- Konu Sahibi HassasPanda
-
Peki dava falan acti mi masraflar icin?inanın hiç pişman olmadım. Bakın şuan yalnızım ve gerçekten kötü bir dönemdeyim duygusal olarak yine de demiyorum.
Karşıdakinin ilk cevabı: Haklısın, zaten bu işin olmayacağı belliydi, sen gelinliğinle balayınla uğraşmaktan görmedin bunları dedi.
Üç gün sonra: allah belanı versin 500 bin tl para harcadım senin yüzünden diye bağırdı
10 gün sonra: ne ayrılması saçmalama, sen strese girdin geçicek, biz çok mutlu olucaz, ayrılamayız
Son tepki 4 ay devam etti,
insan psikolejik olarak bu duyguyu yaşıyor korkma Allah mutlu mesut etsin şimdidenMerhabalar,
Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum, bir ilişkim oldu, ciddi adımlar atmaya karar verdik, sözlüyüz ve yakında nişanımız var.Hatta birkaç ay sonra da düğünümüz, inşallah.
Benim problemim de tam burada başlıyor, sevgi problemim yok, hatta bu evlilik için çok emek harcadık, hakikaten aşk evliliği diyebileceğimiz bir evlilik olacak inşallah ama, bazen sebepsiz yere birden bire acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Kimi zaman keşke daha erken evlensek, hiç vakit kaybetmesek diye düşünürken, özlerken, bazı zamanlarda sebepsiz bir biçimde, sadece içimden bir his, acaba diyor. Bazen de kendime dert mi arıyorum diye düşünüyorum aslında.
Düğün arefesinde sizde de böyle sebepsiz gelgitler oldu mu?
2- Hiçbir şekilde sevgi problemimin olmadığını belirttim, hatta öyle ki, tanıştığımız ilk hafta ayaklarım yere basmadı, bulutlarda gibiydim, şuanda da bu durum geçerli. İlişkim oldu dememden neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım.Sonuçta bir ilişki ile başlıyor evliliğe giden tüm yollar.
Peki dava falan acti mi masraflar icin?
yok artık, onu yapmazdı yani. Büyük konuşmamayım yine ama:) Onu yapan da mı varmış ya
Ben de olmadı ama olan insanlar çok olduğu için normal. Size acaba hata mı yapıyorum dedirten şey neMerhabalar,
Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum, bir ilişkim oldu, ciddi adımlar atmaya karar verdik, sözlüyüz ve yakında nişanımız var.Hatta birkaç ay sonra da düğünümüz, inşallah.
Benim problemim de tam burada başlıyor, sevgi problemim yok, hatta bu evlilik için çok emek harcadık, hakikaten aşk evliliği diyebileceğimiz bir evlilik olacak inşallah ama, bazen sebepsiz yere birden bire acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Kimi zaman keşke daha erken evlensek, hiç vakit kaybetmesek diye düşünürken, özlerken, bazı zamanlarda sebepsiz bir biçimde, sadece içimden bir his, acaba diyor. Bazen de kendime dert mi arıyorum diye düşünüyorum aslında.
2- Hiçbir şekilde sevgi problemimin olmadığını belirttim, hatta öyle ki, tanıştığımız ilk hafta ayaklarım yere basmadı, bulutlarda gibiydim, şuanda da bu durum geçerli. İlişkim oldu dememden neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım.Sonuçta bir ilişki ile başlıyor evliliğe giden tüm yollar.
Evlenince olacak merak etmeHenüz hiç kavgamız olmadı ki :))))) Ama etrafımdaki evlilikler hep böyle başladı, haklılık payın elbette var.
Merhabalar,
arada bir böyle oluyor :)Böyle iyiyim şimdi sıkıntıya girmeye ne gerek var diyorum yada onunla konuşunca ben bu adamı seviyorum evleneyim diyorum.
Umarım geçicidir.Canım çok normal. Benim nişanlılık sürecim çok kolay geçmedi, bazen birçok sorunla başetmek zorunda kaldım. Sen de bu tarz şeyler yaşadıysan o yüzden olmuştur gel gitler.
