merhaba arkadaSLAR INSALLAH DOGRU YAPIYORUMDUR ILK DEFA KONU ACIYORUM SAGOLSUN ARKADAS YARDIM ETTI NEYSE KONUYU UZATMAYAYIM BENIM DUDAK USTUMDE SIRAGDA LEKESI VARDI HEMDE 4 YILDIR FALAN DR GITTIM EXPIMENT ADINI TAM YAZAMAMIS OLABILRIIM KULLANDIM ONUN DISINDADA BURDA NE OKUDUYSAM YAPTIM ELMA KABUGU SIRKESI LIMON CILEK YOGURT YANIK KREMI VS VS GECMEDI 2 HAFTA ONCE EMEL ACARIN YANINDA CALISAN ARKADASIM ARADI EMEL ACARDADA AYNI SORUN VARMIS O BI ECZANE BULMUS ORDAKI ADAM KENDI KARISIM YAPIYORMUS HEMEN GITTIM ALDIM ILK DEFA LEKEDE ACILMA OLDU AMA SUAN AZ BU SORUNU KAFAYA OKADAR TAKTIMKI BENIM GIBI OLANLAR VARSA BILSIN ISTEDIM AMA ECZANE ADI YAZSAM BURDA OLUYOMU ONU BILMIYORUM BAZI SEYLER YASAK YA O SEBEPTEN
merhaba ,
yazını okuyunca inan çok heyecanlandım ,benimde güneş lekelerim ve birde çillerim var ,belki yapacağı karışım benimde sorunumu çözer,umarım çözer ,çok sıkıldım artık bu kremlerden ilaçlardan ,verdiğim paranın da hesabı yokrica etsem bana da bilgilerini gönderirmisin hemen irtibata geçmem gerek,heyecanla bekliyorum...
çok ama çok teşekkür ederim.p.tesi günü zaten üsküdar da diş randevum var mutlaka oraya gideceğim.sen bu konuda tecrübe sahibisin.acaba yapacağı karışım benim sıkıntımı da giderir mi ? yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum .[/QUO
walla emel acar sonucta unlu bırı gıtmedıgı yer bılmedıgı sey yok o bıle oraya gıtmıs hatta arkadasıma dedım suruyormu evet dedı kullanıyor arkadasım onun yanında calısıyo ılk bana o soyledı bende cevremdekılere soyledım ınsallah sızın lekenızde gecer ama arayıp hasan beyın orda olup olmadıgını sorup oyle gıdın 12 3 arası orda yok galıba oyle hatırlıyorum ama soyledıgı gıbı kullanın zaten ıse yaracaksa verıyo cılde bakıyoo gıdınce anlayacaksınız
cilt lekelerinden ve dudak üstü lekesinden yaklaşık 4 aydır şikayetçiydim. Gitmediğim doktor ve denemediğim krem kalmadı. Daha sonra tesadüf eseri bir yerde okuduğum karışımı denedim, üstelik oldukça basit. Limon ve karbonatı karıştırıp lekeli bölgeye sürüp bekletiyorsunuz. Ilk uygulama sonrası bile farkı anlayabiliyorsunuz.
Ben eski bir diş fırçasını bu karışıma batırıp lekelerimi fırçaladım çok bastırmadan. Sonra gerekli gördüğüm bölgelere sürüp kurumasını bekledim daha sonra yıkadım. Ilk başta sabah ve akşam yaptım 1 hafta kadar ve inanılmaz etkisini gördüm. Elbette tamamen geçmediler ama hiçbir kapatıcıyla kapatamadığım lekelerim şimdi minicik bir damla fondöten işimi görüyor. Artık cildimi çok yıpratmamak adına 2-3 günde bir kez uyguluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
çok ama çok teşekkür ederim.p.tesi günü zaten üsküdar da diş randevum var mutlaka oraya gideceğim.sen bu konuda tecrübe sahibisin.acaba yapacağı karışım benim sıkıntımı da giderir mi ? yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum .[/QUO
walla emel acar sonucta unlu bırı gıtmedıgı yer bılmedıgı sey yok o bıle oraya gıtmıs hatta arkadasıma dedım suruyormu evet dedı kullanıyor arkadasım onun yanında calısıyo ılk bana o soyledı bende cevremdekılere soyledım ınsallah sızın lekenızde gecer ama arayıp hasan beyın orda olup olmadıgını sorup oyle gıdın 12 3 arası orda yok galıba oyle hatırlıyorum ama soyledıgı gıbı kullanın zaten ıse yaracaksa verıyo cılde bakıyoo gıdınce anlayacaksınız
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.bu sabah aradım sabah 11e kadar sanıırm öğlen de 3den 7ye kadar orada olduğunu söylediler.bende zaten 3den sonra gideceğim.umarım yapacağı karışım benim tüm lekelerimi giderir...
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.bu sabah aradım sabah 11e kadar sanıırm öğlen de 3den 7ye kadar orada olduğunu söylediler.bende zaten 3den sonra gideceğim.umarım yapacağı karışım benim tüm lekelerimi giderir...
