Düğü

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selamlar ^^
Aşırı abidik dert olmayan konularla onlaynım yine 🤦‍♀️
Hanımlar, hayatımda max 3 kere düğüne gitmişimdir. 20li yaşlardan sonra sadece 1 kez düğüne gittim. Ortamları beni gerim gerim gerdiği için ve oynamayı zerre bilmediğim için olabildiğince uzak duruyorum.
Şansımı seveyim ki koronanın olduğu yıl yakın arkadaşlarım evleniyor. Bunla ilgili sorularım var.
Koronadan temmuz başına kadar deli gibi korundum. Eldiven maske dolaştım hep. Şimdi düğüne gitmek beni geriyor. Geröekten dikkat ediyorlar mı ya? (etmeseler gitmicem sanki yine gidicem sjdndjd)
Bir de düğünde ne takmam doğru olur. 2 arkadaşımdan beri üniden yakın diğeri liseden. Çok severim ikisini de, yakınız baya.

Teşekkür ederim şimdiden :))))

Sizin durumunuza bağlı. Hem gelin hem damat yakın arkadaşım olsaydi ve durumum müsait olsa bir çeyrek birine bir çeyrek birine takardım. Durumum daha iyi olsa yarim yarim takardım.

Düğünlerde korunmuyorlar bence. Bende hiç girmedim ama story de falan izlediğim kadarıyla maske takan bile azdi

Sizin durumunuza bağlı. Hem gelin hem damat yakın arkadaşım olsaydi ve durumum müsait olsa bir çeyrek birine bir çeyrek birine takardım. Durumum daha iyi olsa yarim yarim takardım.

Düğünlerde korunmuyorlar bence. Bende hiç girmedim ama story de falan izlediğim kadarıyla maske takan bile azdi

He ayrı ayrı iki kadın arkadaşım :/ yanlış aktardım sanırım.

Yakın geçmişte bir dugune katıldım. Öyle dikkat edilen bir durum yok. Sen kendin dikkat edeceksin. Misal, maskenin asla cikarmayacaksin, kalabalık ile oynamayacaksin..önlem olarak tek önlem muzisyenin 'sosyal mesafeye dikkat edelim' demesi

İstanbulda da iettde anonsda karşı koltuk boş olacak şekilde oturun diyor ama biz sıkış sıkış gidiyoruz ahahah

He ayrı ayrı iki kadın arkadaşım :/ yanlış aktardım sanırım.
O zaman yine durumunuza bağlı. Benim bu sene 3 arkadaşım evlendi. Ben düğünlerine gitmedim hamile olduğum için. Yarim takmayı düşünüyorum. Imkanim olsa tamda takarım. Karşılıklı ilişkiniz iyide durumunuz neye müsaitse onu takin

Maalesef hatır gönül sebebi ile geçen hafta gitmek zorunda kaldık.
Hayır dikkat edilmiyor.

Herkes sarmaş dolaş foto çekiliyor.
Dikkat ediliyor diyen yalan söyler en azından %100 dikkat edilmeyecektir

Ne takip takmayacaginiz tamamen bütçe işi. Valla ben bu sıralar yakın akrabam olmadığı surece altının yanına yaklaşmiyorum. 200 er lira takip geçiyorum

Yakın geçmişte bir dugune katıldım. Öyle dikkat edilen bir durum yok. Sen kendin dikkat edeceksin. Misal, maskenin asla cikarmayacaksin, kalabalık ile oynamayacaksin..önlem olarak tek önlem muzisyenin 'sosyal mesafeye dikkat edelim' demesi
Hahahha ne güldümmm. Bir de takı işinde bi gariplikler dönüyor o kadar

Back
X