Düğün dağı..

Queen.

Rüzgâr..
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
674
5
96
İstanbul
Buraya yazıcağım hiç aklıma gelmezdi.. Belki aranızda bi bileniniz vardır kızlar
Şırnak Düğün Dağı hakkında bilgisi olan varmı?
Sözlüm Şırnak gülyazıda revirde askerlik yapıyodu şimdi revirde fazla kişi var diye 2 kişi yolluyolarmış ve en yeni benim sözlüm olduğundan %99 o da gidicekmiş..
Moralim 0'ın altında ..senağlama
Şırnağa gitmesi zatn bi şokdu bu 2 oluyo mafoldumben

Allah yardımcısı olsun canım bol bol dua et allahı izniyle hiç birşey olmaz sakın duanı eksik etme.. sag salim kavusursunuz insallah..

canım benim eşimde şırnakta askerlik yaptı ama başka karakoldaydı sınırda zor hem senin için hemde sözlünüz için allah sabır versin seni sanırım en çok ben anlarım sen moralini yüksek tut çünkü sözlünün senin moraline ihtiyacı olcak

canım benim eşimde şırnakta askerlik yaptı ama başka karakoldaydı sınırda zor hem senin için hemde sözlünüz için allah sabır versin seni sanırım en çok ben anlarım sen moralini yüksek tut çünkü sözlünün senin moraline ihtiyacı olcak
Ablacım valla ben onu teskin ediceğime o bana moral veriyo üzülme diye çünkü dayanamayıp ağlıyorum hep :1no2: .. Şuan tek istediğim sağ salim gelmesi zaten.. Beklemek çok zor mafoldumben

Back
X