Akrep burcuyumTerazi burcu musunuz
Hayat tarzlarımız biraz farklı.Ben de olmadı ama olan insanlar çok olduğu için normal. Size acaba hata mı yapıyorum dedirten şey ne
Allahım ne kadar celep bir milletiz ne güzel hıcbıryerde yok
Oo akrep burcuysan senın gelgit yasayacagın bısey yok bence es adayı gelgıt yasamalıAkrep burcuyum
Bizim ailede pek boşanma yok, hoş da karşılanmıyor, evlilik bir kere olur lafı beni biraz geriyor. Yanlış anlaşılmasın ayrılacağım diye değil, öyle birşey düşünmüyorum, kimse ayrılmak için evlenmez.Oo akrep burcuysan senın gelgit yasayacagın bısey yok bence es adayı gelgıt yasamalıakreple evlenecek yanı sonucta aman allahımm saka bıryana tabıkı herkes gelgıt yasar cok severek evlensende sonucta oncelıkle aıleler ıcın bır tedirginlık yasıyorsunz dugun nasıl olur orta yol bulunrmu slrun cıkarmı hrrsey ıyı olurmı.dıye sonra kendı yuvanı dusunyosun bunca bosanma olayları varken ınsan artık ıster ıstemez acabaya dusuylr. Cunku bu zamanda ozenıyoruz tvde gordugumz ask kavgalarına trıplere adam pesımden gelsın mevzularına. Bunlat buyuyor buyuyor topla gıt ananın evıne'ye donusuyor. Bılmıyorum ben artık ya cıddı soyluyorum soyle yaslılara bakalm yıllarca bır evlılıgı surdurmusler sırrı ne? O sefalette o ezıyette nasıl bır evlılık yıllarca surebılıyor.onları ornek alsak belkı evlılıkle ılgılı korkularımz kalmaz gıbı
Yok canım sen kendını ıyı seylerle telkın et. Ne kadardır bırlıktesınz bılmıyorum ama bu noktaya kadr kavgasız gelmek cok zor. Cocuk demsk kı sakın bırı en streslı zamanda bıle ıdare edebılen sakın durabilen bırı. Oyle evlılıktefe tartısmalar olsa cocuk kendını tutabılırmıs.DOGRU INSANLA 1 kere evlılık olur. Yanlıs kısı olunca zaten sonucları malum. Sen ondan memnun ve bugune kadar nasıl yuruttuysen nasıl davrandıysam aynen devam et. Sızı bugund kadarkı davranıslarınz ayakta tuttu. Evlendıkten sonrada oyle olur.Bizim ailede pek boşanma yok, hoş da karşılanmıyor, evlilik bir kere olur lafı beni biraz geriyor. Yanlış anlaşılmasın ayrılacağım diye değil, öyle birşey düşünmüyorum, kimse ayrılmak için evlenmez.
Bilmiyorum kafalar gel git :))))))
Yani daha önce de bahsettim, sakin biri, ben de öyleyim. Ses yükselmez, kavga uzamaz, herşey ölçülüdür, çünkü sakin de olsa otoriterdir, ne olursa olsun en büyük küslük 1 gün sürer bizde. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Yok canım sen kendını ıyı seylerle telkın et. Ne kadardır bırlıktesınz bılmıyorum ama bu noktaya kadr kavgasız gelmek cok zor. Cocuk demsk kı sakın bırı en streslı zamanda bıle ıdare edebılen sakın durabilen bırı. Oyle evlılıktefe tartısmalar olsa cocuk kendını tutabılırmıs.DOGRU INSANLA 1 kere evlılık olur. Yanlıs kısı olunca zaten sonucları malum. Sen ondan memnun ve bugune kadar nasıl yuruttuysen nasıl davrandıysam aynen devam et. Sızı bugund kadarkı davranıslarınz ayakta tuttu. Evlendıkten sonrada oyle olur.
Temel unsurlardan biri sayılır bence. Hayat tarzından kastınız nedir?Hayat tarzlarımız biraz farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?