafif dolgu enjekte ettirdim. Ücret ilk başta makul görünüyor ama sonradan çok bir fark olmadığını ve geçici olduğunu görünce açıkcası verdiğiniz o paraya bile acıyorsunuz ;((( (daha sonra medikal firmadan öğrendiğime göre dolgu maddeleri 50tl satılıyormuş. daha pahalıları da varmış ama öyle çok uçuk değil 150 bilemediniz 200tl imiş. Eh yani bana 400 dolardan yaptılar ;(( Hadi fiyatı dr.un tanınmışlığı arttırıyor desek şimdi gelelim sonuçlara. Benim gittiğim dr. bu işin en ehillerinden biri ama bilin ki neticede tanrı değil. Ve üstte yazan arkadaşa katılıyorum bu meslekte de etik diye birşey kalmamış kalmışsa da paradan sonra gelir hale gelmiş. Çünkü sizi öyle bi yıkıyıp yağlıyorlar ki şöyle enfes olacak vs. diye. Sonra yatıyorsunuz masaya önce dandikten bi krem sürüyorlar lokal anestezik etkili. Bir 5-10 dk sonra da iğneleri bir kaç kez hart diye batırıyorlar. ınce iğne gibi görünsede
-acıtıyor
-belli noktalarda gözünüzden yaş geliyor(tabi sizin acı eşiğinize de bağlı)
-dudaklardan ziyade çene çok acıyor söyleyim
-asimetri oluyor olmuyor değil ama çok bariz değil, daha sonra kontrole gittiğinizde rötuşla düzeltiyorlar
-EN KÖTÜSÜ MORLUK OLUYOR(belki herkeste olmuyordur ama ben beyaz tenli olmamama karşın resmen mosmor oldu bir tarafı hatta millet sordu nooldu diye dudağımı ısırdım dedim. ve o taraf daha şişti, rötuşa gittiğim zaman diğer tarafla orantılı olsun diye bu sefer o taraf morardı tabi yine ısırdım diyemedim direkt söyledim :))))) morluklar birkaç güne geçiyor.
-ilk yapıldığı gün şişlik daha belirgin(ödemde olduğu için) ama ertesi güne bile inişe geçiyor.

Benim yaptırdığımı kimse anlamadı hatta söyledikten sonra bile anca fark edebildiler. O kadar bariz birşey yok açıkçası. Yemin ederim boşa acı çekmekten başka birşey değil. Gerçi bir bakıma çok belli olmadığı için doğal diyebiliriz biraz üst dudakta kalkıklık oldu o güzel ama gerçekten bariz fark yok söyleyim.

Daha sonra tekrar kontrole gittiğimde burnuma da botox önerdi hatta nerdeyse zorla güzel olacak şöyle olacak böyle olacak diye yaptı diyebilirim. Ben yok istemem dediğim halde (pes yani ). Ve anlayacağınız üzre onda da bir halt yok. AYNI

Bir değişiklik olmadığın söylediğinizde de daha sonra oturacağını söylüyorlar, eskiyi beynin çabuk unuttuğunu vs. yani kısacası maalesef boşa para veriyoruz. Benden söylemesi. Ve işin en kötü yanı bu tür uygulamalar yaptırdığınız zaman sanırım biraz bağımlılık yapıyor. Kötü de olduğunu bilseniz gidip tekrar düzelttirmek istiyorsunuz derken bir bakıyorsunuz her yeriniz yapaya dönmüş. Neyse son kısmı kişisel biraz ama benden son söz BU ıŞLER ÖNCE TıCARı SONRA DA ŞANS!

Sormak istedikleriniz olursa açıkça yazarım kızlar...

Son düzenleme:
bende dolgu düşünüyorum
angelina jolie kesinlikle direk ameliyat olmuş ama diger ünlülere baktıgımda örnegn megan fox..dudakları enjekteyle yapılmış ameliyat olarak degil yani ve gayet dogal duruyor,doğru uygulama önemli,sanırım aysun kayacının estetiği başta öyle başlamış öyle gidiyor belkide kalıcı yaptırdı bir daha düzelmiyor.
her neyse dolgun dudaklar hoş duruyor eczanelerde satılan dolgunlaştırıcı rujların işe yaramadıgını cok iyi biliyorum parlatıcı zaten azda olsa dolgun göstermeye yardımcıdır ama parlatıcı cıkınca yemek yedıkten sonra vesaire kendinizde iyi hissetmiyorsunuz ki ben zaten mat rujlar severim.
belki kozmetik olarak şöyle bir tavsiye verebilirim dudak çizginizin dışından dudak renginize yakın bir dudak kalemiyle cerceveleyip daha sonra dudagınızada kullandıgınız kalemin renginin acık tonunu uygulayarak daha cok dudagınızın orta kısımlarına dogru kalın bir görüntü elde edebiliyorsunuz..bilgilerimi sizle paylaşmak istedim hanımlar.

angelina jolie'nin dudakları orjinal.
bence dudakta kalıcı operasyonlar daha iyi mesela asma gibi. dudakları biraz kaldırıp kalınlaştırmak daha doğal bir yöntem, internette fotoğraflara baktım.

bu megan foxun son hali. yorumu size bırakıyorum.

meganfoxbrianaustingree.jpg

merhaba bilgilendirmek için yazıyorum hydrilic asit yaptırdım dr 2 günde şiş iner normal hayatına dönersin dedi fatih dağdelen 2 gün sonabırak şiş inmesi morluklar bile geçmedi ördek gibiydim daha çok yumruk yemiş gibi asimetride vardı tel açtım dra 10 günde düzelir dedi bu defa aynaya bakmaktan bi hal oldum çok pişman üzgündüm 10. günde asimetri azaldı 20. günde şiş ama kalın dudak oldu 1 ayda oturdu tanıyanlar anlıyor bişi yaptırmışın diye şimdi 1.5 ay oldu evet üst dudağım biraz ördek ama sempatik ve kalın sanki daha sexi annem ördek dudaklı diye takılıyor ama genelde beğeniliyor güzel tepkiler alıyorum yeni sevgilim devamlı üst dudağımı öpüyor yaptırdığımı bilmiyor çok uzun sürdü oturması ve evet hala hafif ördek görünümlü ama şu an memnunum ilk bir ay korkularımı pişmanlıklarımı düşününce tüylerim diken diken oluyor ama şimdi mutluyum sanki kendime güvenim arttı açıkçası böyle kalsa memnunum eski dudağımı istemiyorum ama çok çile çektim hakkınızda hayırlı olan olsun arkadaşlar hepiniz mutlu olun yüzle oynamak zor şey :ecrin_bebek:

arkadaslar dolgu yerıne şöyle bir yöntem yapamazmıyız mesela kalıcı makyajla dudağı doğal rengınde boyatmak hafıfte kenarlardan kalınlastırarark acaba boyle olurmu

Back
X