Düğün derdi

İyi de siz daha baba ile tanışmamışsınız? Adam incelik yapıp yemeğe davet etmese düğünde mi tanışacaktınız? Bu nasıl mantık..

Oldu da yemekte baba ile aranızda samimiyet oluştu o zaman düşünün. Bunu da yakın tarihte aile tanışması olacaksa yapın. Sonrası daha büyük sorumluluk oluyor. Sıkıntı yaşamayın.

Düğüne katılmaya karar verirseniz sade, şık bir elbise tercih edin. Siyah renk olabilir. Başından sonuna dek kalmayın. Çeyrek işine bulaşmanızı tavsiye etmem. Zarif bir hediye yeterli olur. Evine gitmek için plan yapmayın düğünde verin ki üstünüzde yük kalmasın.

Düğüne gitmezdim
Hatta babasının davet ettiği yemeğe de gitmezdim
O ne öyle işyerine davet ediyor,aileler tanışsa aranızda adı koyulsa seni güzel bi yere davet etseler yemeğe çıkarsalar hadi neyse
Bırak onlar ayağına gelsin ağır ol değerli ol

Erkek arkadaşınızın babasının işyerinde yenecek bir yemektense hayatta ise annesi ile tanismaniz daha uygun olur.İsyeri dışında bir yerde de yemek yenilebilir.Dugune giderseniz sade bir elbise giyersiniz,ben eşimin kuzeninin düğününe gitmemistim.

Ben gitmemistim.Gerekli gormuyorum daha aileyle tanismadan gitmenin.Simdi size bak beni tum akrabalarinin oldugu ortama sokuyor diye dusumebilir,cok matah birseymis gibi gelebilir bu ama degil.

Aİle fotoğraflarına dahil olmayın
İleride ayrılık olursa sonra o fotoğraflrda ömür boyunca kalırsınız
Ben de tek bunu düşündüm. Yoksa neden bu kadar sert tepki verildi anlamıyorum.

B barbekusos Abla ile tanışıyorsam gitmekte bir sakınca görmezdim. İnsanlar neden kötü düşünsün ki, en kötü bayağı bir incelenirsiniz. Hem sizin de aileyi incelemek için güzel bir fırsatınız olur. Kıyafete gelince şade ana şık bir elbise giymenizi tavsiye ederim. Takıyı bilemeyeceğim, onu erkek arkadaşınızla konuşun.

Bence gidilebilir. Ben esimin abisinin nişanına gitmistim. Tum gozler nisanli ciftten cok bizim ustumuzdeydi gerci :) ama ailesini tanimam acısından cok iyi olmuştu. Şık abartısız bir elbise, topuklu ayakkabi, fresh bir mAkyaj ve dalgali fonlu saclarla bakimliydim gayet. Taki filan takmadim.

bnde sevgiliyken henüz evlenme teklifi yokken eşimin sadece bir ablasını tanıyarak baska kimseyi tanımıyordum :)
onların bi sünnet düğününe gittim.
herkes geliyo kendini tanıtıyo dengesiz kuzeni kalkın dans edin fln dio. ya bn ilk defa tanışmışım babasının önünde dansmı edcem. hiç kalkmadm masadan. zaten yeterince utandım. düğünden kafm şişti. hatta düğünden snra ailecek yemek yemeye gittiler düğn evine bnide çağrdılar baş ağrısından gidemedim. kötü bi gündü düğün tanşmak için iyi bi ortam değil:)
veee bende takı takmadım. toouklu ayakkabı gömlek pantolon giymiştim saçlar fönlü makyaj vardı oje fln sürmüştüm mis gibide parfum :)
hatta kv görünce çok güzel çok güzel demiş:)

Ben olsam gitmezdim. Babası ile de tanışmazdım. Bir şeyler resmileşmeden sadece bir tarafın ailesi ile tanışılmasına karşıyım. İlla birileri tanışacaksa aileler bir araya gelip tanışsın. Siz babası ile tanışırsanız gönüllü derler

Ben olsam giderdim. Orası da bı vesile olur Tanısmanıza ha fazla kalmazsınız o ayrı. Oncesinde zTen baba ile tanısacakmıssınız. Ama takıya gerek yok. Vede sade ve abartısız guzel bı elbise secebilirsin. Hem dugunde herkesin telaşı olur hepsi durupta gozlerını sırf size dıkmezler.

6 ay içinde söz nişan gibi bir durumunuz var mı? Eğer varsa gidin ama yoksa gitmeyin.
Ne gerek var ki??

resmileşmek dediğiniz ne illa yüzük mü takılmalı? bu kadar içten pazarlıklı, ya ayrılırım kafası ile yaşanmaz ki.

ben olsam ilişkim benim açımdan ciddi ise, rahat edeceksem giderdim.

