- 28 Mayıs 2015
- 50
- 5
- 16
- Konu Sahibi nazligulgelin
Selam kızlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senedir süre gelen bir ilişkimiz var ilk andan beri ailem bilerek görüştük sürekli ayrıl barış bir yaşam sürdük anlaşamadığımızı düşünüyordum hep ama kopamyordumda ondan.. en son bu yaz ben onu gördüm tekrar ve dayanamadım mesaj attım 3 gün sonra buluşmamızla hemen barıştık çok özlemiştik, bu kez ters gitsin istemedim hemen ailesiyle tanıştım sonra bize geldiler tanışmaya ve 3 ay sonra söz oldu... söz olana kadar hiç bir sıkıntımız yoktu hiç tartışmamış hatta birbirimiz bile şaşırmıştık. Şimdi durmadan tartışır olduk sözlümle 1 gün çok iyi 1 gün çok kötüyüz sürekli bir şeyler buluyor yada ben bi hata yapıyorum elimde olmadan artık o kadar kötü olduk ki ben midemden hasta oldum psikologa gittim kafama taktıklarımı tam aştığımı düşünüp psikologu bıraktığımda bi baktım ki oda hiç iyi değil yemek yiyor kusuyor gece uyuyamıyor o kadar yıprattıkki birbiirmizi şimdide işin içinden çıkamıyoruz napıcam bilmiyorum ayrılmak istemiyorum ama her günüm ağlayarak geçmeye başladı ve oda artık aşık gibi davranmıyor yorulduk![]()
mesela beni almaya geldi dün evimize evde ailemde var babam annem vs. Hazırlanamadım ben geç kaldım bana hep söylüyor geç kalmamı gerçekten sürekli geç kalan birisiyim ama oda yapılmayak bişey yapıp ben aşağı inecekken hemde kardeşimle beraber dışarı çıkıcaktık basıp gitti. Akşam gelirim sende hazırlanırsın o zamana kadar gibi bişeyler dedi ağlayarak sabahtan beri uğraştığım şeyleri anlattım geri gel dedim aileme karşıda çok ayıp ettiği halde gelmiyorum dedi.10 dk bekleyemiyorsan evlenmeyelim dedim oda tamam evlenmeyelim diyip suratıma kapattı. Bende aşağı indim kardeşimle ve aradım gel diye gelmiycem dedi bindim taksiye tek başıma yolda ağlıyorum evine kadar gittim aşağı gel evinin önündeyim dedim kar yağıyor zaten. Anahtar sende var sen yukarı gel dedi bende aşağı gelmezsen yüzüğü almaya gel dedim (daha önce hiç böyle tartışmamıştık ikimizde dolduğumuzdan patladım yoksa dakikada bir yüzük atma derdimiz asla olmadı) ve aşağı geldi aldı beni yukarı çıktık onun evine yüzüğünü çıkardı böyle saçma sapan konuştuk bi yere varamadık sonra bi toparladık gibi oldu başka konularda açıldı uzadı uzadı bitmiyor konuşmalarımız sonrada 2.30 a kadar konuştuk bi süre görüşmeyelim diye anlaştık ama vazgeçtik son anda sonra gece beni ne ksdar sevdiğini söyledi güzel şeyler filan o kadar dengesiz bir ilişkimiz var ki şimdi sabahtan beri ailemde derdine düştü annem böyle olmaz senin için bu karda 3 saat bekleyecek insanlar vardı diyor ben henüz 20 yaşındayım zaten ailem tedirgin iyice mahvoldu her şey
15 dk ise sende ordan buraya gelebilirsin. Değer mi 1 yil evliliği ertelemeye ? Bende çok mesafe var sandım.Selam kızlar, nişanlımla iyi kötü giden bir ilişkimiz var ve görücü usulü gibi tanıştık tanışırken ailemin oldğuu semtte ev alacaklarına söz verdiler ancak aradan 2 sene geçti biz anca evlenme olayına girebildik. Nişanlımın anneside hasta ama yardıma muhtaç değil sadece anlık gelişen değişik bir hastalığı var ve nişanlım annesinin sitesinde oturmak istiyor fakat ben bunu istemiyorum çünkü o semti hiç sevmiyorum insanları garip ve site ortamını da sevmiyorum nişanlımda annesinin yakınında 1-2 sene kirada oturup sonra bizim semtte bir ev yaptırır oraya geçeriz diyor ama bu işler kolay değil ve uzayacağından eminim ayrıca benim okulum olduğundan aileme ihtiyacım var okuyorum evlilik benim için zaten zor. Nişanlım eğer bu sitede kirayı kabul etmiyorsan 1 sene sonra evleniriz dedi ve bende çok üzüldüm ama ona da hak veriyorum benim ailemde kabul etmiyor sözlerini tutmuyorlar diyor. Çok arada kaldım...
not: benim oturmak istediğim semtle onun semti arası 15 dk yani ani bi durumda arabayla 10 dk da gidebilir