dudak yeme laneti

Ben de çocukluğumdan beri yiyorum dudaklarımı çözüm bulan varsa dinlemek için yerimi alayım ruj lipstick hikaye yolacak olan yine yoluyor dudakları

Ben de çocukluğumdan beri yiyorum dudaklarımı çözüm bulan varsa dinlemek için yerimi alayım ruj lipstick hikaye yolacak olan yine yoluyor dudakları

Blistex tavsiye etmiyorum iyileştirmek bi yana daha cok kabuk tutuyor. Bepantholun dudak kremini denedim o da iyileştirmedi

Bence tamamen bu dudak yeme stresden oluyo.
Genelde biseye kafayi takim, sıkıntılanım dudaklarimi yerken buluyorm kendimi. Kanatana kadar hatta.
Yaaa dusundumde ben surekli yiyorum, sanirim sıkıntısız gecen bi zamanim yok.
Dermani ne bende bilmiyorm

Bende cocuklugumdan beri kabuk olduğu icin soyarım. Hicbir çaresi yok bence. Neutra.... Nin bir nebze faydasini gördüm o da sadece iki gün. Dudak kremi degil ama su lacivert büyük olanından. Güzel nemlendiriyor. Aslinda dudak yemenin tek sebebi bence kuruyup kabuklanmasi ama klasik lip stickler hep hikaye daha beter yapiyor. Kullanmayın sakin onlardan. Onun yerine yoğun nemlendirme olan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Okuduğum bir kitapta buna benzer alışkanlığı olan birine o alışkanlığın yerine geçecek birşey önermişlerdi. Tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama misal, dudağını her ısırmak istediğinde elindeki bozuk paraları şıklatıyor gibi. Yani bir zararlı alışkanlık yerine başka bir zararsız alışkanlığı yerleştirmek amaç. Eğer böyle bir alternatif alışkanlık bulabilirseniz, kendinizde deneyin derim.

İnanamıyorum benim gibi pek çok insan varmış.Bazen haftalarca asla aklıma gelmiyor bazen de resmen paramparça ediyorum ve kendime hakim olamıyorum.Dudak pigmentasyonu yaptırdım sırf beni engeller yemem diye ( çünkü dudak yiyenlerde renk çok çabuk atıyor) ama maalesef kendimi tutamıyorum.Şuan bir elimde bepanthol dudak kremi bir elimde telefon size yazıyorum.Çıkar yol bulan varsa söylesin.Birlikte olduğum insanda çok rahatsız oluyor , çirkin duruyor diyor bana.

Annemin hayatta en nefret ettiği şey dudak yememdir o yüzden mümkün mertebe dudaklarımı yememeye çalısırım arada kaçıyo ama kadın nefret ediyo güzelim dudaklarını mahvediyosun diye beni paylıyo.Bol su ve nemlendirici dudakların kurumasını engelleyen şey sanırım.

Bende çocukluğumdan beri var bu sorun dudaklarım sürekli kabuk ve yara
Kabukları soyuyorum sürekli ve yeniden çıkıyor
Bilmiyorum sanki kabuk olmasa ben de soymam diye düşünüyorum ama ben soyduğum için kabuk oluyor aslında
Bazen kendimi tutup bakalım hiç soymasam ne olur diyorum sürekli nemlendirici falan sürsem diyorum ama senelerdir bir gün bile soymadan duramıyorum
Hiç deneyemedim acaba soymasam ne olur diye
Bu sorunu olan kişilere öyle normal lip stick Lerin hiçbir faydası yok maalesef
Neyin faydası olur onu da bilmiyorum

Dudakların çok kuru demek ki kuru olmasa ısıramazsin dişlerinin arasından kayar. Iyi bir lipbalm edin, blistexinkiler gayet iyi aslında özellikle mentollü olanı bence denemelisin, yine de memnun değilsen mutlaka başka markalar vardır. Normalde tırnak yiyenlere acı oje tavsiye edilir acaba dudak için de olabilir mi öyle bir şey? Mesela tadı kötü olan bir ruj, lipbalm olsa o tadı almak istemeyince yapmazsın ve zamanla azalarak biter.

Ben bir ara kendi lipbalmimi yapıyordum, benmari usulü eriterek içine istediğim aromatik bir yağ ekleyip sevdiğim bir rujdan çok az atıp biraz renkli olmasını sağlıyordum. Sonra onu yeniden kendi kabına koyup donduktan sonra kullanıyordum. Bu yöntemle bir lipbalm eritip içine kötü tadı olan bir şey ekleyebilirsin, ne bileyim biberiye yağı falan mesela hem faydalı ama görece kötü bir kokusu var. Ya da vicks falan sürebilirsin, mentollü şeyler hem dudakları daha dolgun gösteriyor, Nurgül yeşilcay hep vicks sürermiş duraklarına

Bende de yıllardır var bu dudak yeme alışkanlığı. Kanıyor bazen ve hatta zaman zaman uçuğa çeviriyor. Sanki yedikçe kuruyor orası, deri alışıp kendini atıyor sanki ve sürekli koparma arzusu oluşuyor. Ruj da belli bir süre duruma engel oluyor. Sonra yine aynı..

Dudaklarımı yerken başlığa denk geldim işin garibi şikayetçi de değilim

Ben de aynı dertten muzdaribim. Çantaya ihtiyaç duymadığım bir yere giderken bile lipstick ya elimde ya cebimdedir. Benim durum öyle bir hal alıyor ki bazen başıma ağrılar giriyor. Ben de ruj daha çok işe yarıyor yani ruj bozulmasın ya da ruj elime bulaşmasın diye pek dokunmuyorum ama yemek yedikten sonra falan yine dokunmaya başlıyorum.

Ortodontiste gidin. Size aparey takılsın.

Aynı dertten müzdaribiZ bende aynı şekilde yiyorum hatta kanatıyorum bile nıvea nın dudak nemlendiricisi aldım onu sürüyorum geçiyo iki güne ama ben gene aynı şekilde yiyorum tavsiye ederim sizede market te de satılıyor

Bilgi verir misinşz? İlk defa duydum

Bende de yıllardır .Ellerimin etlerini koparmak ,kanatmak mevcut .Tırnaklarımıda koparıyorum .Bunun psikolojik olduğunun farkındayım .Özellikle kaygılıyken yapıyorum .Suratım da olmayan sivilceleri sıkmak ,kuruyunca yolmakta mevcut .Uzamana gitmedim ,ancak yıllardır muzdaribim.Tespih işi ben de işe yararmı?acaba

Tesbih sadece örnek onun yerine stres topu da olabilir ya da başka bir şey.
Deneyin denemekten zarar gelmez.

Ama köklü çözüm en iyisi bu durumlarda tedavi olunulsa ömür boyunca rahat edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…