- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Ağzimin icinde sivilce degil beyaz leke şeklinde. Gitgide büyüyor müdahale etmezsem.. Doktora pztsi gidicem ama çok korkuyorumuçuk genelde dudağın kenarında çıktığını bilirim içerde çıktığını ilk defa duydum.ağzın içinde sivilce şeklinde ağız yararı çıkar.iyileşmeside uzun sürer.gönlünü serin tut inşallah bişe yoktur.yinede doktora git kafamda sorular kalmasın.
Benim de çıkardı çocukken, ilk değul. Ama bu sefer cidden dudagim oyuk kaldi ve anneme gosterince cığlık attiBir keresinde dudağımda aynı anda tam 8 tane uçuk çıkmıştı stresli bir dönemimdi hala da ayda en az bir kere uçuk çıkar 1 tane 2 haftadan önce geçmez çocukluğumdan beri böyle doktora görün mutlaka ama aklına kötü şeyler getirme
pazartesi git bakalım doktora bakalım ne diyecek.buraya yazarsın sonucu merak ettim şimdi.Ağzimin icinde sivilce degil beyaz leke şeklinde. Gitgide büyüyor müdahale etmezsem.. Doktora pztsi gidicem ama çok korkuyorum
Buraya yazamam da, size özel mesaj atıcam Teşekkürlerpazartesi git bakalım doktora bakalım ne diyecek.buraya yazarsın sonucu merak ettim şimdi.
8 tanemiBir keresinde dudağımda aynı anda tam 8 tane uçuk çıkmıştı stresli bir dönemimdi hala da ayda en az bir kere uçuk çıkar 1 tane 2 haftadan önce geçmez çocukluğumdan beri böyle doktora görün mutlaka ama aklına kötü şeyler getirme
Ağzimin icinde sivilce degil beyaz leke şeklinde. Gitgide büyüyor müdahale etmezsem.. Doktora pztsi gidicem ama çok korkuyorum
Evet aynen ama bundan daha büyük daha oyuk ve her tarafi kirmizi olduBöyle mi,böyleyse aft :
tamam canım.yinede içini serin tut.bak görürsün doktor önemsiz birşey diyecek.takma sakın.Buraya yazamam da, size özel mesaj atıcam Teşekkürler
Evet aynen ama bundan daha büyük daha oyuk ve her tarafi kirmizi oldu
Sokağa bile çıkamadım aynaya bakamadım bildiğin şiş, yara halinde dudak uçuğu tam 8 tane. Ağzımı açamıyordum dudağımla burnum arasındaki mesafe bile kapanmıştı şişlikten çok kötüydü doktora gittim ilaç kullandım ama çıktıktan sonra çok etkili olmadı bende normal sürecinde geçmesini bekledim yemek konusunda da çok sıkıntı çektim Allah dermansız dert vermesin tabii ama bayağı kötüydü8 tanemiyemek nasıl yedin.bende 1 tane ağzı yarası çıktımı çığlık çığlığa yiyorum
benimde bunun biraz ufağı çıkıyor.Böyle mi,böyleyse aft :
Melhem bende de var. Yalniz o gosterdiginiz resim ne ki. Benimki korkunc anneme gosterdim ciglik atti kadınAft yazıp görsellerde arat elbet benzeri vardır.Aile hekimine falan gidersen melhem vs verir.:)
amin.sen baya kötü olmuşsun .yine oluyormusun öyleSokağa bile çıkamadım aynaya bakamadım bildiğin şiş, yara halinde dudak uçuğu tam 8 tane. Ağzımı açamıyordum dudağımla burnum arasındaki mesafe bile kapanmıştı şişlikten çok kötüydü doktora gittim ilaç kullandım ama çıktıktan sonra çok etkili olmadı bende normal sürecinde geçmesini bekledim yemek konusunda da çok sıkıntı çektim Allah dermansız dert vermesin tabii ama bayağı kötüydü
Kenacort -A kremin adı. Gargarayı bilmiyorum
Melhem bende de var. Yalniz o gosterdiginiz resim ne ki. Benimki korkunc anneme gosterdim ciglik atti kadın
Her 1 ya da 1,5 ayda bir uçuk çıkıyor yine ama öyle 8 tane değil o bir kere olmuştu şimdi bir tane çıkıyor ama uzun sürüyor iyileşmesiamin.sen baya kötü olmuşsun .yine oluyormusun öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?