Canım sen hızlı kargo istememişsin hızlı kargo fiyatı 140 tlye geliyo çünkü.Kötü oldu bak şimdi yaa iptal edip tekrar mı istesen çünkü diğer kargo 2-6 hafta arası gelir diyodu
((( evet istemedim ama az önce bana mail geldi ,para iadesini k.kartınıza yaptık ,sanırım siparşim olmamış t ekrar siapriş vereceğim ama bu kez hızlı kargo olarak isteyeceğim.off yaaaa ....
bu arada senin ürüngeldi mi
Evet canım geldi bugün çok şükür:))Yalnız gümrükten not yazmışlar içine kozmetik ürünler ptt yoluyla gelemez tekrarında geri yollarız diye
Bende de aynısı olmuştu tekrar sipariş vermiştim hatırlıyosan kardeşine getirtseydin keşke...Türkçe karakter kullanmayacaksın adres falan yazarken...Artık meladerm başlığından devam edelim olur mu burayı bayaa işgal ettik arkadaşların kafası da karışmasın...
merhaba arkadaSLAR INSALLAH DOGRU YAPIYORUMDUR ILK DEFA KONU ACIYORUM SAGOLSUN ARKADAS YARDIM ETTI NEYSE KONUYU UZATMAYAYIM BENIM DUDAK USTUMDE SIRAGDA LEKESI VARDI HEMDE 4 YILDIR FALAN DR GITTIM EXPIMENT ADINI TAM YAZAMAMIS OLABILRIIM KULLANDIM ONUN DISINDADA BURDA NE OKUDUYSAM YAPTIM ELMA KABUGU SIRKESI LIMON CILEK YOGURT YANIK KREMI VS VS GECMEDI 2 HAFTA ONCE EMEL ACARIN YANINDA CALISAN ARKADASIM ARADI EMEL ACARDADA AYNI SORUN VARMIS O BI ECZANE BULMUS ORDAKI ADAM KENDI KARISIM YAPIYORMUS HEMEN GITTIM ALDIM ILK DEFA LEKEDE ACILMA OLDU AMA SUAN AZ BU SORUNU KAFAYA OKADAR TAKTIMKI BENIM GIBI OLANLAR VARSA BILSIN ISTEDIM AMA ECZANE ADI YAZSAM BURDA OLUYOMU ONU BILMIYORUM BAZI SEYLER YASAK YA O SEBEPTEN
özelden mesaj atamıyorum ,google amcaya üsküdar yıldız eczanesi diye yaz irtibat numarası çıkıyor ,hasan bey ile görüşürsün .
ben yaklaşık 20 gün falan oldu kullanalı ,ama şimdiye kadar bir etkisini görmedim 60 tl de ödeme yapmıştım ,yine boşa gitti paramız.ama sen bilrisin tabi belki sana faydası olur .ben güneş lekesi ve çillerim içn almıştım bitmesini bekliyorum daha da almam zaten .
merhaba arkadaSLAR INSALLAH DOGRU YAPIYORUMDUR ILK DEFA KONU ACIYORUM SAGOLSUN ARKADAS YARDIM ETTI NEYSE KONUYU UZATMAYAYIM BENIM DUDAK USTUMDE SIRAGDA LEKESI VARDI HEMDE 4 YILDIR FALAN DR GITTIM EXPIMENT ADINI TAM YAZAMAMIS OLABILRIIM KULLANDIM ONUN DISINDADA BURDA NE OKUDUYSAM YAPTIM ELMA KABUGU SIRKESI LIMON CILEK YOGURT YANIK KREMI VS VS GECMEDI 2 HAFTA ONCE EMEL ACARIN YANINDA CALISAN ARKADASIM ARADI EMEL ACARDADA AYNI SORUN VARMIS O BI ECZANE BULMUS ORDAKI ADAM KENDI KARISIM YAPIYORMUS HEMEN GITTIM ALDIM ILK DEFA LEKEDE ACILMA OLDU AMA SUAN AZ BU SORUNU KAFAYA OKADAR TAKTIMKI BENIM GIBI OLANLAR VARSA BILSIN ISTEDIM AMA ECZANE ADI YAZSAM BURDA OLUYOMU ONU BILMIYORUM BAZI SEYLER YASAK YA O SEBEPTEN
evet karışım kremini aldım kullanıyorum ama şu ana kadar pek bir değişklik göremedimkardeşimle konuştum bana alma diyo, abd ekonomisine katkıda bulunma diyo yaa ben de şaşırdım ama çok da almak istiyorum ,sen hangi siteden sipariş verdin ? sanırım bende netten sipariş vereceğim ilk çıkan siteden mi siparişini verdin zaten ülke olarak türkiyeyi seçince türkçe karaktere dönüyor bir de sana ne kadara mal oldu ? onu da öğrenirsem alacam artık ,doğrusu çok merak ettim bu kremi. sen ne zaman siparişini verdin ,siparişin gelmedi mi halen ? ne zaman geleceği hakkında bir bilgn var mı peki ,kargo takibini nereden yapıyosun ? çok soru sordum :)
Eczaneden aldığınız karışımın bir faydası oldu mu. Konu çok eski ama umarım görür cevap yazarsınız. Lekeniz de Son durumunuz nedir??
hayır hiçbir faydasını görmedim her zaman ki gibi
ayni dert bendede. Var expigmentbende 2-3 hafta kadar önce yıldız eczanesine gittim hasan bey banada o kremden verdi yüzümdeki güneş lekesi için. ve inanılması zor ama bu kadar kısa zmaanda bile % 80 gitti diyebilirim ve ben o beyfendiye minnettarım. öyle çok da pahalı bi krem falanda değildi. 20 lira falandı galiba çünkü başka şeylerde aldım. hasan bey allah vergisi bir yeteneği var cildi biliyor bana bi kere baktı hormon sorunumu ve meyve yemediğimi söyledi . ha bu arada ben lekemi açıcam diye expigment denedim ve daha kötü yapmıştım yüzümü. sizede tavsiyem aman aman
bilmeden etmeden expigment gibi extrem yöntemleri denemeyelim arkadaslar.
hayr bende sadece dudak ustumde bı8 kere sır agda yaptım ustune gunes de eklenınce sımsıyah leke oldu bıde hersey denedım ıyıce mahvettım en son bu karısım ıyı gelmıstı o da son tatılmde hava sıcaktı kullanamadm gene karardııı
nasil sonuc iyimi gectimi lekelerArkadaşlar ben kurtuldum doğal yontemler daha cok yıpratıyor clinique even better tahrissz dört haftada geçirdi keşke daha onceden kesfermis olsaymism tavsiye ederim
ayni dert bendede. Var expigmentsonuc ne ildu kurtuldunmu lekeden
nasil sonuc iyimi gectimi lekeler
tamam gonderecegım yalnız ben kullandım tatıle gıttım geldıgımde anlatamam sımsıyahtı oncesınde zaten sıyahtı kullanmıstım baya azalmıstı tatılde cogalmıstı ama anlamadım ınanın tatılden sonra pekte suremedım hastane ıslerımden sebep suan yuzde yetmıs azalma olmus anlamadımm nsallah herkesın gecer ruj surmek ıstıyorum artık
tamam gonderecegım yalnız ben kullandım tatıle gıttım geldıgımde anlatamam sımsıyahtı oncesınde zaten sıyahtı kullanmıstım baya azalmıstı tatılde cogalmıstı ama anlamadım ınanın tatılden sonra pekte suremedım hastane ıslerımden sebep suan yuzde yetmıs azalma olmus anlamadımm nsallah herkesın gecer ruj surmek ıstıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?