- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Henüz hiç kavgamız olmadı ki :))))) Ama etrafımdaki evlilikler hep böyle başladı, haklılık payın elbette var.
Bazen çok yoruluyorsun, benim hala hayallerim var, hatta birlikte kurduğumuz hayaller.benim oldu. kısa süre kalmışken, gece yattığımda hayal kurmadığımı farkettim. Gelinlikti balayıydı evdi eşyaydı derken, evlendikten sonraki hayatıma dair hiç mutlu hayalim kalmamıştı. Birilerine anlattım, düğün stresindendir dediler.
Ama ben kendimi tanıyorum hiçbir stres benim sevdiğim istediğim adamla hayallerimi bitiremez. 27 gün kala ayrıldım.
Kader ortağım, birlikte takip edelim :)ben de takip edeceğim konuyu
Bazen çok yoruluyorsun, benim hala hayallerim var, hatta birlikte kurduğumuz hayaller.
Nasip herşey, kafana takma lütfen. Evlensen belki daha da kötü olacaktı. Kimse durduk yere evliliğe giden ilişkisini bozmaz. Senin de haklı sebeplerin vardı elbet.
İşte bu sıkıntıHenüz hiç kavgamız olmadı ki :))))) Ama etrafımdaki evlilikler hep böyle başladı, haklılık payın elbette var.
Biz büyük tartışmalarımızı daha önce iki kez yaptık, yani ayrılıp tekrar barıştık. Barıştığımız günden beri kavgamız olmadı.İşte bu sıkıntı
Hiç tartışmanız olmadan, adamın tartışma anlarındaki karakterini davranışlarını görmeden evliliğe ilerliyorsun
Çok riskli
En güzelleri sanip olsun inşallah, evliliğin de, hayatın da, eşin de.5 sene oldu, şuan 35 yaşındayım. ve hep dedim ki, Allahım ömür boyu evlilik yapamayağımı bilsem yine de onunla evlenmediğim için şükürler olsun. Zaten bence şimdiye çoktan boşanmıştık.
seninle ilgili fikrim ise, bu yaşadıklarının geçici, ve gerçekten evlilik öncesi stresinden kaynaklandığı. Hayallerin hala onunlaysa zaten çok mutlu olacaksınız
Ne güzel, maşallah. :) Bilmiyorum bazen şu hazırlıklardan çok bunalıyorum, sözlüm başka bir ilde çalışıyor, tüm hazırlıklar, a'dan z'ye hersey benden geçiyor, iki kişinin yapacağı şeyi tek başıma yapınca çok daralıyorum.Ben evleneceğim zaman hiç böyle şeyler hissetmedim hep çok heyecanlı ve çok mutluydum hiç aklımdan acaba kelimesi geçmemişti
Ne güzel, maşallah. :) Bilmiyorum bazen şu hazırlıklardan çok bunalıyorum, sözlüm başka bir ilde çalışıyor, tüm hazırlıklar, a'dan z'ye hersey benden geçiyor, iki kişinin yapacağı şeyi tek başıma yapınca çok daralıyorum.
İçime biraz su serpildi :)Bende de vardı o duygu, evlenmesem mi, düğünü mü ertelesek, hata mı yapıyorum düşünceleri, hiçbir kötü olay olmamasına rağmen içim buruk evlendim nedense:) Hayatını değiştirecek bir karar alıyorsun , hata mı yapıyorum gibi endişeli düşünceler olması çok normal. Evlendikten sonra da, ne yapayım anlaşamazsam boşanırım, olan oldu artık rahatlığı geliyor :) olmasın tabi de:)
3 ayda hem söz hazırlığı hem nişan hazırlığı, alışverişe bile tek başıma çıkmam yordu beni.Benimde olmadi, cok severek evlendim.
Senin her seyi tek yapman sorun bence , yorulmussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?