Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angelina jolie'nin dudakları orjinal.
bence dudakta kalıcı operasyonlar daha iyi mesela asma gibi. dudakları biraz kaldırıp kalınlaştırmak daha doğal bir yöntem, internette fotoğraflara baktım.
bu megan foxun son hali. yorumu size bırakıyorum.
![]()
puehehhehe bu güzel mi sence=D
megan foxun dudakları gayet güzel bence beyim izin verse bende onun biraz daha incesini yaptırmk isterim
Neresi kötü ki? Anlatta bizde gülelim
arkadaslar dolgu yerıne şöyle bir yöntem yapamazmıyız mesela kalıcı makyajla dudağı doğal rengınde boyatmak hafıfte kenarlardan kalınlastırarark acaba boyle olurmu
arkadaşlar ,bu dudak dolgusu olayı herkese yakışmıyor! bazı kadınları ciddi anlamda cirkinleştiriyor, hatta tarvestiye benzetiyo::) bende 2 yıl önce ust dudagıma 1cc gecici dolgu yaptırmıştım gayet şahane olmuştu hatta alt dudagıma da yaptırmadıgıma pişman olmuştum megan fox'un bu son fotolarını da görünce tekrar yaptırasım geldi=) yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiyem önce gecici dolgu yaptırsınlar begenirlerse kalıcıya geciş yapsınlar.
yaptırdıgınızı söylediniz ama bazı bilgilere göre dudaga enjekte edilen dolgular kiste dönüşebiliyormuş dudak içinde ufak toplar rahatsız edici şekilde kalıyormuş böyle birşey başınıza geldimi yada başına gelen arkdaşlar var mı?
Merhaba melmell
Ben haftasonu dudak dolgu yaptirdim gecici olanlardan doktorun basının etini yedim cok belli olmasın :)
oncelikle emla kremle uyusturulacagını sandım ama doktor hanım igne ile uyusturdu ve bu kadar basit olacagını dusunmemıstım hic acı hissetmedim acıkcası .
hic morartı olmadı sadece yaptırdıgım gun cok sisti acıkcası biraz endiselendim
bir soraki gun odemler indi .
Acıkcası kalıcı dolgunun boyle duracagını bilsem kalıcıyı gozum kapalı yaparım .
ilk gun soyledigin sekilde ufak topları dilimle hissettim simdi sanki dudagım benimmis gibi duruyor .
Yanliz benimkisi belki 1 aya birsey kalmaz doktorum az yaptıgını soyledi (ben korktugum icin )istedigim zaman takviye yapacak .
Selin sen kime ve ne kadara yaptırdın?