Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merhaba ,
yazını okuyunca inan çok heyecanlandım ,benimde güneş lekelerim ve birde çillerim var ,belki yapacağı karışım benimde sorunumu çözer,umarım çözer ,çok sıkıldım artık bu kremlerden ilaçlardan ,verdiğim paranın da hesabı yok rica etsem bana da bilgilerini gönderirmisin hemen irtibata geçmem gerek,heyecanla bekliyorum...

tamam gonderecegım yalnız ben kullandım tatıle gıttım geldıgımde anlatamam sımsıyahtı oncesınde zaten sıyahtı kullanmıstım baya azalmıstı tatılde cogalmıstı ama anlamadım ınanın tatılden sonra pekte suremedım hastane ıslerımden sebep suan yuzde yetmıs azalma olmus anlamadımm nsallah herkesın gecer ruj surmek ıstıyorum artık

çok ama çok teşekkür ederim.p.tesi günü zaten üsküdar da diş randevum var mutlaka oraya gideceğim.sen bu konuda tecrübe sahibisin.acaba yapacağı karışım benim sıkıntımı da giderir mi ? yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum .

Cilt lekelerinden ve dudak üstü lekesinden yaklaşık 4 aydır şikayetçiydim. Gitmediğim doktor ve denemediğim krem kalmadı. Daha sonra tesadüf eseri bir yerde okuduğum karışımı denedim, üstelik oldukça basit. Limon ve karbonatı karıştırıp lekeli bölgeye sürüp bekletiyorsunuz. İlk uygulama sonrası bile farkı anlayabiliyorsunuz.

Ben eski bir diş fırçasını bu karışıma batırıp lekelerimi fırçaladım çok bastırmadan. Sonra gerekli gördüğüm bölgelere sürüp kurumasını bekledim daha sonra yıkadım. İlk başta sabah ve akşam yaptım 1 hafta kadar ve inanılmaz etkisini gördüm. Elbette tamamen geçmediler ama hiçbir kapatıcıyla kapatamadığım lekelerim şimdi minicik bir damla fondöten işimi görüyor. Artık cildimi çok yıpratmamak adına 2-3 günde bir kez uyguluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

ben bunu denemedım ama lımon sırke elma kabugu elma suyu cılek yogurt bebanten sılverdın expıment nemlendırıcı artık ne duyduysam yaptım ama bu eczanenın karısımı bana ıyı geldı sızınde gecmesıne sevındım ınsallah bu sorunu yasayan herkese deva olur ama benım gıbıde abartmamamk lazım benceee saglam dogru duzgun bısey kullanmak lazımm resım yukluycem ama sadece o bolgeyı kesınce lekenın korkunclugu anlasılmıyor

zaten ilk iki kullanımda etkisini gösteriyor dene bakalım işe yaramazsa başka yöntemlere geçersin

cnm mrb başka illerede kargoyla gönderebiliyorlarmı acaba eğer öyleyse eczanenin adresinide banada gönderirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim

alıp kullanan arkadş var mı?

Canım burdan okursun inşallah.Ben özelden msj yazamıyorum maalesef msj sayım az.Soruna gelince ben hala arada kullanıyorum.Sürekli etkisi yok maalesef çok bunalınca 3-4 gün sürüyorum beni bir hafta falan idare ediyo.En azından o dönem rahat ediyorum.Şimdi yurtdışından bu konuda güya en çok övülen bir kremi sipariş ettim yakında elime ulaşacak.İnşallah iyi gelir de buradan duyururum herkese.

Bu konuya yazdım diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen...Bu arada bahsettiğim krem buradaki krem değil yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:

selam ,
bu bahsetmiş olduğun kremin adı ney ? kardeşim şu anda yurtdışında eğer iyi bir krem ise ben de alayım hemen.

selam ,
bu bahsetmiş olduğun kremin adı ney ? kardeşim şu anda yurtdışında eğer iyi bir krem ise ben de alayım hemen.

Selam,
Kremin adı meladerm.Para iade garantisi var bir ayda etki etmezse.Facebokkta falan da sayfaları var.Ben uzun süredir sipariş vermeye çalışıyodum beceremiyodum çok şükür yola çıktı.Kullananların çoğu memnun netten aratırsan bulursun zaten.Ama ben şu an yorum yapamam kullanmadım sonuçta henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…