- 24 Eylül 2010
- 6.213
- 20.315
- 548
Canım ben fotoğrafcym öncelikle fotgrflr icin bi anlaşma yapılır konuşulur albüm icn yda ekstra fotoğraf ne istednz kesin bi öğren ikincsi dış cekimde cekilen fotoğraflar iclerinden albüm icin photoshop uygulncak pozlar seçilir geriye kalan pozlar cd ye aktarlp verilmez eğer siz bastan konustuysanz hepsini cdye alcz diye ve parada odedysenz verirler onun dışında verilmz zatenfotograf cekimim bekarken yasadıgım sehirde oldu fotograf albumlerimi annemler teslim aldı normalde fotografların orjinal halide cdye yuklenip veriliyor bende cdyi yollamalarını istedim annemlerin ama cd deki resimler telefonla cektigimiz resimlerdeki cozunurlukle aynı nerdeyse cok sinirlendim bu bi taktikmi sadece bizde bastırsınlar deyip cozunurlugu dusurtuyolarmı
Öyleyse bilerek yapılmıştır ama az yer kaplasin tek cd ye Sığın diye birazda uğraşmamak içindiryakınlastırdıkca bildigin yuzumuz piksel halinde..facebooka koysam bide fotograf kaybolur heralde:)
saflık degil ya olması gereken bu digerleri kotu niyetlibi saf benm galiba. ben çekim yapınca tüm fotoğrafları ham olarak hem orjinal hem de rötuşlu veriyorum.. yazık günah sonuçta. ne ayıp
Aynen öyle.fotograf cekimim bekarken yasadıgım sehirde oldu fotograf albumlerimi annemler teslim aldı normalde fotografların orjinal halide cdye yuklenip veriliyor bende cdyi yollamalarını istedim annemlerin ama cd deki resimler telefonla cektigimiz resimlerdeki cozunurlukle aynı nerdeyse cok sinirlendim bu bi taktikmi sadece bizde bastırsınlar deyip cozunurlugu dusurtuyolarmı
ben anlasma imzalamadım onlarda benim fotograflarım vermek zorunda neticede odeme yapıldı foto cekimi icin ne hakla orjinalleri icinde para alınıyor..madem oyle bastan kendileri soylemek zorunda cdye orjinalleri vermiyoruz bilginize diyeCanım ben fotoğrafcym öncelikle fotgrflr icin bi anlaşma yapılır konuşulur albüm icn yda ekstra fotoğraf ne istednz kesin bi öğren ikincsi dış cekimde cekilen fotoğraflar iclerinden albüm icin photoshop uygulncak pozlar seçilir geriye kalan pozlar cd ye aktarlp verilmez eğer siz bastan konustuysanz hepsini cdye alcz diye ve parada odedysenz verirler onun dışında verilmz zaten
normal degil parasını odemisim ekstra kazansın diye onları zengin edememöyle verilmesi çok normal bence olması gereken o . çoğu yer diğerlerini bile vermiyor
ama ben albumlerin parasını odedim..bana albumlere konan resimlerin orjinalini versinki bende kalsın ben ankaradayım bastırmayı dusundugum zaman izmitemi gidicem nasıl salakca bir is bu yaBen de oglumun ilk yas günü icin studyo cekim yaptirmistim. Sagolsun fotografci mail adresime orjinallerini atti fotograflarin ama normalde vermiyoruz demisti ben de cok sorgulamamistim acikcasi, annesini ve kendisini muayene ettigim icin iltimas geçmişti bana sanirim. Demek baska yerde bastirilmasin diyeymis.
ama ben albumlerin parasını odedim..bana albumlere konan resimlerin orjinalini versinki bende kalsın ben ankaradayım bastırmayı dusundugum zaman izmitemi gidicem nasıl salakca bir is bu ya
fotograf cekimim bekarken yasadıgım sehirde oldu fotograf albumlerimi annemler teslim aldı normalde fotografların orjinal halide cdye yuklenip veriliyor bende cdyi yollamalarını istedim annemlerin ama cd deki resimler telefonla cektigimiz resimlerdeki cozunurlukle aynı nerdeyse cok sinirlendim bu bi taktikmi sadece bizde bastırsınlar deyip cozunurlugu dusurtuyolarmı
fotograf cekimim bekarken yasadıgım sehirde oldu fotograf albumlerimi annemler teslim aldı normalde fotografların orjinal halide cdye yuklenip veriliyor bende cdyi yollamalarını istedim annemlerin ama cd deki resimler telefonla cektigimiz resimlerdeki cozunurlukle aynı nerdeyse cok sinirlendim bu bi taktikmi sadece bizde bastırsınlar deyip cozunurlugu dusurtuyolarmı
ayıp ya insanların ozel gunlerini kullanıyorlar illa alıcak burdan da para kazanalım diye dusunuyorlar para verdiginiz halde cozunurluk kotumuydu yineMalesef bu bir taktik haline gelmiş. Bizim de başımıza geldi. CD istedik, fahiş fiyat verdi. Pazarlık yaptık yarı yarıya indirdik, sonuç: Çözünürüğü yarı yarıya kırpılmış iğrenç fotolar.
Allah'tan bulsunlar.
1000 lira..genelde fiyatlar boyle ama bireysel calısanlarda var onlarda daha uygun olabiliyorUcret neydi peki?
Ben de bakiniyorum oyle..
Facede bir kac sayfa var, album cd fln herseyi yazmislar 1000-1500arasi diye hatirliyorum,
cok geldi bana da genelde fiyatlar boyle mi, yani normal mi bu?
birde bastan soylemeyenler var boyle ama tartısıcam icimdekileri dokucem vermeseler bile sildirecem resimlerimi bedduamı edip cıkıcamTüm fotoğrafçılar böyle mi? Ben de mezuniyet çekimi için bir kaç yere baktım böyle CD verecek bir yer arıyorum ama bulamadım. En özel günleri kendi menfaatleri için harcıyor bazı fotoğrafçılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?