- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Harika bir hikaye :))))))bizim her anımız olaylıydı
nişan akşamı herkes evlere dağıldı 1 saat sonra ben dedim ki nişanı atıyorumsabaha kadar kavga kıyamet
sonra düğüne 2 hafta kaldı herşey okey. hoydaaa bi cenaze çıktı erkek tarafından hadi iptal ediyoruz erteliyoruz düğünü benim hiç rızam olmadan. çok uzak bi akraba bu arada alakasız birisi.
neyse bende yine ipler koptu dedim kesin bitti bu sefer. ailelere falan söyledim olmıcaz böyle diye falan.
yine bi şekilde gönlümü aldı
kına günü geldi kına sırasında birbirimizi yedik bi yandan kameralara yakalanmamaya çalışıyoruz bi yandan kavga ediyoruz
düğün günü hiç haberim olmayan düğün bitişinde bi adet varmış hadi onu yapacaz dediler emrivaki yaptılar
tabi ben yine ortalığı kaldırdım bana sorulmadan iş yapılıyor diye
2 hafta sonra 1. senemiz olcak evlilikte nasıl bu noktaya geldik hayret
Merhabalar,
Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum, bir ilişkim oldu, ciddi adımlar atmaya karar verdik, sözlüyüz ve yakında nişanımız var.Hatta birkaç ay sonra da düğünümüz, inşallah.
Benim problemim de tam burada başlıyor, sevgi problemim yok, hatta bu evlilik için çok emek harcadık, hakikaten aşk evliliği diyebileceğimiz bir evlilik olacak inşallah ama, bazen sebepsiz yere birden bire acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Kimi zaman keşke daha erken evlensek, hiç vakit kaybetmesek diye düşünürken, özlerken, bazı zamanlarda sebepsiz bir biçimde, sadece içimden bir his, acaba diyor. Bazen de kendime dert mi arıyorum diye düşünüyorum aslında.
Düğün arefesinde sizde de böyle sebepsiz gelgitler oldu mu?
2- Hiçbir şekilde sevgi problemimin olmadığını belirttim, hatta öyle ki, tanıştığımız ilk hafta ayaklarım yere basmadı, bulutlarda gibiydim, şuanda da bu durum geçerli. İlişkim oldu dememden neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım.Sonuçta bir ilişki ile başlıyor evliliğe giden tüm yollar.
Aaaaa. Cesaretinize hayran kaldım. keşke ben de bu kadar yürekli olsaydım. Şimdi boşanıyor olmazdım.benim oldu. kısa süre kalmışken, gece yattığımda hayal kurmadığımı farkettim. Gelinlikti balayıydı evdi eşyaydı derken, evlendikten sonraki hayatıma dair hiç mutlu hayalim kalmamıştı. Birilerine anlattım, düğün stresindendir dediler.
Ama ben kendimi tanıyorum hiçbir stres benim sevdiğim istediğim adamla hayallerimi bitiremez. 27 gün kala ayrıldım.
benim oldu. kısa süre kalmışken, gece yattığımda hayal kurmadığımı farkettim. Gelinlikti balayıydı evdi eşyaydı derken, evlendikten sonraki hayatıma dair hiç mutlu hayalim kalmamıştı. Birilerine anlattım, düğün stresindendir dediler.
Ama ben kendimi tanıyorum hiçbir stres benim sevdiğim istediğim adamla hayallerimi bitiremez. 27 gün kala ayrıldım.
Sonradan hiç pişmanlık duydunuz mu acaba merak ettim
ve karşıdaki insan ne tepki verdi özel değilse ?
Aaaaa. Cesaretinize hayran kaldım. keşke ben de bu kadar yürekli olsaydım. Şimdi boşanıyor olmazdım.
Ben de o aydınlanmayı boşanma aşamasında yaşadım. Korkak, utangaç, bıkkın ben gitti ve bir sabah kalktım boşanacağım deyip iş çıkışında da işlemleri başlattım. Benim de bu tecrübeyi yaşamam gerekiyormuş demek kiteşekkür ederim, ama galiba bu cesaret insanın içine bişekilde doğuyor,yani ilahi bişeyheralde. hala unutmam sabah yataktan kalktım ve bu iş olmayacak dedim, aydınlanma yaşadım resmen.
Ben de o aydınlanmayı boşanma aşamasında yaşadım. Korkak, utangaç, bıkkın ben gitti ve bir sabah kalktım boşanacağım deyip iş çıkışında da işlemleri başlattım. Benim de bu tecrübeyi yaşamam gerekiyormuş demek ki
SevgiliBen bu yollardan geçtim. Sana tecrübelerimi anlatayım.
Ben yaklaşık 2 buçuk senelik evliyim. (Çocuk yok) eşimi 10 senedir tanıyordum. Ve üniversiteden sınıf arkadaşımdı.