Babasıyla da tanışmazdım. Düğüne de gitmezdim. Gençlerden sonra ailelerin tanışması taraftarıyım.

Sizin aileniz durumdan haberdarsa ,damat adayının ailesi çağrıldığınız düğünden önce bir akşam senin ailenle tanışmaya gelir ve sende gönül rahatlığıyla o düğüne gidersin. İllaki amaç yüzük takmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen.

Damat adayı senin babanla tanıştı mı ki? Sen onun babasıyla tanışacaksın ?

İllaki gidecekseniz. Bir pantolan ve abartı olmayan şık bir bluz iş görür.Berber kısmı için bir fön yeterlidir.

Önce aileler tanışsın akraba,eş,dost sonraki iş

Hayırlısı

Bence daha aileler bile tanışmamışken birden tüm akrabaların olduğu bir ortama girmeniz uygun olmaz. Tabi bu benim kişisel görüşüm ama gerekirse daha sonradan evine ziyarete gidersiniz. Aileler işe karıştığı zaman işler eskisi gibi olmuyor o yüzden bu aşamaya özen göstermezseniz ilerde size sorun olarak dönebilir.

ben gitmemeyi ve tanışmamayı tercih ettim.
gerçi biz aynı memleketli olduğumuz için tanışıyorduk ailesiyle de kız arkadaşım diye tanıştırılmadım, ben de eşimi tanıştırmadım.
Eğer tanışma olacaksa sırayla iki aile de tanışmalıdır bana göre. O yüzden ben eşimin ailesi ile tanışıp düğünlerine gitmezdim, ancak o da benim ailemle aynı samimiyeti yakalayana kadar.
Benim ailem de işler yüzük takma seviyesine gelene kadar tanışmayı kabul edecek yapıda olmadıkları için tanışma olayının lafını etmedik.

ay çok uzun yazdım. kısaca siz tanışıyorsanız, o da sizin ailenizle tanışsın.
Bu tarz bir tanışma ama işleri illa ki biraz resmiileştirecektir. Bundan çekinmiyorsanız düğün öncesi karşılıklı tanışıp düğüne katılın.

Takı takmak bence gereksiz, bir ev hediyesi daha uygun sizin durumunuzda.
Genelde düğünlerde ne tarz giyiniyorsanız öyle giyinin, bana kalsa yaz günü güzel bir yazlık elbise derim :)

Ben olsam gitmezdim.Daha aileler tanışmadan eşimin annesiyle evlerine gidip tanışmıştım.Ablasıgil yengesi falan da gelmiş maaile tanışmıştım.Geçen gün lafın arasında o günle ilgili saçma sapan konuştu.O zaman anladım hata ettiğimi.Aileler tanışmadan kesinlikle fazla yüz göz olmaya gerek yok.

Herkese teşekkür ederim :) ben belki 'git ya ne olacak aileyi görmüş olursun' yorumları daha çok olur da giderim diye düşündüm hahaha, ama yorumlar öyle değil, şaka bir yana. Is yas ve ciddiyet durumları sorulmuş. Evet geleceğe yönelik planlarımız var. Ama onun da benim de biraz birikim yapmamız gerekiyor. 24 yaşındayım. Babasının işyerine davet etmesine gelince, daha önce dışarı ciktigimizda babasinin isyerinin yakınlarındaysak, sevgilim sürekli hadi gel bir kahve icelim gel bir yemek yiyelim derdi kabul etmemistim. Hiç aklıma ayağına gitmek gibi gelmemişti.. Çok yakın zamanda ciddiyete dökülecek bir durum yok daha. Ama değer veriyorum değer görüyorum, ilerisi için tabiki ciddi planlarımız var. Yorumlardan sonra biraz gözüm korktu ya :) benim kuzenlerim de kız arkadaşlarını getirdiler düğünlere falan biz hic kotu bakmadık. Hatta biriyle karşılıklı göbek atmisligim bile var. Ha kuzenlerimden getirdikleri sevgilisiyle ayrılan da oldu evlenen de. Ama hiç aa ali de ayşeyi düğüne getirmişti ne ayıp demedik ki. Bilemedim ya, her iki türlü de yorum var. Keşke kaynana adayım ya da görümce adayım da KK'da olsaydı bu konuya yorum yazsaydı ben konularindan tanisaydim falan ona göre karar verseydim ahahah

Normalde rahat bir insanım ama resmi bir tanışma olmadan bu tarz etkinliklere katılmayı doğru bulmuyorum.
Sevgilimin aile bireylerinin çoğuyla tesadüfi karşılaşmalar sonucu tanıştım ama bir anda akraba ortamına girmek farklı bir durum. Teyzeler, amcalar, dayılar vs hiç gerek yok. Şimdiden içli dışlı olursanız ileride sınır çizmeniz gerekirse çizemezsiniz. O yüzden ağırdan alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…