Dugun fotografı meselesi

ayıp ya insanların ozel gunlerini kullanıyorlar illa alıcak burdan da para kazanalım diye dusunuyorlar para verdiginiz halde cozunurluk kotumuydu yine

Evet malesef o CD'ye para verdiğimiz halde kötüydü. Zaten CDye para almaları bile saçma, haksız para kazanmak denir buna. Zaten kavga etmiştik, tekrar kavgaya girmedik Allah'a havale ettik.

Hayır normalde veriyorlar ben aldım
İçinde çekilen tüm resimler ve albüme basılanlar olarak iki şekilde ayırt edilmiş olarak geliyor.
Çok saçma açın telefon sorun

Hayır normalde veriyorlar ben aldım
İçinde çekilen tüm resimler ve albüme basılanlar olarak iki şekilde ayırt edilmiş olarak geliyor.
Çok saçma açın telefon sorun
siz iyilerine denk gelmissiniz bide bazı resimler bi kucultmuski suratımız belli degil..mail attım ama cvp daha gelmedi

Birebir fotoğrafciyla sizmi konustunuz yoksa ailenzmi konuştu. ? Eğer siz konustysanz fotoğrafci çekilen bütün fotograflari vericem dye bişey demez dış çekimde cekilen fotoğraflar albüm için çekilir onun icnden seçilir anlatbldmmi acaba cd ye atar ama albümu atar yda salonda cekilenler atılır diğer cekilnler ztn albüm icindr size cd ye atip vercm demeZ albüm icn 20 tanede cekebilirdi fazlasini ekstra verir

Basılan fotoğrafların orjinal halini veriyordu bizimkisi. Diğerleri düşük kalitede.

Basılan fotoğrafların orjinal halini veriyordu bizimkisi. Diğerleri düşük kalitede.
Öyle olur ztn fotograflari cekilen fotograflari albüm dışında alirsanz tabki para isticek anlaşma da size albüm ve ekstra büyük boy fln bukadr ücret diye söyler zaten

ben konustum.. albumde olan fotoları cdye yuklemis fakat cozunurlugu cok dusuk bana bir ara mail atmıstı secmem icin aynılarını yollamıs ozaman mantıklıydı cunku odeme yapmamıstım ama odemeyi yaptım o fotoların orjinal hallerini isteme hakkım var diye dusunuyorum ki sanırım bu fotografcının insiyatifine kalmıs cunku alan arkadaslar varmıs

Evet malesef o CD'ye para verdiğimiz halde kötüydü. Zaten CDye para almaları bile saçma, haksız para kazanmak denir buna. Zaten kavga etmiştik, tekrar kavgaya girmedik Allah'a havale ettik.
Siz cd ye para verdiginz halde fotoğraflarin çözünürlüğü ile oynamalari yanls yapmslar hayrni gormesinler tabki

Telefon edip isteyin?
onumuzdeki hafta gidicem bizzat gorusucem bakalım ozaman ne olucak ablam fotografları alırken bir tane hepimizin oldugu fotografı bastırmak istemis ona cok yuklu bir fiyat vermis vazgecmiş o resmi diger resimlerden daha kucuk koymus inat yapmıs kadın biraz sanki

Elbette özellikle çözünürlük dusuruluyor çünkü o fotoğrafçıda değil de başka bir yerde fotoğraf cikartirirsiniz diye böyle yapıyorlar

Ne kadar iğrenç insanlar ya.. Ben fotoğraf çekiminden oluşan emeğinin ücretini vermişim. Sanane nerede istersem bastırırım. Tek bir günü nasıl rezil ediyorlar. Üzülme arkadaşım inşallah alabilirsin.

Albüm için seçtiğin fotoğraflari alabilirsin tabi ama fotgrfcnz kurnzlk yapmış haklsnz

Bana da sadece cdyi 400 liraya kakaladılar. Bir de salon fotograflarıydı, eşimin bir daha hiç görmeyeceğim arkadaşları ve akrabalarının fotografları için 400 lira.. ayh yine geliyolar bana sağdan sağdan. Git ve kavga et bacım benim yerime de et.

benim çektirdiğim yerde cd ile bile vermediler alırsanız bastırmış gibi parasını alırız her fotoğraftan dediler.
bilerek yapmış olabilirler.
Bana da biri öyle dedi hem de baya pahalıydı fotoğraflar falan. İstemedim. 25 kr bile olmayan cd.ye öyle taşıyacak fotoğrafları bir de para isteyecek..
İstemiyorum baska yere çektireceğim dedim bu sefer yardımcı oluruz demeye başladı ama dinlemedim bile. Çektirdiğimiz yerde 2 büyük 1 küçük albüm, cd ve 1 Adet 70X100 foto verdi. Hem de diğerinden daha uygun

Nişanımda ve düğünümde farklı fotoğrafçılarla anlaştık ama en baştan sormuştuk ayrıntılı, çekilen tüm fotolar bize verilecek mi diye,çekilen kalitede elimize geçti,salondakiler de aynı şekilde tamamını aldık.Şeytanın eline iman geçmesin,asla bırakmaz derler bizim buralarda,sizinki de o hesap olmuş fırsat geçmiş ellerine sömürmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…