Sizin durumunuza bağlı. Hem gelin hem damat yakın arkadaşım olsaydi ve durumum müsait olsa bir çeyrek birine bir çeyrek birine takardım. Durumum daha iyi olsa yarim yarim takardım.
Düğünlerde korunmuyorlar bence. Bende hiç girmedim ama story de falan izlediğim kadarıyla maske takan bile azdi
Yakın geçmişte bir dugune katıldım. Öyle dikkat edilen bir durum yok. Sen kendin dikkat edeceksin. Misal, maskenin asla cikarmayacaksin, kalabalık ile oynamayacaksin..önlem olarak tek önlem muzisyenin 'sosyal mesafeye dikkat edelim' demesi
O zaman yine durumunuza bağlı. Benim bu sene 3 arkadaşım evlendi. Ben düğünlerine gitmedim hamile olduğum için. Yarim takmayı düşünüyorum. Imkanim olsa tamda takarım. Karşılıklı ilişkiniz iyide durumunuz neye müsaitse onu takinHe ayrı ayrı iki kadın arkadaşım :/ yanlış aktardım sanırım.
Hahahha ne güldümmm. Bir de takı işinde bi gariplikler dönüyor o kadarYakın geçmişte bir dugune katıldım. Öyle dikkat edilen bir durum yok. Sen kendin dikkat edeceksin. Misal, maskenin asla cikarmayacaksin, kalabalık ile oynamayacaksin..önlem olarak tek önlem muzisyenin 'sosyal mesafeye dikkat edelim' demesi