Düdüklü tencere seçimi

_asi

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
528
105
323
merhaba arkadaşlar düdüklü tencere konusunda tam anlamda bi yorum bulamadım kararsız kaldım tefal mi fissler mı normalde tefal almayı düşünüyordum burada fislerr markasınıda gördüm kullananlar yada bilenler yardımcı olursa sevinirim

bende bu forumda arastırmamın üzerine fissler aldım ..

iyi ki de almısımmmm daha kullanmadım ama alırken bayan satıcı da doğru secim sen salatanı yapana dek yemegin hazır oluyor calısan insana büyük rahatlık dedi cok güzel dizaynı da islevi de . verilen paraya değer

canım bu biraz sans isi ve tercih meselesi.. calısan biriysen ve hızlı sonuc istiyorsan fissler al. tefal de iyi süphesiz. yılların markası ikisi de sonucta. sadece senin ne istediğine baglı.

fissler icin düdüklü tencerenin mersedesi deniliyor belki duymussundur.

yaa duymamıştım canım:) senın aldıgını yenı mı aldın sen nekadrdı fıyatı bende bı yakından göreyım ozamn gıdıp

bende bu forumdan duydum canım

ben onu 470 tl ye aldım .bernardo mağazalarında da var . üzerine 100 tl bernardodan hediye ceki kazandım

yani 370 e geldi diye düsünebiliriz. bu acıdan fiyatı normal. almısken iyisini alma taraftarıyım

Bende öyle düşünüyorum al yıllarca rahatça kullan 3 5 sene sonra değiştirene kadar

bende fisslerın 4.5 lt sını aldım.ama ınternettekı fıyatlara göre bernardodakı cok pahalı gelıo:) 100 lırayı zaten onun ıcınden cıkarıolar o bi aldanmaca.ben altıncı caddeden 55 lıra awealılara ındırım cekıyle 235 lıraya aldım.oraya bı bak ıstersen

bide oraya bakayım canım orasıda güvenilir bir site sanırım buradan duydum bende

arkadaşlar tamam iyi güzel çoğunluk fissler demişsiniz almayı düşünüyorum ama modeller ve aralarındaki farkı anlamadım
.. sitesine bakıyorum farklarını söylemiyor... fissler diyen arkadaşlar model konusunda da yardımcı olabilir mi acaba lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…