• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun altinlarini ne yapmak lazim?

Araba aldık biz
Geri kalan borçlara gitti
Hala da borcumuz var
İhtiyacınıza göre değişir bence ne yapacağınız:KK51:

Banka kasası aç ve yatır.
Çeyrekleri bozdur, dolar yap ve onun için de bir hesap aç, orada işlesin.

Düğünlerde ortalama ne kadar altın takılır ya hep merak etmişimdir? Mesela ben evlendiğim zaman takılan altınları ev peşinatı yapmak istiyorum ama, ne kadar takılıyoki ortalama? Biride beni bu konuda aydınlatırsa ne güzel olur aslında.Hep merak etmişimdir. o_O

Eve paramiz yetmedi. Isimiz sallantida oldugundan borca girmek istemedik arsa aldik. Duruyo simdilik

Düğünlerde ortalama ne kadar altın takılır ya hep merak etmişimdir? Mesela ben evlendiğim zaman takılan altınları ev peşinatı yapmak istiyorum ama, ne kadar takılıyoki ortalama? Biride beni bu konuda aydınlatırsa ne güzel olur aslında.Hep merak etmişimdir. o_O

Bir çok etkene göre değişir evlenen ilk çocuk olman, çevren, damat tarafının tavrı (kimisi altını şan şeref sayar saçmalık), benim 2012deki düğünümde takılar ve paralar 35 bin tutmuştu

Ben bozdurdum 4 sene içinde hepsi bitti çarçur olup gitti ozaman 40 000 tutmuştu gezmeye tozmaya yemeye içmeye gitti pişmanım bozduğuma para dürtüyor insanı

Biz altin su an yukselmisken bozdurmayi dusunuyoruz. Sizler dugun takilarini ne yaptiniz. Ne yapmak mantikli olur. Bu islerden anlayan var mi? :)
Bende bankaya koydum altinlarimi ihtiyacim olmadikca satmam degerden duser turk parasi zaten suan hic degeri yok paramizin sakin satma:(

Kasaya koymayin bosuna bi de kasa kirasi odersiniz. Altin olarak bankaya yatirin altin hesabina. O oyle degerlensin dursun. Cok cok acil bir ihtiyaciniz yoksa bozdurmayin. Altin yuksek diyorsunuz da uzun vadede altinin dustugu gorulmemis ki o secimden sonra vs bir miktar dusse de yine yukselecek yine yukselecek. Elinizde tl ile kalakalirsiniz harcanir gider soyliyim. Ev falan alana kadar bozdurmayin derim.

Biz önce kasaya koyduk altın getirisinden çok kasa kirası ödendi. Sonra bozup vadeliye yatırdık, vadeli olunca harcanmıyorda. Eğer böyle düşünürseniz bikaç öneri söyleyebilirim. Bizde araba aldık yarısını eski arabamız ödedi kalanıda kredi çektik, bankadakine dokunmadık.

Back
X