- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bence daha fazla erteleme. Gelinlik giy bence. Yoksa ne anlami kalcak
önce güvenilir fotoğrafçını sec konuyu onunla konuş o sana yol gösterir
Canım niye rezil olacaksınız ne var bunda eşin çevreyi çok dert ediyorsa eğer sizde yakın mesafe piknik alanı ilçe gibi yerlere gidin cekin kim görecekEsimin damatligi var bende cok rahat gelinlik bulurum 2 saat icin. Ama yasadigimiz yerde cok tanidik var biri gorse rezil oluruz :))) esimde o sekilde istemiyorben cok soylemistim fugun fotograflatim gelmezse tekrar gelinlik giyerim diye yok demisti
Canım niye rezil olacaksınız ne var bunda eşin çevreyi çok dert ediyorsa eğer sizde yakın mesafe piknik alanı ilçe gibi yerlere gidin cekin kim görecek
Kimseye söylemene görümcenin düğününden çekinmene gerek yok içinde kalmasın
Ben aslinda hamile cekimi cok istedim ama malesef 3 senedir olmadi bebegimiz. Aslinda su sekilde olacak bu cektirecegimiz 10 poz arti dugun zamani cektirdigimiz 5 pozu birlestirip dugun albumu yapacaz. Suan elimde dugune dair 5 poz var oda album icin yeterli degil...
Eğer içinde hevesin kalmayacaksa sen bilirsin benimki bir fikir sadeceAyni gelinligi bulamam ayni heyecani yasayamam. Bunlari yasamadiktan sonra gelinlik giymemin bir anlami kalmiyor gibi geliyo.
eltinizin düğününe daha çok var mantıklı.. böyle yaptırınBen aslinda hamile cekimi cok istedim ama malesef 3 senedir olmadi bebegimiz. Aslinda su sekilde olacak bu cektirecegimiz 10 poz arti dugun zamani cektirdigimiz 5 pozu birlestirip dugun albumu yapacaz. Suan elimde dugune dair 5 poz var oda album icin yeterli degil...
ben sizin yerinizde olsam bir tane ekşisözlük yazarı bulur konuyu ekşisözlük'te yazmasını isterdim. orada yazılan konular inanılmaz ses getiriyor. bu fotoğrafçı sizi dolandırdıysa başkasını da dolandırabilir. en azından başkaları mağdur olmaz.Iyi geceler kizlar moralim asiri bozuk... 3 senelik evliyim hla dugun albumum yok...
Dugun fotografcimiz tarafindan dolandirildik. Parasini tam vermis olmaamiza ragmen isleri teslim etmedi...
En onemlisi de 500 fotograf arasindan sadece 5 tanesi cok guzel digerleri 5 para etmez. Fotograflarimin hazir oldugunu soyledi bana atti ve ben şok oldum hicbiri uzerinde oynama yapmamis. Simdi aramalara da cevap vermiyor iş yerini de kapatmis 3 senedir bu adami aramaktan isyerine gitmekten sıkıldım...
Neyse esimde cok uzulduGumu gorunce salas elbiseler giyip dis cekim yaptiriyorlar ya cokta hos oluyo ondan 10 poz arkadasindan album yaptirabilecegini soyledi. Bu fikir cok hosuma gitti. Tek ihtiyacim cicekli gelin taci cicek beyaz salas bir elbise...
5 fotograflada album yapilmiyor ve de fotograflarin hepsine photoshop gerek o kadar igrencler ki ve amator telefonla ceksem daha iyi. Ve adam bitmis hali diye orjinal fotograflari yollamis bana.
Yanliz 2 ay sonra eltimin dugunu var ve duGun oncesi abes kacmazmi diye dusundum... seneye yazinmi yaptirsam yoksa bu aralar mi cekimi yaptirayim ?.
Yoksa hic yaptirmayayiimmi siz olsaniz ne dusunurdunuz?..
Iyi geceler kizlar moralim asiri bozuk... 3 senelik evliyim hla dugun albumum yok...
Dugun fotografcimiz tarafindan dolandirildik. Parasini tam vermis olmaamiza ragmen isleri teslim etmedi...
En onemlisi de 500 fotograf arasindan sadece 5 tanesi cok guzel digerleri 5 para etmez. Fotograflarimin hazir oldugunu soyledi bana atti ve ben şok oldum hicbiri uzerinde oynama yapmamis. Simdi aramalara da cevap vermiyor iş yerini de kapatmis 3 senedir bu adami aramaktan isyerine gitmekten sıkıldım...
Neyse esimde cok uzulduGumu gorunce salas elbiseler giyip dis cekim yaptiriyorlar ya cokta hos oluyo ondan 10 poz arkadasindan album yaptirabilecegini soyledi. Bu fikir cok hosuma gitti. Tek ihtiyacim cicekli gelin taci cicek beyaz salas bir elbise...
5 fotograflada album yapilmiyor ve de fotograflarin hepsine photoshop gerek o kadar igrencler ki ve amator telefonla ceksem daha iyi. Ve adam bitmis hali diye orjinal fotograflari yollamis bana.
Yanliz 2 ay sonra eltimin dugunu var ve duGun oncesi abes kacmazmi diye dusundum... seneye yazinmi yaptirsam yoksa bu aralar mi cekimi yaptirayim ?.
Yoksa hic yaptirmayayiimmi siz olsaniz ne dusunurdunuz?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?