- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
- Konu Sahibi NarinCeylan
-
Ben onlarla o aralar görüsmüyordum, kim dedi nerden ögrendiler bilmiyorum. Kimseye kim dedi diye sormadim.Keşke sessiz sedasız yaptirsaymissiniz. Neden söyleme gereği duydunuz
3-4 poz var yaklasik buna benzeyen yan yana oldugumuz cnmKonu sahibi nikah günü kendinizin çektiği fotoğraflar nasıl? Buna benzer bir fotoğraf varsa fotoğrafçıya götür derim Eki Görüntüle 2292256
Eşin olayın rahatligindan dolayı istemiyor benim eşimde sonra cektiririz demişti kaldı dün zar zor yer ayarladım ve çektirdik o ayrı bu ayrı sonucta içinizde kalmamali bikez oluyor o ne bu ne der olayına bakilmamali. Benim cekimimdedün istanbulda fenayağdı yağmur ama da güzeldi cektirin mutlaka eşiniz istemese bile siz giyin kendiniz cektirinMerhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin.
Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye kaldirilmadan bir kac gün önce kendisini biraz halsiz hissetmis ama yorgunluga vurmus, gecistirmis. Hastaneye kaldirildiginda ise agir enfeksiyon gecirdigini ve durumunun cok kritik oldugunu ögrendik. Gün gectikce de kötüye gidiyordu ve Doktorlar cok umutsuz bakiyordu. Bu iki ay icinde savasmasina ragmen kalbindeki enfeksiyondan olusan sorunlardan dolayi dayimi kaybettik. Dayimi cok severdim ve onun hayatimizdan bu iki aylik sürecine gitmesini simdiye kadar kabullenmis degilim.
Ve ben tabii ki (Dügün arefesindeyim) Nikahimi belirli bir kac ay sonraya erteledim karsi taraf ile anlasarak. Acimizi yasadik ve ben ailemin hep yaninda oldum bu sürecte.
Benim hep istegim Nikahimdan önce veya sonra cekim yaptirmakti. Ama Akrabalarim karsi cikti hos karsilamadilar bunu. Bizde Nikah günümüzde yaptirmadik ailemizin huzuru bozulmasin diye.
O zamandan bu zamana kadar simdi 11 Ay gecti. Sosyal medyada öyle resimler görüyorum ki, o kdr güzel cekilmis pozlar, icimdeki buruklugu hala hissediyorum. Bizimde keske böyle resimlerimiz olsaydi diye icleniyorum. Esimede actim bu konuyu, yaptiralim mi diye sordum. O ise ne gerek var, yine makyaja, saca, Fotorafciya o kadar para verecegiz kafasinda. Telefondan nikah esnasinda cekilen resimler yetmiyormu sana diye karsilik verdi. Bende dün bu tepkisine biraz kirildim ve gidip uyudum.
Bugün de ama icimdeki burukluk gecmek bilmiyor. Bu konuyu düsündükce gözlerim az da olsa doluyor. Hem dayimin yaninda zorlu gecen o iki ay aklima geliyor hemde nikah günümüzde yaptiramadigimiz cekim icin üzülüyorum. Bencil mi davraniyorum keske bizimde öyle resimlerimiz olsaydi diye düsünmekle?
Kimse bilmeden yaptirabilirdiniz ama olan olmuş artık .bence kuaföre durumu anlat sade bir saç yaptır fotoğrafçı parasınida o zaman çektirmiş olsanız zaten vermiş olacaktınız yani ekstra bir masraf çıkmayacak size eşine de aynen böyle anlat.millet artık yıldönümüydü bebekti defalarca çekim yaptiriyorBen onlarla o aralar görüsmüyordum, kim dedi nerden ögrendiler bilmiyorum. Kimseye kim dedi diye sormadim.
