Dügün Arefesinde Akrabanin Ölümü

Çok saçma olmuş valla. Ne desek boş. Ben dış crkim bile yapmiyorum ama yapmak istesem kendi ailen dahil kimseye laf düşmezdi. Kaldı ki kapı önünde davul calmiyosun gidip bir yerde foto cektiriyosun bunun ölü ile alakasi ne ?

Evlenirken yapmadığım için evlendikten sonra hiç yapmazdım.

Izin almadim hani yani onlara gidip de sormadim, ama duyduklarinda cok büyük tepki verdiler bizde tansiyon daha fazla yükselmesin diye yapmadik / yapamadik.

Bencil davranmiyosun. Cocuk olmadan çekimi yaptır yoksa ilerleyen zamanlarda gelinligin içine sigabilmek zor oluyo. Ben düğünümde çekim yaptirmistim ama beğenmedim bi kacvaybsonra yeniden başka fotoğrafçıya içime sine sine çekim yaptırdım

Bende cektiremedim cok uzuluyordum hatta gelin gormek istemiyordum. Ama bir iki sene surdu sonra hamile kalinca dogum icin istedim ondan da vazgectim. Simdi 4.5 senelik evliyim 2 cocugum var inan resim aklima bile gelmiyor. Resimlerim olsa da bakmazmisim gerek yokmus bence

Bendede pek farkli degildi o yüzden seni cok iyi anliyorum. Kinamda dügünümde Videolarina bakinca yüz ifademden görünüyor. Yada belki ben bildigim icin görüyorumdur. Simdi bir kac aya dayimin kizinin dügünü var, hemde senesi dolmadan. Benimle yasit olan kiz Kuzenim ne nikahima gelmedi ne de mutluluklar diye mesaj atti bana. Ablasi ve Annesi ise beni cok daha büyük seylerle sucladi, yenilecek yutulacak Tarzdan degil. Ben onlarin bu zor anlarinda hep kosulsuz destek ciktim ama yaranamadim. En cokta bu koyuyor bana.

Düğün oldu mu?
oldu

Aile büyüklerinizin düşüncesini çok gereksiz buldum. Zaten nikahı iki ay ertelemişsiniz, fazlasıyla herkesin acısına saygı duymuşsunuz. Kimseye sormadan gidip fotoğraf çekinmeniz gerekirdi. Sorarsanız, her kafadan bir ses çıkar işte böyle.

Eşinize bir yönden hak verdim. Siz böyle olmasını istemişsiniz çünkü. Eşinizin ailesinden kaynaklansa eşiniz kadar anlayışlı olamayabilirdiniz. Ama bütçenize uygun bir şekilde telafi etmeyi deneyebilirsiniz.

başınız sağolsun da neden akrabaların onayına ihtiyaç duydunuz ki.haber vermey bile gerek yok.açıkçası ben eşinizle aynı kafada olurdum, bu saatten sonra bir daha komple hazırlık masraf falan üşenirdim de.hem çok efor , çok stres , çok da maddiyat harcanıyor.yani o masrafla tatile çıkılıp daha güzel fotoğraflar çekilebilir.

Ben çok daha kötüsünü yaşadım düğün günümden bir gün önce eşimin kardeşi intihar etti ne gelinliğimi giyebildim ne bir fotoğraf çekimi yaptırabildim tabi ki de çok ama çok üzüldüm eşimin adına ama tüm hevesim kursağımda kaldı gelinliğimi görmemek için annemlerin evine götürdüm üç yıl olacak hala görmeye tahammül edemiyorum

Onlara gidip böyle yapacagim demedim ama iste artik nasil ögrendilerse bana ve esime cok büyük tepki gösterdiler. Dayimin büyük kizi ve yengem namusuma kadar laf attilar. Bende bir Tavir aldim onlara karsi ama acilari var diye sus dedi kv ve annem. Sonra yaparsiniz diye vazgecirdiler bizi. Ama kac ay gecti hala yapmadik.

ne diyecegimi bilemedim. Cok üzüldüm sizin icin. Allah kimseye bunu yasatmasin.

Aminn

bencil mi bilmem ama dertlenecek durum değil bence. herkesin her şeyi dört dörtlük olmuyor ki. sizinki basit bir şey. ben olsam istemezdim eşiniz haklı

Bence esinize değil zamanında bunu size çok gören yakinlariniza kirilin.tipik erkek zaten üzerinden zaman gecince bedava olsa moda girmez.zaten nikah yapmışsınız fazlasıyla duyarlı davranarak.foto cekinmenin neresi eleştirilir ben anlamadım nikah zamani

Ben eşine hak verdim desem

Yani vefat eden eşinin akrabası olsa sen istediğin halde foto çektirmese sonra yaparız deseydi çektirin derdim de bu olayda pek uygun değil Adamı darlamak

Zaten aylar geçmiş o heyecan o duygu o fotoya yansımaz ki

İlerde çocuğun olursa onunla ilgili ilkleri çekersin

Çok masraf olacaksa saçınızı makyajınızı kendiniz yapın veya bir arkadaşınıza yaptırın. Masraf olacak bir durum yok ki. Fotoğrafçı masrafı var sadece . Onu da nikah zamanı zaten harcayacaktiniz şimdi harcamış olacaksınız.

keşke o zaman kimseye demeden eşinizle çekim yaptırsaydınız çekimi herkesin bilmesine gerek yok.

Bu ölümlü dünyada bu kadar basit şeyleri dert edip üzülmemelisin.

Dayınız için başınız sağolsun öncelikle.

Çekim için de gelinliğiniz duruyorsa saç makyaj için kuaföre gitmeye gerek yok kendiniz halledersiniz, en kötü kuaförde dalgalı fön çektirip eve gidince duvağı takarsınız tel tokayla. Vereceğiniz sadece fotoğrafçı parası olur. Gelinliğiniz yoksa internetten 150 200 liraya alabileceğiniz, genelde çekimlerde kullanılan gelinlikvari elbiseler var onlara bi bakın isterseniz. Eşiniz de sadece bi takım elbise giyecek üstüne. Güzellikle konuşursanız eşiniz ikna olur diye düşünüyorum.

Sonuçta eğlence yapmıcakmışın alt tarafı fotograf çekimi keşke yapsaymışın tabi o kadar kişi yapma deyince insan vazgeçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…