Hayır ben onun sevgilisi olduğunu bilmeden evine gittim ve sadece sınavda ona destek olmaya çalıştım. Hiçbir zaman ona onu sevdiğimi söylemedim. Zaten ona seni sevmiyorum sadece hevesmişsin diyerek konuyu kapadım.
Şimdi ortak arkadaşımızdan birine sordum ilk başta ne davetiyesi dedi sonra da haa tamam evet evleniyorlar dedi. Bana çaktırmamaya mı çalıştı yoksa bu işin içinde bir bit yeniği mi var bilmiyorum. Kafam çok karışık. Düğünlerini mahvetme gibi bir derdim yok. Kız beni ne kadar dövse de ben onu çoktan affettim zaten. Sahte de olsa benden özür dilemişti. Ben sadece bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Zaten kanıyorum neden böyle bir şey yaptılar? Ne için? Ben onlara hiçbir şey yapmadım. Aynı adamı seviyoruz diye o kızı suçlamadım. Sevgilisinin kafasını karıştırmadım. Sadece yanında olmak istedim. Kız beni tehtit etti ve bende ona cevap verdim, sonra da dayak yedim. Aynı adamı seviyoruz diye mi hakettim bunu? Ona çay,simit vermem bu davetiyeyi haketmeme sebep mi? Ben gerçekten bilmiyorum. İnşallah o mutlu olur diyorum ama sonrasında kızın beni döverkenki yüzü geliyor aklıma. Olmasınlar diyorum.
Valla ben olsam bende döverdim.Kızın seni dövmesini savunacak değilim.
Dayak kısmını es geçiyorum ama cidden yaşın biraz daha büyüdüğünde olgunlaştığında anlayacaksın yanlış yaptığını.
Aynı adamı seviyosunuz diye o kızı suçlayamazsın zaten çünkü o adam onu seçmiş yani onun tarafından masum gözükmüyorsun.
Şimdi burada dünya kadar kadın var kime sorsan uyardıkları halde etrafında dolanan başka bi'kızı öldürmek ister, kıskançlık cümleleri havada uçuşur
Yineliyorum dayak haricinde kızın haklı olduğunu anlaman gerekiyor birine ait olan bi'adamın bu kadar çevresinde olamazsın bu altın kuraldır ve hayatın boyunca geçerlidir ki üniversiteye gideceksin çocuk değilsin artık:)
Tepki alabilirim ama objektif olmakta fayda var. Diğer konunu okumuştum ve anladığım kadarıyla sen çocuğa çay alırken, sınav günü kapıda beklerken onun hep sevgilisi vardı. Sevgilisi seni uyarmıştı da. (Dayak kısmına girmiyorum yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz, yaşlara veriyorum)
Şöyle ki düşün senin güzel bi'ilişkin var ve birden bi'kız çıkıp sevgilinin etrafında olmaya çalışıyo ne hissederdin?
Hiç bi'kız yaşı bizden küçük zaten masumca seviyor amaaan demez, diyemez.
Aşk güzel ama karşılıklı olunca güzel, oyüzden o düğüne gitmemelisin.
canım tepki alacak bir şey yok bende diğer konuyu okuyunca aynen bu şeklde yorumlarımı yazdım...
kırmadan gayet açıklayıcı yorum yapmışsın daha ne olsun...
Ne bileyim kk bazen konu aşk olunca karışıyo
Onu sevdiğimi hiç söylemedim diyorsun.
Peki ama bu ne?
"Ve bir gün saçma bir şekilde başlıyor hikayemiz. Bankta otururken yanına oturup onu sevdiğimi açıkça söylüyorum. Gülümseyip anlını anlıma çarpıyor. "Derslerine bak" diyor ve burnumun tam ucunda bir sızı birikiyor. "
evet. üstüne kızın düğününde intihar etmeyi falan düşünüyor.Yanlış mı anladım, onun zaten sevgilisi varken mi etrafında dolaşmaya başladın?
Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra
anılar hükmünü yitirdikten,
onu iyice unuttuktan,
içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan,
keşke geçmeseydi dedikten sonra,
keşke acısını bir hastalık gibi yüreğimde taşısaydım
desen bile geçer...
Zaman insanla oynamayı seven
hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır.
Ona karşı çıkamazsın,
yapmak gereken beklemek...
Onun, derin bir unutuşla
bizi rahatlatacak örtüsünü
üzerimize örtmesini beklemek...
Aşk Köpekliktir/Ahmet Ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?