Dügün Arefesinde Akrabanin Ölümü

Keşke sessiz sedasız yaptirsaymissiniz. Neden söyleme gereği duydunuz
Ben onlarla o aralar görüsmüyordum, kim dedi nerden ögrendiler bilmiyorum. Kimseye kim dedi diye sormadim.
Simdi de kopuk aramiz, cagirdiklarinda neden gelmiyorsun hic göremiyoruz seni diye de demeye basladilar. Bana o kadar baski yapip herseyimi kursagimda biraktirdilar simdi de iletisim kurmaya calisiyorlar...

Konu sahibi nikah günü kendinizin çektiği fotoğraflar nasıl? Buna benzer bir fotoğraf varsa fotoğrafçıya götür derim

Bütün akrabalar sizi mi takip ediyor nikahtan sonra ya da ertesi gün gizlice gidip çekimi yaptıracaktınız.
Biraz uyanık olmak gerekiyor bu durumlarda yoksa millet ne der onu mu der derken sen yapmadığınla kalıyorsun
Bu arada buna takılıp kalmaya da gerek yok, şahsen o anki heyecanla çektirmekle şimdi çektirseniz aynı olmaz diye düşünüyorum.
Çünkü bana göre düğün fotoğraflarına bakarken o düğün heyecanını vs hissettiğin için mutlu oluyorsun.
Zaten fotoğraf çektirdikten sonra zaman geçince yeni şeyler çıkıyor bizim çektirdiklerimizin modası geçiyor. Yeni fikirlere hep "ay keşke benim zamanımda da olsaydı" diye bakıyorsun

Eşin olayın rahatligindan dolayı istemiyor benim eşimde sonra cektiririz demişti kaldı dün zar zor yer ayarladım ve çektirdik o ayrı bu ayrı sonucta içinizde kalmamali bikez oluyor o ne bu ne der olayına bakilmamali. Benim cekimimdedün istanbulda fenayağdı yağmur ama da güzeldi cektirin mutlaka eşiniz istemese bile siz giyin kendiniz cektirin

Güzelim şu an saçını ,makyajını doğru düzgün yaptırıp çok düzgün bir fotoğrafci bulamazsan ortaya çıkacak resimler yine senin çok da begenmeyecegin "ah ah nikah günü daha guzeldim keşke o gün yaptirsaydik çekimi " diyecegin şeyler olacak.

Kimse bilmeden yaptirabilirdiniz ama olan olmuş artık .bence kuaföre durumu anlat sade bir saç yaptır fotoğrafçı parasınida o zaman çektirmiş olsanız zaten vermiş olacaktınız yani ekstra bir masraf çıkmayacak size eşine de aynen böyle anlat.millet artık yıldönümüydü bebekti defalarca çekim yaptiriyor

Biz yurtdisinda kaldigimiz icin türkiyeye tatile geldigimizde ayarlamak istedim. Ama ben o kadar Para vermem dedi gecistirdi olayi. Olmadi burdan bir yer ayarlayip ona diyecegim su bu Tarihte Cekim var ona göre diye.

O da dogru evet o gün makyajim sacim cok güzeldi Kuaförüm sagolsun cok emek verdi. Resimlere bakinca hep saten aklima gelecek diye düsünüyorum.

Bende o fikirdeyim size katiliyorum

Ben sormazdım bile.Dayınıza allah rahmet eyledin ancak bu tür şeylerde bir kere oluyot maalesef niye insanlardan fikir alıyorsunuz ki bu kadar sizin kararınız ben kimseye söylemden eşimi alıp giderdim çekime.

Ucuz yerlerde var ben koca gün boyunca 300e yakın foto çektirdim ve 750tl verdim 2cep albüm bi aile albümü kanvas tablo tüm resimler flash diske atilcak

zaten anladığım kadarıyla düğün olmamış nikah olmuş yani eğlence yok ortada ama fotoğrafa karışmak neden ki?

