- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Burada bir konu vardi eltisi konu sahibinin dugununde gelinlik giymisti o aklima geldi.Ne yapiyor iki elti acaba.
Siz suan yaptirin eltinizle alakasi yok bu durumun sonucta onun dugunune beyaz elbiseyle gitmezsiniz.
Bu yaptırdığın düğün albümü olmayacak aslında günlük bir albüm havasında olacak...
Özel gününüzde giydiğiniz gelinlik ve damatlığı bile yansıtmayacak...
Çok istiyorsan ve içinde ukte kalacaksa yaptır en azından aklında kalmamiş olur ama ben bu kadar zaman sonra yaptırmazdım sanırım...
Çocuk var mı bilmiyorum ama hamile kaldığında 6-7 aylıkken hamile çekimi yaptırırsınız eşinle birlikte özel kıyafetler giyip bu daha anlamlı olur ve sizin hatıranız da bu şekilde kalır olmaz mı?
Eltinin düğününe sakin denk getirme. Gun olur kıskandi beni der. Anlamaz halinden. Eşunden guzel bi teklif gelmiş. Hemen degerlendir
bir fotoğrafçı olarak cok üzüldüm, 500 kare çekilmesi bile profesyonel olmadıklarını gösterir :)
bu da rast gele herseyı cektiğini gösteriyor, bence bağımsız özel bir gün belirle ve o günü doyasıya yaşa
Bence daha fazla erteleme. Gelinlik giy bence. Yoksa ne anlami kalcakYani bu ay yaptirdim yaptirdim yaptiramassam seneye kalsin :)
Esnaflarla iş yaparken tam oarayı ödemiyecesiniz arkadaş iş teslimi parayı ödeyin
Kaç defa başıma geldi
Konunuza gelince bu sizin hayatınız varın giyin elbisenizi çeki fotograflarınızı
Seneye yaza bırak o sürede istediğin konsepti kafanda oturut letgo da falan 150_200 e çok güzel gelinlikler var gelinlik giy eşine de takım giydir direk düğün fotoğrafı olsun ama maddi imkanın varsa bahsettiğin düğünden önce yap durdu durdu bizden özendi derlerIyi geceler kizlar moralim asiri bozuk... 3 senelik evliyim hla dugun albumum yok...
Dugun fotografcimiz tarafindan dolandirildik. Parasini tam vermis olmaamiza ragmen isleri teslim etmedi...
En onemlisi de 500 fotograf arasindan sadece 5 tanesi cok guzel digerleri 5 para etmez. Fotograflarimin hazir oldugunu soyledi bana atti ve ben şok oldum hicbiri uzerinde oynama yapmamis. Simdi aramalara da cevap vermiyor iş yerini de kapatmis 3 senedir bu adami aramaktan isyerine gitmekten sıkıldım...
Neyse esimde cok uzulduGumu gorunce salas elbiseler giyip dis cekim yaptiriyorlar ya cokta hos oluyo ondan 10 poz arkadasindan album yaptirabilecegini soyledi. Bu fikir cok hosuma gitti. Tek ihtiyacim cicekli gelin taci cicek beyaz salas bir elbise...
5 fotograflada album yapilmiyor ve de fotograflarin hepsine photoshop gerek o kadar igrencler ki ve amator telefonla ceksem daha iyi. Ve adam bitmis hali diye orjinal fotograflari yollamis bana.
Yanliz 2 ay sonra eltimin dugunu var ve duGun oncesi abes kacmazmi diye dusundum... seneye yazinmi yaptirsam yoksa bu aralar mi cekimi yaptirayim ?.
Yoksa hic yaptirmayayiimmi siz olsaniz ne dusunurdunuz?..
Benim de aynı problemden ötürü bir albümüm yok düğünde çekilmiş bir kaç poz var işte..
Ama çok da şey yapmadım..
Galiba resim çektirmeyi çok sevmiyorum..
Seneye yaza bırak o sürede istediğin konsepti kafanda oturut letgo da falan 150_200 e çok güzel gelinlikler var gelinlik giy eşine de takım giydir direk düğün fotoğrafı olsun ama maddi imkanın varsa bahsettiğin düğünden önce yap durdu durdu bizden özendi derler
şimdi ham hallerde o müdaheleler cok yapılmaz,
önce güzel açıyla alırsın sonra çift secerse silersin :)
ben bu şekilde çalışıyorum çünkü, ama ham hallerimi direkt albüm yap uğraşma abla diyen de cok
övünmek gibi olmasın
ama 5 poz dahi çıkmıyorsa büyük ihtimalle klasik çeker gecerimlerden
sen hayallerini erteleme , hayalinde sahil çekimi varsa 2 3 hafta içinde yapman lazım havalar soğuyor
doğru bir fotoğrafçıyı bulup cok güzel gün batımı da yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?