Dugun fotografi sorunsali

önce güvenilir fotoğrafçını sec konuyu onunla konuş o sana yol gösterir
dediğim gibi beyaz bi kıyafet bile herseyi güzelleştirir

Canım niye rezil olacaksınız ne var bunda eşin çevreyi çok dert ediyorsa eğer sizde yakın mesafe piknik alanı ilçe gibi yerlere gidin cekin kim görecek

Hiç durma hemen yaptır o çekimi. İçinde kalacağına albümde kalsın. Salaş beyaz elbise taç filan çok hoş olur düğün stresi de Yok şahane fotoğraflarınız olur o gün de hoş bi anı olur ne güzel. Yaptırma diyen arkadaşları da hiç anlamıyorum insan istedikten sonra beş kere gelinlik giyer çekim yaptırır kime ne

Ne kadar buyutmussun bu konuyu böyle. Ola biliyor böyle terslikler. Esin demiş tekrar çekim yaptıralım üzülme artık. Tabiki aynı duyguyu yaşayamazsın ama genede güzel pozların olur eşinle. Kader kısmet seninkisi olmamış. Eltin ede söylemek zorunda değilsin biz bugün dış çekim yaptıracağız diye .kim bilecek sen ne yapıyorsun. Kimseye söyleme. ayrıca bilse ne olacak dedikodu ederse gerçek yüzünü görmüş olursun

Düğün albümü değil de aile albümünü olur artık. Hamile kalinca bebek doğunca çocuk okula başlayınca vs bu şekilde yaparsanız güzel bir albüm olur.

Kitap gibi basılmış albümleri sevmiyorum büyük olarak bastırın güzel bir albüme koyun bence hepsini

Nişan çekimin var ise nişan düğün albümü bir arada yapabilirsin.

Ya da hamilelik fotoğrafı çektirebilirsin ve düğünle karışık albüm yapabilirsin.

sen eltinin düğününü sabote etmiceksin, kendini ön plana çıkarmya çalışmıcaksın sonuçta. sadce içinde kalan hayallerini yaşıcaksın. havalar soğumadan yapın güzel olur. ofotoğrafçı bilinmiş biri değilmiydi. araştırmadan rastgele birinmi seçtiniz

Hay Allah kötü olmuş.bende fotoğrafçıyım banada bazen düğün fotoğraflarından memnun olmayanlar gelince bende eşin gibi beyaz bi elbise taçlarla falan çekelim diyorum çokta güzel oluyo ille gelinlik şart değil bence şık bi beyaz elbise günü kurtarıyo.vakit kaybetme yaptır içinde kalmasın.zamanlamayı kafaya takıyorsan hemen ortaya dökmek zorunda degilsin yada kimseyi tınlamak bu senin bayatın git ve o Çekimi yaptır :)

eltinizin düğününe daha çok var mantıklı.. böyle yaptırın
ama biran önce olsun eltinize yakın olmasın :)

ben sizin yerinizde olsam bir tane ekşisözlük yazarı bulur konuyu ekşisözlük'te yazmasını isterdim. orada yazılan konular inanılmaz ses getiriyor. bu fotoğrafçı sizi dolandırdıysa başkasını da dolandırabilir. en azından başkaları mağdur olmaz.
albüm işi de bu kadar canınızı sıkıyorsa bence yaptırın. siz baştan bir albüm yaptırmadığınız için abes kaçmaz. kaldı ki 2.,3. albümünüzü bile yaptırıyor olsanız kime ne? önemli olan sizin mutluluğunuz.
çocuk olunca inşallah tekrar çekim yaptırırsınız. bugünlerin telafisi olmaz bir daha.

Bence bi arkadaşın da dediği gibi düğün çokda yaklaşmadan hemen çekilin fotoğraflarınızı. Ve bence gelinlik giyin. Duruyormu gelinliğiniz bilmiyorum ama gelinlikle çekilmek daha iyi olur. Durmuyorsa bir yakınınızın felan vardır belki. Gelinliğin havası çok başka.

Merhabalar,
Bence hemen yaptırın :) Hatta trendyol millanın wedding isimli bir butiği var ihtiyacınızı çok iyi karşılayacaktır :) saça da bir maşa oh mis. Hayat bazı şeyleri ertelemek, üzerinde fazla düşünmek için çok kısa değil mi?

Sevgiler.

Nasil buluyorsunuz uyduruk fotografcilari 1.500 tlye unlu fotografcilar cekim yapiyor.portfylerini incelemeden sozlesme yapmadan nasil guveniyorsunuz bu devirde ? Instagramda taninmis fotografcilarla konusun madem bu kadar onemli sahsen ben sehrimdeki fotografcilara dahii birakmadim isimi bir kez olacak ve omur boyu bakacagiz.kaziklanmaktansa uc bes fazla verip iyi biriyle anlasmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…