Simdi de kopuk aramiz, cagirdiklarinda neden gelmiyorsun hic göremiyoruz seni diye de demeye basladilar. Bana o kadar baski yapip herseyimi kursagimda biraktirdilar simdi de iletisim kurmaya calisiyorlar...
Biz yurtdisinda kaldigimiz icin türkiyeye tatile geldigimizde ayarlamak istedim. Ama ben o kadar Para vermem dedi gecistirdi olayi. Olmadi burdan bir yer ayarlayip ona diyecegim su bu Tarihte Cekim var ona göre diye.Eşin olayın rahatligindan dolayı istemiyor benim eşimde sonra cektiririz demişti kaldı dün zar zor yer ayarladım ve çektirdik o ayrı bu ayrı sonucta içinizde kalmamali bikez oluyor o ne bu ne der olayına bakilmamali. Benim cekimimdedün istanbulda fenayağdı yağmur ama da güzeldi cektirin mutlaka eşiniz istemese bile siz giyin kendiniz cektirin
O da dogru evet o gün makyajim sacim cok güzeldi Kuaförüm sagolsun cok emek verdi. Resimlere bakinca hep saten aklima gelecek diye düsünüyorum.Güzelim şu an saçını ,makyajını doğru düzgün yaptırıp çok düzgün bir fotoğrafci bulamazsan ortaya çıkacak resimler yine senin çok da begenmeyecegin "ah ah nikah günü daha guzeldim keşke o gün yaptirsaydik çekimi " diyecegin şeyler olacak.
Bende o fikirdeyim size katiliyorumKimse bilmeden yaptirabilirdiniz ama olan olmuş artık .bence kuaföre durumu anlat sade bir saç yaptır fotoğrafçı parasınida o zaman çektirmiş olsanız zaten vermiş olacaktınız yani ekstra bir masraf çıkmayacak size eşine de aynen böyle anlat.millet artık yıldönümüydü bebekti defalarca çekim yaptiriyor
Bulunduğunuz yerde yaptırın ne olacakkiBen sormazdım bile.Dayınıza allah rahmet eyledin ancak bu tür şeylerde bir kere oluyot maalesef niye insanlardan fikir alıyorsunuz ki bu kadar sizin kararınız ben kimseye söylemden eşimi alıp giderdim çekime.
Ucuz yerlerde var ben koca gün boyunca 300e yakın foto çektirdim ve 750tl verdim 2cep albüm bi aile albümü kanvas tablo tüm resimler flash diske atilcakBiz yurtdisinda kaldigimiz icin türkiyeye tatile geldigimizde ayarlamak istedim. Ama ben o kadar Para vermem dedi gecistirdi olayi. Olmadi burdan bir yer ayarlayip ona diyecegim su bu Tarihte Cekim var ona göre diye.
O da dogru evet o gün makyajim sacim cok güzeldi Kuaförüm sagolsun cok emek verdi. Resimlere bakinca hep saten aklima gelecek diye düsünüyorum.
Bende o fikirdeyim size katiliyorum
Akrabaların büyük saçmalamış. Birincisi ertesi gün değil zaman geçtikten sonra nikâhlamışsın.dugun bile yapsan ses edemezlerdi ki kendilerinin seni desteklemesi gerekiyordu. Ne oldu foto çektirmeyince dayin geri mi geldi. Ki bizde büyükler hep hayırlı iş ertelenemez. Hepsinin yeri ayrı derler. Sana gelince çok istiyorsan çektir ama o anı olmayacak. En fazla gelinlikle bir fotoğraf olacak.Merhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin.
Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye kaldirilmadan bir kac gün önce kendisini biraz halsiz hissetmis ama yorgunluga vurmus, gecistirmis. Hastaneye kaldirildiginda ise agir enfeksiyon gecirdigini ve durumunun cok kritik oldugunu ögrendik. Gün gectikce de kötüye gidiyordu ve Doktorlar cok umutsuz bakiyordu. Bu iki ay icinde savasmasina ragmen kalbindeki enfeksiyondan olusan sorunlardan dolayi dayimi kaybettik. Dayimi cok severdim ve onun hayatimizdan bu iki aylik sürecine gitmesini simdiye kadar kabullenmis degilim.