Huyunu suyunu biliyordum. Yalanı dolanı yoktu. Sakin bir adamdı. Çok yakışıklı ya da zengin değildi (ögretmendi) Ama çalışmakta gözü gönlü vardı. Romantik ve sevgi doluydu. Bi kere bile of dememişti. Beni görmeye türkiyenin öteki ucundan gelip birkac saat görüp geri gidiyordu. Daha iyi bir adamla evlenemezdim. Çünkü daha iyisi yoktu.
Ama yine de evlendiğim gün bile acaba dedim. Buna inan.
Evliliğimizde de flört dönemi gibi yaşıyoruz. Mesela; geceleri uyanıp beni yoklar . Nasılım diye. Babamin her konuda en büyük destekçisi.öz evladi olsaydı ancak bu kadar sevgili olurlardı.
Ama ben yine de sonsuz güvenmem. Gözümü karartmam. Anne ve babamın önüne koymam.
Burda sana "ben uçuşarak evlendim,hiç acaba demedim" diyen arkadaşlara aldırma.
Çünkü biz onlar gibi değiliz.
Kişilik farkı var. Mesela; bazi insanlar mantıklı ve ağırdır. Bazıları hızlı yaşar.
Bazıları 21 yaşında düşünmeden evlenir. Bazıları 30 yaşında ince eleyip sık dokur.
Bazıları "eşim bi yere gitmeme izin vermiyor çünkü beni seviyor" der.
Bazıları mağrurdur. kendi kararını kendi verir.
Eşim dünyanın en iyi insanıdır. Ama benim mizacimda gözü kapali güvenmek ve sonsuz emin olmak yoktur. O sebeple her zaman her koni icin açık kapı bırakırım. Ihtimal veririm.
Ben 31 yaşındayım. 20 yaşındaki bir kızla benzer düşüncelerimin olmaması normaldir.
Burda hic düşünmeden büyük bir aşkla evlenenPapatyakb isimli arkadaşımız bize zaman zaman tecrübelerini anlatir. Ve ben onun tecrübelerini burda daha sık paylaşması gerektiğine inanıyorum. Foruma sık girmiyor. Ama girdiği zaman mutlaka yazacaktir.
SevgiliPapatyakb ... bu arkadaşa biraz fikir vermeni istiyorum
Evlenirken nelere dikkat etmeli? Ne düşünmeli?
SevgiliBen bu yollardan geçtim. Sana tecrübelerimi anlatayım.
Ben yaklaşık 2 buçuk senelik evliyim. (Çocuk yok) eşimi 10 senedir tanıyordum. Ve üniversiteden sınıf arkadaşımdı.
Huyunu suyunu biliyordum. Yalanı dolanı yoktu. Sakin bir adamdı. Çok yakışıklı ya da zengin değildi (ögretmendi) Ama çalışmakta gözü gönlü vardı. Romantik ve sevgi doluydu. Bi kere bile of dememişti. Beni görmeye türkiyenin öteki ucundan gelip birkac saat görüp geri gidiyordu. Daha iyi bir adamla evlenemezdim. Çünkü daha iyisi yoktu.
Ama yine de evlendiğim gün bile acaba dedim. Buna inan.
Evliliğimizde de flört dönemi gibi yaşıyoruz. Mesela; geceleri uyanıp beni yoklar . Nasılım diye. Babamin her konuda en büyük destekçisi.öz evladi olsaydı ancak bu kadar sevgili olurlardı.
Ama ben yine de sonsuz güvenmem. Gözümü karartmam. Anne ve babamın önüne koymam.
Burda sana "ben uçuşarak evlendim,hiç acaba demedim" diyen arkadaşlara aldırma.
Çünkü biz onlar gibi değiliz.
Kişilik farkı var. Mesela; bazi insanlar mantıklı ve ağırdır. Bazıları hızlı yaşar.
Bazıları 21 yaşında düşünmeden evlenir. Bazıları 30 yaşında ince eleyip sık dokur.
Bazıları "eşim bi yere gitmeme izin vermiyor çünkü beni seviyor" der.
Bazıları mağrurdur. kendi kararını kendi verir.
Eşim dünyanın en iyi insanıdır. Ama benim mizacimda gözü kapali güvenmek ve sonsuz emin olmak yoktur. O sebeple her zaman her koni icin açık kapı bırakırım. Ihtimal veririm.
Ben 31 yaşındayım. 20 yaşındaki bir kızla benzer düşüncelerimin olmaması normaldir.
Burda hic düşünmeden büyük bir aşkla evlenenPapatyakb isimli arkadaşımız bize zaman zaman tecrübelerini anlatir. Ve ben onun tecrübelerini burda daha sık paylaşması gerektiğine inanıyorum. Foruma sık girmiyor. Ama girdiği zaman mutlaka yazacaktir.
SevgiliPapatyakb ... bu arkadaşa biraz fikir vermeni istiyorum
Evlenirken nelere dikkat etmeli? Ne düşünmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?