Bence daha çok geçmeden eşinizi ikna edin gelinliğiniz damatlığınız duruyordur zaten bir kuaför ayarlarsınız hafta ici olur pazarlik yaparsınız bir de fotoğrafçı güzel bir park bulursunuz bir günde bitti gitti. Maddi imkan varsa neden olmasın ömrünün sonuna kadar üzülmekten daha iyidir.

yurtdısındaymıssınız yeni okudum. Avrupadaysanız turkiyde yapmak cekimi size daha uygun olur 250 euro ya halledersiniz. 250 euro yaklasık 1500 tl yapar. birazda arastirmayı iyi yapip fiyat performans oranı iyi yerlerle çalısırsanız olur bu is.

Akrabaların büyük saçmalamış. Birincisi ertesi gün değil zaman geçtikten sonra nikâhlamışsın.dugun bile yapsan ses edemezlerdi ki kendilerinin seni desteklemesi gerekiyordu. Ne oldu foto çektirmeyince dayin geri mi geldi. Ki bizde büyükler hep hayırlı iş ertelenemez. Hepsinin yeri ayrı derler. Sana gelince çok istiyorsan çektir ama o anı olmayacak. En fazla gelinlikle bir fotoğraf olacak.

1000 liraya kuaförü saçı ödeyip albüm yapıyorlar aslında. Olmadı yakın birinden rica edin çekmesini. 100 liraya saç makyaj yapılır size. En fazla 100 lira da fotoğrafa albüme verirsiniz. İçinizde kalmasın.

Bence de kıza haksızlık etmişler

Cevrenize bi bakin gercekten sizin cevrenizde çok berbat insanlar biz komsu Ölünce 40 gun TV acmazdik be insanlik olmus herkes olmek için dogar Ben olecemde annem 15 gune parti yapacak heehh tabi gecenlerde bir genç kalp krizi gecirip oldu annesi 1 gün sonra acidan kalp krizi gecirdi oldu yazik o tanidiklariniza

Hanimlar Tarih yaklasiyor. Siz ne yapardiniz? Küsüm hepsi ile hala hic bir sekilde konusmuyoruz, en son gecen sene Kurban Bayraminda zorunlu görüstük. Aramiz soguk Annesini ve Ablasini tüm sosyal medyalarimdan engelledim o zamanlar.

Annem geriye kalan kardeslerinden en büyügü oldugu icin onlari kendine emanet görüyor. Bana onca seyleri yapmalarina ragmen, herseyimi zehir etmeye calismalarina ragmen onlar sanki hic birsey yapmamis gibi samimi gibi görüsüyor.

Damat Bey bana Whatsappten Kuzenimin Kina Davetiyesinin resmini atti. Bende sadece okudum ve hic geri yazmadim. Esimle aylar önce kinasina ve dügününe gitmeyecegimizi karar verdik. Dügünümde takiya gelip takilarini taktilar. Bende Anneme takiyi verip orda onlara adminiza taksin düsündüm. Siz ne yapardiniz?

Sasiracaksiniz ama kiz kuzenim bildigin professionell klip ve resim cektirmis damat adayi ile. Bide güzel güzel heryerde paylasiyorlar. Dünden beri cildirmak üzereyim. Hani bana o kadar laf ettiniz yahu bana ozamanlar o kadar tepki veren akrabalar (akrep soksun hepsini) onlara yine sus pus kaliyor. Soruyorum NEDEN!! "Ayyy resimleriniz cok güzel olmus, allah sizi hep mutlu etsin, yüzünüz hep gülsün" diye yorumlar okuyorum o akbabalardan....benim nikahimda. kinamda,. dügünümde o zamanki aci simdi gectimi ne oldu, hayirdir? Dayim geri ayaklandida benim mi haberim yok? Arayip hepsine tek tek sayasim var, benim özel günlerimi mahvetiniz diye bagirmak cagirmak kirmak dökmek istiyorum. Hepsine suan o kadar kin duyuyorum ki.... canim cok yaniyor, gözlerim doluyor....Akrabalarimin bana yaptiklarini hazmedemiyorum....

Bu Duygularla nasil basa cikabilirim bana lütfen yardimci olurmusunuz :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…