Ve ben tabii ki (Dügün arefesindeyim) Nikahimi belirli bir kac ay sonraya erteledim karsi taraf ile anlasarak. Acimizi yasadik ve ben ailemin hep yaninda oldum bu sürecte.
Benim hep istegim Nikahimdan önce veya sonra cekim yaptirmakti. Ama Akrabalarim karsi cikti hos karsilamadilar bunu. Bizde Nikah günümüzde yaptirmadik ailemizin huzuru bozulmasin diye.
O zamandan bu zamana kadar simdi 11 Ay gecti. Sosyal medyada öyle resimler görüyorum ki, o kdr güzel cekilmis pozlar, icimdeki buruklugu hala hissediyorum. Bizimde keske böyle resimlerimiz olsaydi diye icleniyorum. Esimede actim bu konuyu, yaptiralim mi diye sordum. O ise ne gerek var, yine makyaja, saca, Fotorafciya o kadar para verecegiz kafasinda. Telefondan nikah esnasinda cekilen resimler yetmiyormu sana diye karsilik verdi. Bende dün bu tepkisine biraz kirildim ve gidip uyudum.
Bugün de ama icimdeki burukluk gecmek bilmiyor. Bu konuyu düsündükce gözlerim az da olsa doluyor. Hem dayimin yaninda zorlu gecen o iki ay aklima geliyor hemde nikah günümüzde yaptiramadigimiz cekim icin üzülüyorum. Bencil mi davraniyorum keske bizimde öyle resimlerimiz olsaydi diye düsünmekle?
Akrabaların büyük saçmalamış. Birincisi ertesi gün değil zaman geçtikten sonra nikâhlamışsın.dugun bile yapsan ses edemezlerdi ki kendilerinin seni desteklemesi gerekiyordu. Ne oldu foto çektirmeyince dayin geri mi geldi. Ki bizde büyükler hep hayırlı iş ertelenemez. Hepsinin yeri ayrı derler. Sana gelince çok istiyorsan çektir ama o anı olmayacak. En fazla gelinlikle bir fotoğraf olacak.
Cevrenize bi bakin gercekten sizin cevrenizde çok berbat insanlar biz komsu Ölünce 40 gun TV acmazdik be insanlik olmus herkes olmek için dogar Ben olecemde annem 15 gune parti yapacak heehh tabi gecenlerde bir genç kalp krizi gecirip oldu annesi 1 gün sonra acidan kalp krizi gecirdi oldu yazik o tanidiklarinizadayımın eşi öldüğü gün, diğer dayımın kızının düğünü vardı...cenazeyi gömdük, ordan düğüne geçtik...yapacak birşey yoktu malesef, düğünde 1 kere oluyor, ölümde...
bir tanıdığımızın kızı vefat etmişti evli....15 gün sonra ölenin annesi, torununa eğlenceli doğum günü yapmıştı...demem oki ölenle ölünmüyor...ayrıca sizinki çok saçma, resim çekinmeyle aradan 2 ay geçmiş bir ölümün ne alakası var...
Bendede pek farkli degildi o yüzden seni cok iyi anliyorum. Kinamda dügünümde Videolarina bakinca yüz ifademden görünüyor. Yada belki ben bildigim icin görüyorumdur. Simdi bir kac aya dayimin kizinin dügünü var, hemde senesi dolmadan. Benimle yasit olan kiz Kuzenim ne nikahima gelmedi ne de mutluluklar diye mesaj atti bana. Ablasi ve Annesi ise beni cok daha büyük seylerle sucladi, yenilecek yutulacak Tarzdan degil. Ben onlarin bu zor anlarinda hep kosulsuz destek ciktim ama yaranamadim. En cokta bu koyuyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?