Düğün Davetiyesi

Valla ben anlayamadım tamirciçırağı falan olsa aklıma yatacak ama odtü 1. Sınıftaki çocuk niye evlensin?? Yani bu anlattıkları tamıyla dogruysa mesajlar da dahil bence bunlar dugunun aslı olsa da olmasa da seninle dalga geçiyorlar. 17 yasındasın ve ölene dek bu çocugu seveceğini sanıyorsn. Bir ömür çok uzun da 5 sene sonra yine konuşalm neler değişmiş olacak hayatnda.

Çocuğun telefonu kızda.. Kız senin düşüncelerini merak ediyor, hala seviyor musun diye.. Bu olmadı seninle evlenirim teranesi de ondan.. Bence..
Meraktan yani.
Davetiye bastırmak kolay ve basit bir işlem malum, alay etmek istemiş olabilir hatun kişi.

Dayak konusunda yanlış olan tek şey, kızın arkadaşlarıyla birlikte seni dövmesi...Yakışmaz yani öyle toplanıp bir kişi dövmek.. Tek başına dövdüyse bence sıkıntı değil, haketmişsiniz de..
Tabiki sevmek suç değil, ama peşinde dolanmak suç..

Ayrıcaaa..
Kız hıncını alamamış olabilir.
Seni düğün ayağına tekrar bir yere çağırıp yine dövebilir, dikkatli ol canım.

Canim bence bu mesaji yazan kiz..

Eger o cocuksa da cok ilginc.

Merak ettim neler dedi baska

Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra
anılar hükmünü yitirdikten,
onu iyice unuttuktan,
içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan,
keşke geçmeseydi dedikten sonra,
keşke acısını bir hastalık gibi yüreğimde taşısaydım
desen bile geçer...
Zaman insanla oynamayı seven
hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır.
Ona karşı çıkamazsın,
yapmak gereken beklemek...
Onun, derin bir unutuşla
bizi rahatlatacak örtüsünü
üzerimize örtmesini beklemek...

Aşk Köpekliktir/Ahmet Ümit

Kızın seni dövmesini savunacak değilim.
Dayak kısmını es geçiyorum ama cidden yaşın biraz daha büyüdüğünde olgunlaştığında anlayacaksın yanlış yaptığını.
Aynı adamı seviyosunuz diye o kızı suçlayamazsın zaten çünkü o adam onu seçmiş yani onun tarafından masum gözükmüyorsun.
Şimdi burada dünya kadar kadın var kime sorsan uyardıkları halde etrafında dolanan başka bi'kızı öldürmek ister, kıskançlık cümleleri havada uçuşur

Yineliyorum dayak haricinde kızın haklı olduğunu anlaman gerekiyor birine ait olan bi'adamın bu kadar çevresinde olamazsın bu altın kuraldır ve hayatın boyunca geçerlidir ki üniversiteye gideceksin çocuk değilsin artık:)

Son yazdığından sonra bu olayın düzmece olduğunu düşünüyorum düğün falan yok. Bu çocuk da sağlam ayakkabı değil. Büyük ihtimal kız yapmıştır. Deneniyor bile olabilirsin.

Onu sevdiğimi hiç söylemedim diyorsun.
Peki ama bu ne?

"Ve bir gün saçma bir şekilde başlıyor hikayemiz. Bankta otururken yanına oturup onu sevdiğimi açıkça söylüyorum. Gülümseyip anlını anlıma çarpıyor. "Derslerine bak" diyor ve burnumun tam ucunda bir sızı birikiyor. "

Aynayı başka türlü tutalım. Bu konuyu, çocuğun kız arkadaşı açmış olsaydı. Böyle böyle bir kız sevgilimin peşinde dolanıyor filan diye. O zaman kimimiz oh eline sağlık iyi yapmışsın haketmiş diyecektik kimimiz de haklısın aslında ama keşke şiddete başvurmak yerine karşına alıp konuşsaydın diyecektik. O da bize iyi de zaten karşıma aldım konuştum yine de devam etti hareketlerine diyecekti. Biz de yarım ağızla, işte şiddet çözüm değil, keşke yapmasaydın gibi bir şeyler söyleyip içten içe kıza hak vererek, ben de olsam öyle yapardım diyerek mevzuyu kapatacaktık. Gerçekten evlendiklerini sanmıyorum, ama kız senin için gidip sahte davetiye bastırdıysa, demek ki hakikaten rahatsız edici bir takipçiliğin varmış ki bu yola başvurmuş. Bir de düğüne gideyim diyorsun, gerçek bir düğün olsa bile bu, hiç düşünmüyor musun en mutlu olması gereken günde karşımdaki hemcinsime bunu nasıl yapabilirim diye? Bu davetiye gerçekse bile bunun evleniyoruz hadi düğünümüze gel sana nispet olsun değil de, artık evleniyoruz, umudunu kes de ben de bir daha karşımıza çıkmayacağından emin olarak eşimle mutlu olayım çağrısı olduğunu anlamıyor musun? Sahteyse de aynı çağrı söz konusu. Belki yaşın küçük, yaptıklarının ne kadar rahatsızlık verici olduğunu anlamıyorsun ama karşındaki de 50 küsür yaşında değil ki olgunlukla karşılasın, aman ufak kız işte ne yaptığını bilmiyor desin. Ayrıca, demesin de zaten.

