Dudak Makyajı Dudaklarin Daha Dolgun Gözükmesi Için Işte Bazi Tiyolar!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
bayanlar belki bu önerilerimle bir angalina dudakları yaratamam fakat yine de inanın işe yarıyor....yumuşak bir diş fırçasını alın onu sıcak suya bandırın ve 15 dk dudaklarınızı fırçalayın ama yumuşak olmasına dikkat edin yada fırçayı 1 damla bal ve zeytinyağı karışımına bandırın bu dudaklara canlılıkta veriyor...rujunuzun rengi açık tonlarda olursa daha iyi olur çünkü koyu renk ruj dudağı daha ince gösterir...rujunuzu sürerken de önce kalın tabaka halinde sürün ve fazlalığı bir peçete ile alın yada iki dudağınızı birbirine birleştirip ayrın...dudağınızın rengine yakın bir dudak kaleminide dudak çizgisinin biraz dışına ama abartmıcak şekilde sürebilirsiniz..oda işe yarıyor..şimdi renksiz dudak kalemleri varmış ben ondan almayı düşünüyorum...birde ruju sürdükten sonra iki dudağınızın ortasına parlatıcı yada rujunuzun renginden daha açık renk bir ruj sürün ama sadece orta kısımlarına...ben bu önerilerin hepsini uyguluyorum ve inanın faydasını görüyorum...umarım sizlerde faydasını görürsünüz kızlar...benden bukadar:)

ya aşk olsun he okadar yazdım sizlere yardımcı olmak için bi allahın kulu bi cevap yazmamış..gözatıp kaçmışlar...ay bi teşekkür edin bari:dilcikar:
yada memnun olan varmı yani denetipte faydasını gören ya merak ediyorum ama:çok üzgünüm:

yeni gördüm kıvılcım denicem şu diş fırçası işini ama açık renk ruj ve orasına parlatıcı sürmeyi bende yapıyorum bazen güzel oluyo;)

tesekkürler kivilcim yarin gezmeye gidecem bir deneyim bakalim bendede faydasi oluyormu :1yes2:

benden de işe yarayan bır öneri sizlere yüz cimnastiği yapan bır kadından görmüştüm..tarif edebılrım insallah cünkü bu aktif olarak yapılacak bır hareket..dudaklarınızı ağzınızın içine doğru uzatın ve bu şekılde 10 sanıye falan o ve u harflerini söylemeye calısın böyle bır kaç kez yapın ve hergün düzenli yapın kan dolaşımı hızlanıyor ve dudaklar dolgunlasıyor işe yarıyor arkadaslar

benden de işe yarayan bır öneri sizlere yüz cimnastiği yapan bır kadından görmüştüm..tarif edebılrım insallah cünkü bu aktif olarak yapılacak bır hareket..dudaklarınızı ağzınızın içine doğru uzatın ve bu şekılde 10 sanıye falan o ve u harflerini söylemeye calısın böyle bır kaç kez yapın ve hergün düzenli yapın kan dolaşımı hızlanıyor ve dudaklar dolgunlasıyor işe yarıyor arkadaslar
ben denedim gerçekten işe yarıyor..dudaklarım çok ince değil zaten ve bu hareketle daha dolgun gözüküyor gerçekten..sağol canım

ben denedim gerçekten işe yarıyor..dudaklarım çok ince değil zaten ve bu hareketle daha dolgun gözüküyor gerçekten..sağol canım

kıvılcımm bende diş fırçasıyla ovalamıştım daha önce ve gercekten dolgunlaştırıyo amaç zaten dudaktaki kan dolaşımını hızlandırıp dudağın dokularının beslenmesını sağlayarak şişmesi..benimkilerde ince değil hatta kalın bile sayılır ama çok kötü vazgeçemediğim bir huyum var ..üniversite sınavına hazırlanırken hortlamıştı..dudaklarımın üstündeki deriyi durmadan yolarım elim genelde dudaklarımdadır aynı tırnak yiyenler gibi zaman zaman 1 ay gibi yapmadığmda oluyo ama stresliysem yine başlıyorum ve görünüm çok kötü oluyo kanıyo kabuk kabuk oluyo..evdeykende genelde ruj sürüyorum o zaman yemıyorum dudaklarımı..bırde benim dudaklarım kıpkırmızıydı önceden ruj sürmüş gibiydi şimdi koparıp kanatmaktan soldular.psikolojik işte napayım vazgeçemiyorum

kızlar yine bu forumda okumuştum ... Bi arkadaş gece yatmadan tarçın yağı sürün demiş..angelina Joliede her gece yatarken yapıyomuş..ay ben yapiyorum şu an hatta az once denemek için sürdüm ilk kez :D önce yanıyo acı yemiş gibi ..sonra kıpkırmızı oluyo ... ve sonra arı ısırmış gibi şişiyo :D:D:D: ay koptum kendimi aynada görünce :D annemde diyo ki : babanın karşısına boyle cıkma öpüşmüşsün gibi duruyo :D

kızlar yine bu forumda okumuştum ... Bi arkadaş gece yatmadan tarçın yağı sürün demiş..angelina Joliede her gece yatarken yapıyomuş..ay ben yapiyorum şu an hatta az once denemek için sürdüm ilk kez :D önce yanıyo acı yemiş gibi ..sonra kıpkırmızı oluyo ... ve sonra arı ısırmış gibi şişiyo :D:D:D: ay koptum kendimi aynada görünce :D annemde diyo ki : babanın karşısına boyle cıkma öpüşmüşsün gibi duruyo :D
bende geçenlerde tarçın yağıyla ilgili bir yazı yazmıştım..ozaman ilk kez denemiştim.gerçekten işe yarıyor anında farkedilir bir şişlik beliriyor..ama accayip yakıyor ve maalesef sende farketmişsindir etkisi kısa sürüyor..acaba sürekli kullansak etkisi daim olurmu merak ediyorum..rujun üzerine sürünce daha etkili oluyor..

canım bende uyguluyorum ara sıra,gerçekten faydalı,ah bide piyasadaki ballar sahte olmasa..:((( gerçek bal ile eminim çok daha iyi sonuç elde edilir..çok teşekkür,sevgielerimle..

:dance:benimde önerim var
diş fırçasının üzerine toz şekeri döküyosunuz hafif darbelerle dudağınıza dokunduruyosunuz arkadaşlar dudağınız öyle bi şişiyokia.s ama uzun süreli olmuyo internet sitesinde okumuşdum ve denedim hakikatende şişiriyo dudakları ama saatler sonra etkisini gideriyo

Allh razı olsun bacım paylaşımın için psikolojik bunalımdan çıkarsam deniycem

ya benimde bi arkadaşım vardı.sürekli dudaklarını ısrıyodu ama derisini yolmadan ve dudakları çok güzel görünüyodu denemedim ama belki işe yarar :)

evet işe yarayabilir.bende ruj olmadığı zamanlar dudağımda, arada ısırırım dudağımı yani bu refleks olmuş bende artık yada çok sık yalarım ve sı yaptığım için yanmaya başlıyorlar ve kızarıyorlar ama hoş duruyor.fakat ruj varsa dudapımda kesinlikle dokunmam çünkü ruju öyle bir sürüyorum ki dudaklarım gerçekten dolgun gözüküyor ve bozmamak için dokunmuyorum dudaklarıma :)

Back
X