- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
merhabalar; sorunlu giden bir evliliğim var.Eşim evlendikten sonra alınan altınları tadilat yaptırdığı evi eşyayı herşeyi başıma kalktı.Daha 2 haftalık evliyken makinadan çıkan çorap tüylü çıkmış diye dikkat etmiyorsun bunlara dikkat et sana sunulanın kıymetini bil diye azarlamıştı beni.Ev alması aldığı eşyalar buzdolabı vs. bana sunulmuş..O günden beri kendimi bu eve ait hissetmiyorum.Düğün masraflarında 60 bin küsür bizim masrafımız oldu..70 binde eşimin olmuş sanırım.(artık bundanda emin değilim) hemen hemen yarı yarıya yaptık diyebilirim.Sırf o düğünden yana değil diye nikah yaptık.Benim ailemde hiç öyle bişey olmadığı halde..ailemi buna ikna ettim.Fakat eşimde garip bi eşya takıntısı olduğu için tartıştığımızda en ufak bi kapıyı biraz sert çarpıp çıksam -ben o kapılara 1500 lira para verdim!! diye dile getirir.Halbuki varolan kapıyı boyatmış.alsaymış o kadar olurmuş diyor.Sürekli şuna şu kadar verdim.buna bu kadar.durduk yere bana hatırlatır.Üstelik maddi anlamda demogaji yapacak bi durumdada değil.Olduğu halde eşine para harcamak istemeyen tipler olurya aynen öyle.Market alışverişleri dışında kendim için 1 kuruş para istemiyorum ondan.Zaten oda bu durumdan memnun.1 yıllık evlilikte 3 defa para vermiştir bana 200-300 lira gibi.
Velhasıl nereye gideceğini bilmediğim bi yolda yürüyorum...Sizlere sorum şu; eğer bi gün ben eşimden önce ölürsem babamdan kalacak mallar eşimin üzerinemi olur? Babam şuan hayatta çok şükür.ama olası bir durumda bana verilecek malların eşime kalmasını asla istemiyorum.Ailemin maddi durumu iyi.Şuan babamın bana evlenmeden önce aldığı üzerime tapulu bir ev var ayrıca.Eşimin herşeyi başıma kalkan bi insan olduğunu evlenince anladım.çocukta yok ve bu şartlar altında düşünmüyorumm.Sizce böyle bi durumda ben üzerimdeki malların kimseye kalmaması için başvuruda bulunabiliyormuyum ?
(Bana lütfen hemen boşanın demeyin.Çünkü bi ablanda eşinden boşandı yıllar evvel.ve babam halâ bunun üzüntüsünü yaşıyor.Kalp hastası bir insan 2. bir boşanmayı kaldıramaz diye korkuyorum.O yüzden sınavlara çalışıp kendime yeni bir yol çizip öyle ayrılmayı düşünüyorum.Eşim arada bir iyi oluyor sanırsınız o adam bu adam değil.Benimde psikolojim çok bozuk.etrafa sorun yokmuş gibi davranmaktan yoruldum inanın...
Velhasıl nereye gideceğini bilmediğim bi yolda yürüyorum...Sizlere sorum şu; eğer bi gün ben eşimden önce ölürsem babamdan kalacak mallar eşimin üzerinemi olur? Babam şuan hayatta çok şükür.ama olası bir durumda bana verilecek malların eşime kalmasını asla istemiyorum.Ailemin maddi durumu iyi.Şuan babamın bana evlenmeden önce aldığı üzerime tapulu bir ev var ayrıca.Eşimin herşeyi başıma kalkan bi insan olduğunu evlenince anladım.çocukta yok ve bu şartlar altında düşünmüyorumm.Sizce böyle bi durumda ben üzerimdeki malların kimseye kalmaması için başvuruda bulunabiliyormuyum ?
(Bana lütfen hemen boşanın demeyin.Çünkü bi ablanda eşinden boşandı yıllar evvel.ve babam halâ bunun üzüntüsünü yaşıyor.Kalp hastası bir insan 2. bir boşanmayı kaldıramaz diye korkuyorum.O yüzden sınavlara çalışıp kendime yeni bir yol çizip öyle ayrılmayı düşünüyorum.Eşim arada bir iyi oluyor sanırsınız o adam bu adam değil.Benimde psikolojim çok bozuk.etrafa sorun yokmuş gibi davranmaktan yoruldum inanın...
Son düzenleme: