- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
ayıp ya insanların ozel gunlerini kullanıyorlar illa alıcak burdan da para kazanalım diye dusunuyorlar para verdiginiz halde cozunurluk kotumuydu yine
siz iyilerine denk gelmissiniz bide bazı resimler bi kucultmuski suratımız belli degil..mail attım ama cvp daha gelmediHayır normalde veriyorlar ben aldım
İçinde çekilen tüm resimler ve albüme basılanlar olarak iki şekilde ayırt edilmiş olarak geliyor.
Çok saçma açın telefon sorun
Birebir fotoğrafciyla sizmi konustunuz yoksa ailenzmi konuştu. ? Eğer siz konustysanz fotoğrafci çekilen bütün fotograflari vericem dye bişey demez dış çekimde cekilen fotoğraflar albüm için çekilir onun icnden seçilir anlatbldmmi acaba cd ye atar ama albümu atar yda salonda cekilenler atılır diğer cekilnler ztn albüm icindr size cd ye atip vercm demeZ albüm icn 20 tanede cekebilirdi fazlasini ekstra verirben anlasma imzalamadım onlarda benim fotograflarım vermek zorunda neticede odeme yapıldı foto cekimi icin ne hakla orjinalleri icinde para alınıyor..madem oyle bastan kendileri soylemek zorunda cdye orjinalleri vermiyoruz bilginize diye
Siz başta anlasmadysanz vermz konusup soylediysenz vermk zorundasiz iyilerine denk gelmissiniz bide bazı resimler bi kucultmuski suratımız belli degil..mail attım ama cvp daha gelmedi
fotograf cekimim bekarken yasadıgım sehirde oldu fotograf albumlerimi annemler teslim aldı normalde fotografların orjinal halide cdye yuklenip veriliyor bende cdyi yollamalarını istedim annemlerin ama cd deki resimler telefonla cektigimiz resimlerdeki cozunurlukle aynı nerdeyse cok sinirlendim bu bi taktikmi sadece bizde bastırsınlar deyip cozunurlugu dusurtuyolarmı
Öyle olur ztn fotograflari cekilen fotograflari albüm dışında alirsanz tabki para isticek anlaşma da size albüm ve ekstra büyük boy fln bukadr ücret diye söyler zatenBasılan fotoğrafların orjinal halini veriyordu bizimkisi. Diğerleri düşük kalitede.
Öyle olur ztn fotograflari cekilen fotograflari albüm dışında alirsanz tabki para isticek anlaşma da size albüm ve ekstra büyük boy fln bukadr ücret diye söyler zaten
ben konustum.. albumde olan fotoları cdye yuklemis fakat cozunurlugu cok dusuk bana bir ara mail atmıstı secmem icin aynılarını yollamıs ozaman mantıklıydı cunku odeme yapmamıstım ama odemeyi yaptım o fotoların orjinal hallerini isteme hakkım var diye dusunuyorum ki sanırım bu fotografcının insiyatifine kalmıs cunku alan arkadaslar varmısBirebir fotoğrafciyla sizmi konustunuz yoksa ailenzmi konuştu. ? Eğer siz konustysanz fotoğrafci çekilen bütün fotograflari vericem dye bişey demez dış çekimde cekilen fotoğraflar albüm için çekilir onun icnden seçilir anlatbldmmi acaba cd ye atar ama albümu atar yda salonda cekilenler atılır diğer cekilnler ztn albüm icindr size cd ye atip vercm demeZ albüm icn 20 tanede cekebilirdi fazlasini ekstra verir
iste bana basılanların orjinalini vermedi digerlerini gectim vermesin ama albumdekileri versin bariBasılan fotoğrafların orjinal halini veriyordu bizimkisi. Diğerleri düşük kalitede.
iste bana basılanların orjinalini vermedi digerlerini gectim vermesin ama albumdekileri versin bari
Siz cd ye para verdiginz halde fotoğraflarin çözünürlüğü ile oynamalari yanls yapmslar hayrni gormesinler tabkiEvet malesef o CD'ye para verdiğimiz halde kötüydü. Zaten CDye para almaları bile saçma, haksız para kazanmak denir buna. Zaten kavga etmiştik, tekrar kavgaya girmedik Allah'a havale ettik.
Orda haklsnz onlari vermesi lazmiste bana basılanların orjinalini vermedi digerlerini gectim vermesin ama albumdekileri versin bari
onumuzdeki hafta gidicem bizzat gorusucem bakalım ozaman ne olucak ablam fotografları alırken bir tane hepimizin oldugu fotografı bastırmak istemis ona cok yuklu bir fiyat vermis vazgecmiş o resmi diger resimlerden daha kucuk koymus inat yapmıs kadın biraz sankiTelefon edip isteyin?
Albüm için seçtiğin fotoğraflari alabilirsin tabi ama fotgrfcnz kurnzlk yapmış haklsnzben konustum.. albumde olan fotoları cdye yuklemis fakat cozunurlugu cok dusuk bana bir ara mail atmıstı secmem icin aynılarını yollamıs ozaman mantıklıydı cunku odeme yapmamıstım ama odemeyi yaptım o fotoların orjinal hallerini isteme hakkım var diye dusunuyorum ki sanırım bu fotografcının insiyatifine kalmıs cunku alan arkadaslar varmıs
Bana da biri öyle dedi hem de baya pahalıydı fotoğraflar falan. İstemedim. 25 kr bile olmayan cd.ye öyle taşıyacak fotoğrafları bir de para isteyecek..benim çektirdiğim yerde cd ile bile vermediler alırsanız bastırmış gibi parasını alırız her fotoğraftan dediler.
bilerek yapmış olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?