- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 34
- Konu Sahibi arzuhalim753
-
Cok iyi arastir derim. Ve bu isi kesinlille plastik cerraha yaptir. Bu isin meslegine. Ben burda ki yorumlardan yola cikarak 4 bolge dolgu yaptirdim sonucundan memnun kalmadim. Doktora ilettigimde basta ki iyi tavirlarini malesefte goremedim. Resim ekte Mehmet Akgun doktorun ismi.Arkadaşlar dudağımda doğuştan gelen bir çöküntü var alt dudakta inceler ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum artık önceden pek imkanım yoktu böyle şeylere doktor önerebilirmisiniz birde fotoğraflarınızı görebilirmiyim ?
doktor öner özsoyeri ye gidin o çare bulur izmir karşıyakada yeri internette adresi yazıyorArkadaslar 5gun once burundan estetik oldum dr istemedigim halde dudagima yag dolgusu da yapmis okdr kotu ki 5gun olmasina ragmen hala inmedi napcam bilemiyorum burnumdan cok dudagimi kafaya taktim lutfen yardjm edin
Arkadaşlar dudağımda doğuştan gelen bir çöküntü var alt dudakta inceler ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum artık önceden pek imkanım yoktu böyle şeylere doktor önerebilirmisiniz birde fotoğraflarınızı görebilirmiyim ?
Cok iyi arastir derim. Ve bu isi kesinlille plastik cerraha yaptir. Bu isin meslegine. Ben burda ki yorumlardan yola cikarak 4 bolge dolgu yaptirdim sonucundan memnun kalmadim. Doktora ilettigimde basta ki iyi tavirlarini malesefte goremedim. Resim ekte Mehmet Akgun doktorun ismi.
mrb eska tanıdığın nasıl temizleti neler yaptı bilgi alabilir miyim hangi dr gidip temizletti ????Bence de kalıcı düşünmeyin. Tanıdığım yaptırmıştı ameliyatla çok zor temizlendi o maddeler ki doktor temizleyebildiğimi temizledim demiş. En sağlıklısı kendi yağınla dolturtmak. Oda bir kaç kere gerekebiliyormuş vücut bir kısmını attığı için . Ben şimdilik geçici dolgularla idare ediyorum ama oda masraf.
Bir kaç sene önce genel anestezi ile ameliyatla temizletmişti. Aynı ameliyattada sanırım vücudundan yağ enjekte etmişti. Tekrar sorar öğrenirimmrb eska tanıdığın nasıl temizleti neler yaptı bilgi alabilir miyim hangi dr gidip temizletti ????
ben Prof Dr. Basak Kandiye yaptiracagimKızlar kararım Mehmet Akgün'den yana sonucunu buraya atarım bakalım bu pazartesiye randevum var :)
Arkadaşlar dudağımda doğuştan gelen bir çöküntü var alt dudakta inceler ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum artık önceden pek imkanım yoktu böyle şeylere doktor önerebilirmisiniz birde fotoğraflarınızı görebilirmiyim ?
Ben Mehmet Akgün e yaptırdım canım yinede teşekkür ederim :)Ben Baki Çokneşeli’ye yaptırtmıştım Özel Kadıoğlu Hastanesinde kesinlikle öneririm, çok memnun kalmıştım gerçekten…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?