Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım sen hızlı kargo istememişsin hızlı kargo fiyatı 140 tlye geliyo çünkü.Kötü oldu bak şimdi yaa iptal edip tekrar mı istesen çünkü diğer kargo 2-6 hafta arası gelir diyodu

Canım sen hızlı kargo istememişsin hızlı kargo fiyatı 140 tlye geliyo çünkü.Kötü oldu bak şimdi yaa iptal edip tekrar mı istesen çünkü diğer kargo 2-6 hafta arası gelir diyodu

((( evet istemedim ama az önce bana mail geldi ,para iadesini k.kartınıza yaptık ,sanırım siparşim olmamış t ekrar siapriş vereceğim ama bu kez hızlı kargo olarak isteyeceğim.off yaaaa ....
bu arada senin ürüngeldi mi

Evet canım geldi bugün çok şükür:))Yalnız gümrükten not yazmışlar içine kozmetik ürünler ptt yoluyla gelemez tekrarında geri yollarız diye
Bende de aynısı olmuştu tekrar sipariş vermiştim hatırlıyosan kardeşine getirtseydin keşke...Türkçe karakter kullanmayacaksın adres falan yazarken...Artık meladerm başlığından devam edelim olur mu burayı bayaa işgal ettik arkadaşların kafası da karışmasın...

çok sevindim .darısı benim başıma :)
hııımm ilk gönderide bu şekilde yazıyolar sanırım inş.benim ki de gelir.evet aynen öle olmuştu .çok kafaya taktım ben bu kremi ,almam gerek.yarın yine bakacağım.
evet sen konu açtınmı ya da var olan konudan mı devam edicen.? bir de bana mail adresini de gönder istersen oradan da yazışırız seninle ,ben özel mesj gönderemiyorum. seni çok iyi takip etmem gerek:)
yani siparişi verirken adres kısmında falan türkçe karakter kullanmayacağım öylemi ?

özelden mesaj atamıyorum ,google amcaya üsküdar yıldız eczanesi diye yaz irtibat numarası çıkıyor ,hasan bey ile görüşürsün .
ben yaklaşık 20 gün falan oldu kullanalı ,ama şimdiye kadar bir etkisini görmedim 60 tl de ödeme yapmıştım ,yine boşa gitti paramız.ama sen bilrisin tabi belki sana faydası olur .ben güneş lekesi ve çillerim içn almıştım bitmesini bekliyorum daha da almam zaten .

bende telefon numarasını istiyorum..ama şehir dışı için nasıl bi uygulaması var kargo ile göönderirlermi acaba?

Bende sana pirinç kepeği yağı ve kantaron yağını öneriyorum.Umarım faydası olur.

Bana da ozel mesajla eczaneyi soyler misin

Eczaneden aldığınız karışımın bir faydası oldu mu. Konu çok eski ama umarım görür cevap yazarsınız. Lekeniz de Son durumunuz nedir??

bende aynı dertten sıkıntı çekiyorum Dr.a gittim 3 tane krem verdi geçmezse kimyasal peeling yapalım dedi 2 seans ta geçer dedi ama cildim çok hassas olduğu için yaptıramıyorum yumurta akı iyi diyorlar ama hiç denemedim deneyen varsa aydınlatırsa bizi sevinirim. Kremler hiç bir işe yaramadı maalesef

ayni dert bendede. Var expigment sonuc ne ildu kurtuldunmu lekeden

Arkadaşlar ben kurtuldum doğal yontemler daha cok yıpratıyor clinique even better tahrissz dört haftada geçirdi keşke daha onceden kesfermis olsaymism tavsiye ederim
nasil sonuc iyimi gectimi lekeler

ayni dert bendede. Var expigment sonuc ne ildu kurtuldunmu lekeden

nasil sonuc iyimi gectimi lekeler

Herkese merhaba. 4 gun once yildiz eczanesinden hasan beye gittim. 2 yildir dudak ustumde kahverengi lekeleeim var. Ne yaptiysam neler denediysem gecmedi. Hasan bey bana krem tonik ve sabun verdi. Alnimin ustunde bir suru kucuk kucuk isilik gibi seyler vardi. 4 gundur kullaniyorum alnimdaki pütürlüklerde azalma var ama dudak ustu lekelerim ayni. Gerci daha 4 gun oldu. 1 ay kullanip sonucu yazarim sizlere. "Yasamak" sende sonuc ne oldu gecti mi lekelerin?

Sonuc ne oldu, lekelerin gecti mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…