ınsallah gıderır bugun arkadasımla gorustum ona lekemı gosterdım baya azalmıs dedı umarım sızınde ısınıze yarar
ınsallah gıderır bugun arkadasımla gorustum ona lekemı gosterdım baya azalmıs dedı umarım sızınde ısınıze yarar[/QUOTE
selam ,
ve sonunda dün eczaneye gittim ,içeri girip hasan beyi sordum bana hastaneye kaldırdıklarını ve rahatsız olduğunu söylediler ,çok ama çok üzüldüm dişçi randevuma gittim çıkınca aradım ve orada olduğunu söylediler ,hemen gittim ,
yaklaşık 1 saat falan bekledim ,bana karışım ,tonik ,sabun ve bir tane de ilaç verdi,eve gittim hemen kullanmka istedim,o nasıl bir tonik öle,cildim resmen alev alev yanıyodu ,ben öle bir şey hiç görmedim sanki cildim yanıyodu resmen ,tahriş yapacak diye çok korktum ama ney se ki bişey olmadı ,sonra kremi kulladım ,inşallah çok güzel sonuç alırım ,merakla sonucu bekliyorum ,bana krem bitince yine gel tekrar yapacam dedi.
ama ben sabah kullandıktan sonra üstüne güneş kremini ve onun üstüne de fondöten kullanıyorum acaba bir sakıncası olurmu ? onu sormayı unuttum .arayıp sorsam mı acaba ? kafam da soru işareti kalmasın ,senin bu konu da bilgin var mı ?
ınsallah gıderır bugun arkadasımla gorustum ona lekemı gosterdım baya azalmıs dedı umarım sızınde ısınıze yarar[/QUOTE
selam ,
ve sonunda dün eczaneye gittim ,içeri girip hasan beyi sordum bana hastaneye kaldırdıklarını ve rahatsız olduğunu söylediler ,çok ama çok üzüldüm dişçi randevuma gittim çıkınca aradım ve orada olduğunu söylediler ,hemen gittim ,
yaklaşık 1 saat falan bekledim ,bana karışım ,tonik ,sabun ve bir tane de ilaç verdi,eve gittim hemen kullanmka istedim,o nasıl bir tonik öle,cildim resmen alev alev yanıyodu ,ben öle bir şey hiç görmedim sanki cildim yanıyodu resmen ,tahriş yapacak diye çok korktum ama ney se ki bişey olmadı ,sonra kremi kulladım ,inşallah çok güzel sonuç alırım ,merakla sonucu bekliyorum ,bana krem bitince yine gel tekrar yapacam dedi.
ama ben sabah kullandıktan sonra üstüne güneş kremini ve onun üstüne de fondöten kullanıyorum acaba bir sakıncası olurmu ? onu sormayı unuttum .arayıp sorsam mı acaba ? kafam da soru işareti kalmasın ,senin bu konu da bilgin var mı ?
oncelıkle gıtmenıze sevındımmm bende tonıgı kullanınca yuzum mahvoldu dıye dusunmustum ama kremı surunce ferahlıyo ve ben pomuga bakıyom hep kır gıbı cıkıyor ama kremı sıcakta saklamayınız bence fonteden olaynı sorunuz bıde gunes koruyucuya gerek yok demıstı bende surmesem ıcım rahat etmıyo bence kafanıza takılanı sorun ama cok yogun dımı ben korkmustum ılac bıtecek dıyeeee
merhaba ayni sorundan bendede var banada adresini yollarmisiniz tesekkurler simdiden
oncelıkle gıtmenıze sevındımmm bende tonıgı kullanınca yuzum mahvoldu dıye dusunmustum ama kremı surunce ferahlıyo ve ben pomuga bakıyom hep kır gıbı cıkıyor ama kremı sıcakta saklamayınız bence fonteden olaynı sorunuz bıde gunes koruyucuya gerek yok demıstı bende surmesem ıcım rahat etmıyo bence kafanıza takılanı sorun ama cok yogun dımı ben korkmustum ılac bıtecek dıyeeee
ben toniği kullandığım zamn kir falan çıkmıyo ,ben makyaj temizleme olarak biodermanın sensibio h2o kullanıyorum ,çok güzel bir temizleme toniği,sanırım onu kullandığım için kir falan çıkmıyo normal beyaz kalıyo pamuk.evet dün yine dişçiye gittim ve eczanenin önünden geçtim baktım müsait içerisi ,içeri girdim ve sordum ,o da bana fondötenini az kullan dedi ,ve bana yüzün çok güzel olmuş krem etkisini göstermeye başlıyo dedi,ben şu an bir değişklik görmüyorum amagüneş kremi kullanmaya devam ederim ,sonuçta onun yaptığı karışımın ne olduğunu bilmiyorum zaten kremi sürdükten 45 dk.sonra flan güneş kremini kullanıyorum ,araya zaman giriyo yani..evet bende korkuyorum bir de devamlı hastaneye gidiyo hasan bey ,2 gün önce aradım telefnda soracaktım ona ama hastanede olduğunu söylediler ,bu arada Allah'ım ona ve tüm şifa bekleyen hastalara şifasını gönderir inşallah.
bakalım kullananmaya heyecanla devam ediyorum daha çok yeni ama ,sonucu ben de bekliyorum...
alıp kullanan arkadş var mı?
Canım burdan okursun inşallah.Ben özelden msj yazamıyorum maalesef msj sayım az.Soruna gelince ben hala arada kullanıyorum.Sürekli etkisi yok maalesef çok bunalınca 3-4 gün sürüyorum beni bir hafta falan idare ediyo.En azından o dönem rahat ediyorum.Şimdi yurtdışından bu konuda güya en çok övülen bir kremi sipariş ettim yakında elime ulaşacak.İnşallah iyi gelir de buradan duyururum herkese.
Bu konuya yazdım diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen...Bu arada bahsettiğim krem buradaki krem değil yanlış anlaşılmasın.
selam ,
bu bahsetmiş olduğun kremin adı ney ? kardeşim şu anda yurtdışında eğer iyi bir krem ise ben de alayım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?