• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun altinlarini ne yapmak lazim?

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
Biz altin su an yukselmisken bozdurmayi dusunuyoruz. Sizler dugun takilarini ne yaptiniz. Ne yapmak mantikli olur. Bu islerden anlayan var mi? :)

Biz altin su an yukselmisken bozdurmayi dusunuyoruz. Sizler dugun takilarini ne yaptiniz. Ne yapmak mantikli olur. Bu islerden anlayan var mi? :)
işçilik olan takılarınızı bozdurmayın boşuna. onlar alırken pahalı satarken ucuz olurlar. evet altın şu an yüksek. çeyrekler bilezikler vs. bozdurulabilir ama o para nakit olarak elinizde kalırsa harcanır. ben banka kasası tuttum. ihtiyaç olursa kullanılmak üzere saklıyorum.

Borç ödedik:KK14:
Bozdurup parayi ortak hesabiniza yatirabilirsiniz. Ev ya da araba için peşinat yapabilirsiniz.

2,5 yıldır annemde duruyolar bozdursam çarçur olup gideceğini düşündüğüm için dokunmuyorum.

Araba istemiyorum oturduğum yerde ev fiyatları milyonu geçti ev alma şansımda yok öyle yatıyolar.

biz bozdurmadık tl sürekli değer kaybediyor böyle kalması daha iyi ama bende durmuyor altınlar kasaya koyucaz

altınarı bozdurup borcumuzu ödedik bileziklere dokünmadık.. birikim yapıp bileziklerimi artırmak istiyorum sürekli.

Takacağini bırak gerisini bozdur hazır yüksekken .. hem aklın kalmaz hem lazım olunca altının bukadar yüksek olacağı nerden belli

evimin kredisi yeni bitti arabamın kredisi devam ediyor bozdurup kredimi kapatsam maaşımın tümün harcarım birikimim olmaz bozdurup kenara para atsam onuda pirana gibi yer bitiririm dürter o beni. o sebepten ötürüdürki saklıorum şimdilik Allah korusun ilerde küt die para lazım olur kredi çekemem belki ne bilim dünyanın binbirtürlü hali var kullanamayacaksanız ev araba alamayacaksanız ellemeyin

Bozdurup ev pesinatina verdik daha 2 3 ay once. Benim dugunum oldugu zaman 80 kusurlerde geziyordu altin biz bozdururken 104 tu. Simdi secim oncesi altin yuksek. Bozdurup hic paraya dokunmadan dusmesini bekleyin dusunce tekrardan altin alin ama guvenmiyorsaniz kendinize harcariz diyorsaniz oyle kalsin dokunmayin.

Benim oyle duruyor bir sey yapmadik. .
Ama bozdurun ve secimden sonra duserse tekrar yaparsiniz kar edersiniz..

Balayından döner dönmez hepsi bozuldu ve borçlarım bir kısmı ödendi. Sizi zorlayacak bırcunuz yok ise bankadan kasa kiralayıp saklayın. Gaurimenkul alımında işinize yarar

Back
X