- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben olsam hazirligimi yapar kimseye haber vermez fotoyu cektirirdim.Iyi geceler kizlar moralim asiri bozuk... 3 senelik evliyim hla dugun albumum yok...
Dugun fotografcimiz tarafindan dolandirildik. Parasini tam vermis olmaamiza ragmen isleri teslim etmedi...
En onemlisi de 500 fotograf arasindan sadece 5 tanesi cok guzel digerleri 5 para etmez. Fotograflarimin hazir oldugunu soyledi bana atti ve ben şok oldum hicbiri uzerinde oynama yapmamis. Simdi aramalara da cevap vermiyor iş yerini de kapatmis 3 senedir bu adami aramaktan isyerine gitmekten sıkıldım...
Neyse esimde cok uzulduGumu gorunce salas elbiseler giyip dis cekim yaptiriyorlar ya cokta hos oluyo ondan 10 poz arkadasindan album yaptirabilecegini soyledi. Bu fikir cok hosuma gitti. Tek ihtiyacim cicekli gelin taci cicek beyaz salas bir elbise...
5 fotograflada album yapilmiyor ve de fotograflarin hepsine photoshop gerek o kadar igrencler ki ve amator telefonla ceksem daha iyi. Ve adam bitmis hali diye orjinal fotograflari yollamis bana.
Yanliz 2 ay sonra eltimin dugunu var ve duGun oncesi abes kacmazmi diye dusundum... seneye yazinmi yaptirsam yoksa bu aralar mi cekimi yaptirayim ?.
Yoksa hic yaptirmayayiimmi siz olsaniz ne dusunurdunuz?..
Kötü dediğiniz fotoğraflar photoshopla oynansa bi işe yaramaz mı? Fotoğraflarda neyi beğenmediniz
Benim gelinliğim Helen tarzıydı. Sizin giymeyi düşündüğünüz elbise gibi. Gayette hoş duruyor. Bu konunun eltin ile bir alakası yok. Ek olarak; o fotoğrafçıyı tüketici mahkemesine şikayet edin.
çok usta bir shopçu değilim ama birşeyler yapabilir miyim acaba diye sordum. Fotoğrafları dilerseniz özelden bi atabilirsiniz ne olur bi bakarız. Yüzünüzü gizleseniz de olur şimdilik.Oyle fotograflar cekmis ki ev manzaralali apartman askeriye manzarali yakin tek cekim yok hepsi cok uzak ve uzerinde oynama yapilmak zorunda.
çok usta bir shopçu değilim ama birşeyler yapabilir miyim acaba diye sordum. Fotoğrafları dilerseniz özelden bi atabilirsiniz ne olur bi bakarız. Yüzünüzü gizleseniz de olur şimdilik.
Ama yok ben yeni çekileyim isterseniz de, vakit kaybetmeden güzel yerlerde, iyi fotoğrafçılarla çalışın. Size kendi fotoğrafçımı da önerebilirim eğer tercihiniz doğal fotoğraflardan yanaysa.
Bizimkilerde igrencti ama duruyorlar öyle sonuçta fotoğrafci ne kadar kötü ceksede aşkımız güzeldi heyecanimiz güzeldi bazen bakınca kızıyorum ama ne yapalım buna da şükür :)
Ben olsam dugunden once yapardim.
Dugunden sonra olsa " gelini kiskandi" olrak dusunulebilir.
Gerek yok boyle seylere laf verme kimsenin agzina. Mesela eltiniz burya konu acsa " eltim benim dugunumden sonra photoshoot yaptirdi"diye. Biz sizin hakkinizda kiskanc hitabiyla baslar, buyu yapmayi planliyora kadar yol aliriz :). Buda bizim serseri serbest stilimiz.
Mükemmel olmasını isteyen biri önceden uzun uzun araştırır böyle ortada kalmaz bizim ki denk gelişineydi
Kötüler ama olsun
Ama kk daki bana sallayan hiçbir uye bilmeyecekki , benim nişan dış çekimimde benim fotografçima dış çekim yaptirdilar ( benim nişanimda benimçekildigim yerlerde )
Anlamadım valla .
Bunu ben demedim ....Eltin boyle bir konu açsa sana sallardik diyorsunuz ya :))
Eltimle kaynim benim nişanimda benim dış çekim yaptidigim fotografciya çekim yaptirdilar. Şoyle bir gorsel dusunun nişanlanan biziz , onlarda bizimle geldiler ve fotografcima bizim cekildigimiz yerlerde fotograf çektirdiler :)
Kk uyeleri de bunu bilmeden ne kadar kiskanc eltiniz var diye yorumlar yapacaklardi :))
Ben hic sorun etmemiştim bu durumu ama fotograflarin birkacinda eltime ters ters bakmişligimda var hani :)
Bunu ben demedim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?