Düdüklü tencere

sugarpare

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.411
7.020
358
Ocakta şu an Karaca Marka duduklu tencerem var ve ben evde bomba varmış gibi hissediyorum. Komşu abladan rica ettim. Gel bana göster diye. Ben hiç kullanmamıştım. Yaptı yemeğimi yukarı çıktı. Sonra gelirim dedi. Aşağıda foto var. Aynı tencereyi kullananlardan bilfi alabilir miyim. Bezelye ayarına getirdi bu kaynayacak buhar çıkacak sonra kısık ateşte biraz daha pişecek dedi. Kendisi farklı bir model kullanıyor. Bunu ilk defa gördü. Ben de tereddütte kaldım.

Eklentiler

• WP_20160325_002.webp
    WP_20160325_002.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 600
Ses cikarinca bi tusu vardir. Ona basacaksin havasini alicaksin. Sonra yemegine gore dakika tutup pisireceksin. Korkma bisey olmaz.

Onların içinden kullanma kılavuzu çıkar. Yoksa bile markası modeliyle internetten indirebilirsiniz. Hangi yemeğin nasıl ve kaç dakikada pişeceği yazar onlarda. Ona buna soracağınıza okuyun.

Bu tip mutfak gereçleri ve elektronik aletlerin genelde kullanma kılavuzlarının okunmaması sebebiyle bozulduğunu biliyor musunuz? Malesef bizim ülkemizde o alışkanlık yok.

Ocakta şu an Karaca Marka duduklu tencerem var ve ben evde bomba varmış gibi hissediyorum. Komşu abladan rica ettim. Gel bana göster diye. Ben hiç kullanmamıştım. Yaptı yemeğimi yukarı çıktı. Sonra gelirim dedi. Aşağıda foto var. Aynı tencereyi kullananlardan bilfi alabilir miyim. Bezelye ayarına getirdi bu kaynayacak buhar çıkacak sonra kısık ateşte biraz daha pişecek dedi. Kendisi farklı bir model kullanıyor. Bunu ilk defa gördü. Ben de tereddütte kaldım.

Aynısından var hem de tıpa tıp aynısı, fakat kapağı tam oturmuyor gibi diye kullanamıyorum korkudan, sizinkinde de böyle bir sorun var mı acaba? Kullanımı çok basit aslında fakat dediğim gibi korkudan kullanmıyorum ben.

Onların içinden kullanma kılavuzu çıkar. Yoksa bile markası modeliyle internetten indirebilirsiniz. Hangi yemeğin nasıl ve kaç dakikada pişeceği yazar onlarda. Ona buna soracağınıza okuyun.

Bu tip mutfak gereçleri ve elektronik aletlerin genelde kullanma kılavuzlarının okunmaması sebebiyle bozulduğunu biliyor musunuz? Malesef bizim ülkemizde o alışkanlık yok.
Malesef yok kullanma kılavuzu. Beş yıldır hiç kullanmadım.

Aynısından var hem de tıpa tıp aynısı, fakat kapağı tam oturmuyor gibi diye kullanamıyorum korkudan, sizinkinde de böyle bir sorun var mı acaba? Kullanımı çok basit aslında fakat dediğim gibi korkudan kullanmıyorum ben.
Aynı sekılde benım tenceremınde kapagı kapanmıyor hıc kullanamadım ceyızlıktı. Tabı 3sene once aldıgım ıcın degısım hakkımda yok.oylece duruyo

Kapağı kapanıyor. Onda sorun yok. Kendime güvenip hiç kullanmadım ben de.

Aynı sekılde benım tenceremınde kapagı kapanmıyor hıc kullanamadım ceyızlıktı. Tabı 3sene once aldıgım ıcın degısım hakkımda yok.oylece duruyo

Benimki altı-yedi sene olmuştur, çeyiz paketime dahildi. Bir kere kullanalım dedik, pişme sırasında kapaktan çat çut sesler çıkmaya başlayınca kapattık, şimdi kapaksız kullanıyoruz normal tencere gibi. Bir Karaca mağazasına götürüp sorayım diyorum diyorum, unutuyorum.

Kapağı kapanıyor. Onda sorun yok. Kendime güvenip hiç kullanmadım ben de.

Kapağı kapanıyor da, hani böyle oturmuyor yani cuk diye, sizinki de öyle mi acaba? Sizinkinde bir sorun yok demek ki maaşallah, ocakta diyorsunuz. Kılavuz yok mu elinizde, bende var ve baktım şimdi, her şeyini ayarlayıp ocağa koyduktan sonra, müdahale edeceğiniz tek şey, basınç ayar ventilinden düzenli olarak buhar çıkmaya başladığında ocağın altını kısıp pişirme süresini bekleyeceksiniz sadece, onlar da yiyeceğin türüne göre kılavuzda yazıyor.

Düzeltme: Pardon, kılavuzum yok demişsiniz.

Rica etsem foto çekip yükler misiniz kılavuzu? Ya da model ismi olsa ona göre aratayım internette. Komşum geldi. Birşeyler denedi yaptı da. Kılavuzsuz olmayacak bu iş.

Benimki altı-yedi sene olmuştur, çeyiz paketime dahildi. Bir kere kullanalım dedik, pişme sırasında kapaktan çat çut sesler çıkmaya başlayınca kapattık, şimdi kapaksız kullanıyoruz normal tencere gibi. Bir Karaca mağazasına götürüp sorayım diyorum diyorum, unutuyorum.
Ya kapanıyorda oturmuyor yanı oynuyo.pişirme yaprken buhar kacırıyo dolayısıyla ıcerde basonc olusmuyor.lastgını degıstırdım pzardan aldıgım lastıkle yıne oturmadı. Pzarcının soyledıgı bu modeller hep skıntılı:s malesef benımde ceyız paketımdeydı yenı duduklu almayı dusunyorum

karaca dan memnun musunuz bilmiyorum. bizim gelinimiz karaca düdüdklüden hiç memnun kalmadı. benim kini görünce hemen fissler e transfer etti. şimdi bundan çok memnun.

bu lanet olası tencereden bende de var , ceyiz paketimde vardı . kullanmaya başladım , su sızdırıyor kapak hava alıyor.
servise gönderdim yine dogru düzgün yapılamadı bir fde 7 kg cok yer kaplıyor

Back
X