Valla ben olsam bende döverdim.
Hem takip ettiği kişinin sevgilisi olduğunu yani ben'i öğrenecek hem de hala yanında olmaya çalışacak.
Vay anam vay!!:99:
Yalnız ben olsam 3-4 kişiyle değil sadece kendim döverdim.
Diğer kız o konuda yanlış yapmış bence.

canım tepki alacak bir şey yok bende diğer konuyu okuyunca aynen bu şeklde yorumlarımı yazdım...
kırmadan gayet açıklayıcı yorum yapmışsın daha ne olsun...

Yahu odtü 1. sınıf öğrencisi niye evlensin ki ? Nişanlanmasına bile aklım yatmadı :44:

Bence kız seni işletiyor davetiye bastırmış sana yollamıştır :26:

canım seni kırmak istemiyorum şu an yaşadığın şeyn en büyük aşklardan biri olduğunu düşünüyorsun ama gerçekten değil bu sadece bi takıntı...

şu an ''masumca bir sevginin içerisindeyim, sevmek suç mu, bilmiyordum'' gibi cümlelerle ancak kendini kandırabilirsin bizi değil...

Onun evine gittiğim andan itibareni anlattım. Onun sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra onu kendi tarafıma çekme gibi bir çabam olmadı ve onu sevdiğimi söylemedim. Sadece sınavda yanında oldum ki anlattığınız kadar tuhaf bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Onunla sadece kız beni dövdükten sonra yakınlaştık ki zaten bu dediğim gibi tamamen bir özür yakınlaşmasıydı, anlamıştım yani. Sonrasında zaten kıza gönderdim onu. Ben masumca sevdim demiyorum ama onu elde etmek için giyinip kuşanıpta kızın kolundan almadım onu.
Bu arada bugün çok garip şeyler oldu. Ortak arkadaşımız dediğim kız bana dikkatli ol diye mesaj attı, neden falan dedim. Yoo, sadece dikkat önemli :) dedi. Sanırım kız dediğiniz gibi bana oyun oynuyor. Nişanlılar ya da sevgili yüzüğüdür bilemem, bana nişan davetiyesi gelmedi ama bir yüzük olduğu belli. Facebookta da hala ilişkileri var yazıyor, nişanlı değil. Şimdi aklıma ne geldi. Davetiyede yazan düğün salonunu internetten araştırdım numarasını aldım. Arayıp 7 ağustosta böyle bir rezaarvasyonunuz var mı diye soracağım, eğer yoksa işte o zaman korksunlar benden :)

Niye korksunlar senden?
Niye işin peşini bırakmıyorsun?

Olaya sonradan müdahil olan sensin.
Ben sadece sınavda yanında oldum diyorsun da...
Sevgilisi varken hoşlandığın çocuğun yüz metre yakınına yaklaşmayacaksın, hiç masum bir tarafı yok bunun.

Kızın yaşı büyük değil.
Böyle bir işe kalkışmış olabilir, bununla uğraşmış olabilir.
Kapat o defteri.
Ne şekilde olursa olsun çocukla irtibat kurman hata.

Dicle o düğüne asla asla gitme .
Bu seni bir kes daha yıkacaktır bu sene sınava gireceksin lütfen sevmekten vazgeçemiyorsun anlıyorum ama uzaktan sev Allah bi çıkış yolu verir inanıyorum sınavına hazırlan üniversiteyi kazan emin ol haberini biryerlerden duayacaktır o zaman biraz daha duracaksın kendi ayakların uzerinde daha güçlü olacaksın belki o zaman çıkarsın karşısına anlatırsın içinde ne varsa ama gitme o düğüne lütfen..

Bu yaşta ve daha okul bitmeden evlendiklerine göre birbirlerini çok seviyor olmalılar

Bence sen düşünme bile artık diğer konunuda okudum ve

Sana neden davetiye gönderdiklerinide anlamadım çocuğu sevdiğini ikiside biliyormuş bence çok saçma sana davetiye göndermeleri

5 sene önce okumuştum bu romanı :) yorumunuzu okuyunca o günleri hatırladım :) güzel kitaptı gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…