dudak yeme laneti

Dudak yeme sayılır mı bilmem, ama ben de dudak yoluyorum. Her şey denedim ama vazgeçemedim. Yıllarca anneme, şimdi de eşime dert oldu. Ama hiç anlamıyorum bir anda elim dudağıma gitmiş oluyor. Bazen günlerce dokunmuyorum. Farkettim ki stresli dönemlerde daha artıyor. İşin garip tarafı ben zevk de alıyorum yolarken

Dudak değil parmaklarımı yiyorum. Eskiden paramparça olurdu şimdilerde daha iyş ama kaygılanıp sinirlendiğim anda ne tırnaklarım ne parmaklarını. Derileri kalıyor.

Dudak yeme alışkanlığı da tıpkı tırnak yeme gibi psikolojik altyapılıdır.
Tamamen çözmek için profesyonel yardım gerekir.

Yaşadığın bir tranva sebep onu bulup çalışma yapmalısın bırini onercem ama burdan isim veriliyomu bilmiyorum.kesin çözüm

Ben de bu sorundan muzdaribim. elim surekli dudagimda. kupkuru dudaklarim kopardigim icin de derisi yarik yarik ister istemez disime elime takiliyo basliyorum soymaya soyamazsam dudagimla yiyorum. hatta soyarken kaniyo falan. nasil kurtulacagim bilmiyorum su aralar iyice koyverdim kendimi durduramiyorum

Bende yoluyorum ve yiyorum çok fena bişey. Küçüklüğümden beri böyle. Acısı ayrı görüntüsü ayrı fena.

herkes şikayetçi çözüm bulan olmamış

El ya da ayak sallamak, bir şeye yoğunlaşınca sallanmak, tırnak dudak yemek, saçla çok oynamak, saç yolmak... bunlar stres ya da psikolojik rahatsızlık belirtisi demişti bir doktor. Ben de öfke ya da stres anında sallanırım ya da ayağımı sallarım. Veya saçımla oynaya oynaya kuş yuvası yaparım. Doktor buna yormuştu

peki ya çözümü

Bende de var bu durum.Kızlar bu işin sonuçları dudak kanserine kadar gidiyormuş.Ben korkup bırakmıştım ama elimde olmadan tekrar başlıyorum.Çok tehlikeli çok hemen bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…