- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Elimde telefon dudaklarimi yerken konuna denk gelmemBöyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Ay zannetmiyorum böyle bişey olduğunu hiç boş vaktim yok ellerim hep çalışma halindeDudak yanak yeme alışkanlığı olan arkadaşlar iyi dinlesin. Bu sorun piskolojik bir sorundur öncelikle doktora gitmenizde fayda var fakat kendinizi iyi hissediyorsanız doktora gitme ihtiyacı duymuyorsanız beni iyi dinleyin. Şimdi açıklıyorum dudak yemek beynimizin sürekli hareket etme emri verdiğini düşünecek olursak dudağımız yerine başka yerlerimizi hareket ettirmeliyiz bu durmuda elimize bir tespih ya da ona benzer bir cisim alıyoruz ve başlıyoruz sallamaya hayatı tespih yapıyoruz arkadaşlar. Ben kadınım tespih çekemem diyorsanız bir bileklik almanızı tavsiye ediyorum zaten bu aralar moda:) efenim tespih çekmek sallamak suretiyle dertlerimizden arınıyor kafalarımızı dağıtıyoruz.
"Alıntıdır "
cevap veriyorum e hepsiKendinizi takip ettiniz mi en çok ne zamanlarda basvuruyorsunuz böyle bir şeye?
Ofkeliyken mi ?
Üzgünken mi?
Kaygilanirken mi ?
Stresliyken mi ?
Önce bunu bulun. Kökten çözmek en iyi çözüm
stres topuyla deneyeyim bunu yada bileklikte olabilir. Teşekkür ederimDudak yanak yeme alışkanlığı olan arkadaşlar iyi dinlesin. Bu sorun piskolojik bir sorundur öncelikle doktora gitmenizde fayda var fakat kendinizi iyi hissediyorsanız doktora gitme ihtiyacı duymuyorsanız beni iyi dinleyin. Şimdi açıklıyorum dudak yemek beynimizin sürekli hareket etme emri verdiğini düşünecek olursak dudağımız yerine başka yerlerimizi hareket ettirmeliyiz bu durmuda elimize bir tespih ya da ona benzer bir cisim alıyoruz ve başlıyoruz sallamaya hayatı tespih yapıyoruz arkadaşlar. Ben kadınım tespih çekemem diyorsanız bir bileklik almanızı tavsiye ediyorum zaten bu aralar moda:) efenim tespih çekmek sallamak suretiyle dertlerimizden arınıyor kafalarımızı dağıtıyoruz.
"Alıntıdır "
Sizi kirmizi odaya alalım .❤❤❤cevap veriyorum e hepsi
Bende de o dert varBöyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Ben de ısırıp ısırıp duruyorum sonra bakıyorum aynada dudağım kirmizi sismisBöyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?