• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

deryaayred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
33
0
36
Adıyaman
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

e boyle diyince ne diyor? Hala buradami kalicaz diyor.?
Eger oyleyse sen kal,bende kendi evimde kalirim ozaman de:) Bakalim ne olacak..
hakketten,ikinizin evi yokmu? Nerede yasiyacaksiniz?

e boyle diyince ne diyor? Hala buradami kalicaz diyor.?
Eger oyleyse sen kal,bende kendi evimde kalirim ozaman de:) Bakalim ne olacak..
hakketten,ikinizin evi yokmu? Nerede yasiyacaksiniz?

Evimiz başka şehirde ertesi gün uçakla gidicez..gece yola çıkmıyoruz..düğünü yapmaya memlekete geldik...orda evim yok benimm..

Çok enteresan.. İlk günden kayınvalidenin evinde gidip temizliğini (duştur makyajdır vb.. ) yapamazsın ya .. Hayret bişe ya :37:

Ah bu erkeklerrr :27:

özel olan bir gecede asıl evde işiniz ne :24: eşinize bunu sorun bence :49: herhangi bir gün değilki.

kendi eviniz olsa tamam, en özel gecenizi binbir hevesle ve heyecanla dayayıp döşediğiniz yuvanızda geçirmeniz zaten mükemmel olur, ama böyle bir durum söz konusu değil.

en güzelinden bir otelde aşk dolu saatler geçirmenin mutlululğu paha biçilemez:31: :16:

aynııı dert bizdede var :44:
şehir dışında yaşıycaz ailelerimiz burda nişanlımın ailesi ilk gecenizi bizde geçirin yolda geçmesin yorgun olursunuz diye direttiler
of hiç istemiyorum ya ben evime gitmek istiyorum bide benden olur olmadık şeyler isterler diye korkuyorum sabah:47:
bakalım nolucak artık:47:

Ben makyaj saç olayından çok başka sorunları düşündüm...Eş adayınızın bu sorunlar için bir çözümü vardır kafasında umarım...Kardeş kardeş uyumak sanırım planı :(

Son düzenleme:
bende kaynanamgilde mecbur yapmıştım :1:
2 gün kaldım hemen kendi evime kaçtım :1:

Son düzenleme:
kaynanamgil komşuya gitti neyse sabahın 9unda kapıdaydı hadi kahvaltıya diye boğacaktım :27:
çok meraklı kendisi zaten böyle şeylere :27:

2.günde geldiler evde yattılar bizide salona attılar evleri küçkdü :1:
kardeş kardeş yattık :1:

Not :salon dediğim yerde tüm odaların birleşimi olan yer kendileri utanmadılar bizde utanmadık napim sarıldık uyuduk

Son düzenleme:
su tesısatı olmayan evde nasıl kalacaksınız .
hem de ılk gece :6:
sacmalamasın esınız .boyle sey mı olur yaa .
sız ne yapın edın ıkna edın .

su tesisatindan vaz gectim, ilk gece herkes sizin acaba o isi yapabilicekmisiniz diye pis pis siritarak beklerken kaynananin üst katinda konaklamak cok iticiiiiiiiiii:27::27::27::27:

Tabiki kabul etme ve otelde kal. Bazi anlar vardirki ozeldir hic unutulmaz. Sen niye ilk geceni kotu anasin omur boyu. Taviz verme derim

ay inanmıyorum ya boyle birşeyi kabul etmeyin sakın. ne munasebet yahu ilk gecenizde niye orda uyuyasınız. ay ben olsam düşünemiyorum valla vereceğim epkiyi

sen sadece sacını makyajını mı dusunuyorsun ılk gece farklı olmalı sanırım bılemedım ama konusmalısın karsına alıp :31:

aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..
:2:

aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..

bence ıkınızde sacmalıyorsunuz ne sacma ıs ılk gece özel bır an bence krıtık yapılsa bıle basbasa yapın baskalarıyla ne ısınız var cok sacma :44:

düğün gecesi annene mi gideceksin???

ay daha neler okuyacağız..

ikna et nişanlını yahu nişanlının söylediği haşa allah kelamı mı boyun eğmeye çalışıyosun
olur mu öyle şey
hadi elini yüzünü yıkadın
çok afedersin gusül abdestinizi de inip kv nin evinde mi alacaksınız

Ay canım valla sizde biriniz kritik derdinde biriniz duş derdinde:27:
Belkide benimkiler gibi ailesi ısrar ediyodur bi gün kalın diye..
Sinir bozucu ama napılabilir nedenebilir ailelere yada nişanlıya bilmiyorum:19:

Back
X