• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

artık kayınvalidenin o evinde çay demler okeye dönersiniz:1: :1::1:canım kaynanan kayınpeder sen ve eşin .biz bu kadar özenirken hayaler kuraraken şunların yaptıklarına bakarmısın ya onlar için önemli olan o iş olsun da yer mekan önemli değil .

Gerçekten durum çok sinir bozucu bence de bu kız orada kalacaklarsa hiçbir şekilde o işin olmayacağını söylemeli. Gerçi öyle birine benzemiyo çocuk ne derse kabul edecek gibi birine benziyo ama benimde başımda var böyle bi anlayışsız :30: ne heves bırakıyo ne özel bir şey. O ailesi ile oturup muhabbet etsin sende sadece gelinliğini ve duvağını, tokalarını çıkarıp yatarsın. Bence tavır yap ben olsam o gece yüzüne bile bakmazdım ve gelinliği kendi ellerimle çıkardığımı her zaman dile getirirdim. O özel geceyi bi saçmalık için rezil etmeye ne hakkı var. Kaç kere ilk gece geçiriyoruz ki :47:Ben olsam şöyle yapardım: madem kritik yapacak o otursun ailesi ile yapsın kritiğini bende tek başına gider yatarım yanıma gelirse de aşağı ananın yanına gidip onun koynunda uyu derdim:47:bilmem belki biraz problemliyimdir ama ne yapalım benimde başımdaki daha evlenmeden delirtti beni.
Erkeklerin o küçük beyinleri ile anlayamadıkları bir şey var. Evleniyorsak artık biz bağımsız bir aileyiz arkadaşım. Bunu neden inkar ediyorlar. Ailelerimizle tabiki gidip görüşeceğiz ama ne bileyim erkek mesela karısına kota koyabiliyor ailesi konusunda ama kendine gelince sınırsız yetki var nedense.

arkadaşım olumlu yorum yapayım falan dedim ama nişanlın tatlı dilden falan anlamıyo galiba
arkadaşlara katılıyorum yıka saçını başını kaynananlarda uyu sorada
inat et birlikte olma
ah bu erkekler neden ince düşünmezler ya

aynı durum benimde başımda.
bizde farklı bir şehirde yaşayacağız ama düğün ailelerin olduğu şehirde olacak,
bende nişanlıma demiştim,otelde geçirelim diye,o da dediki
ailem burdaydek otele gitmemiz ayıp karşılanır,kalalım 2 gün ne olacak dedi.
bende çok uzatmadım tamam dedim ama hiç razı değildim açıkçası.
ve ne oldu biliyor musun :27:
geçen nişanlımla adet günüm ne zamana denk gelecek diye hesaplıyorduk,
düğünüm 3 haziran kına gecesi 2 haziran,adetim 2 haziranda başlıyor :86: :86: :86:
nişanlım bozuldu tabi: )
ama ben çok sevindim,sonuçta istemediğim birşeyi yapmamış olacağım: )
beyefendi eczacı olduğu için,geciktirici hapların zararlı olduğunu bildiğinden,bişeyde yapamıyor: ))
kardeş kardeş uyuyacağız o yüzden problem yok :27:
gerçi kayınvalidemler 3 gün olmayacaklar evde ama olsun: )

düğünüm 3 haziran kına gecesi 2 haziran,adetim 2 haziranda başlıyor :86: :86: :86:
beyefendi eczacı olduğu için,geciktirici hapların zararlı olduğunu bildiğinden,bişeyde yapamıyor: ))

oh olmuş nişanlınıza ooh ooh :32:
bizimde inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda benim ailemin olduğu şehirde olacak düğünümüz onun ailesi apayrı bi yerde yaşıyor orada hiç akraba falan yok, ben hiç dermiyim ailemin yanında kalalım ertesi gün gidelim diye, demem niye kadınlar ince düşünür,ki benim ailemde istemez öyle özel bi geceyi onların evinde yaşayalım.. bir dünya otel var etrafta bi gece kalınır ertesi gün gidilir gidilecek yere :10:

Son düzenleme:

geciktirici hapların nasıl bi zararı varmış kı benımde düğünüme denk gelıyo ve bende kullanıcam.ilk kez kullanıcagım içinde yan etkılerını ve zararlarını bılmıyorum:26:

ailesine o gece evden gitmeleri için teklif sundumu acaba damat bey.. merak ediyorum nasıl karşılarlar..boş dairede yatıracaklarına göre gitmeyide kabul etmeyeceklerdir..kritik yapıp düğün cdsi izlerler heralde kim ne takmış ne giymiş nasıl oynamış onun mu kritiğini yapacaklarmış :ssz:

geciktirici hapların nasıl bi zararı varmış kı benımde düğünüme denk gelıyo ve bende kullanıcam.ilk kez kullanıcagım içinde yan etkılerını ve zararlarını bılmıyorum:26:
hormonal dengeyi bozup regl tarihini değiştiriyor.. birkaç ay düzensiz olabilirsiniz

oh olmuş nişanlınıza ooh ooh :32:
bizimde inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda benim ailemin olduğu şehirde olacak düğünümüz onun ailesi apayrı bi yerde yaşıyor orada hiç akraba falan yok, ben hiç dermiyim ailemin yanında kalalım ertesi gün gidelim diye, demem niye kadınlar ince düşünür,ki benim ailemde istemez öyle özel bi geceyi onların evinde yaşayalım.. bir dünya otel var etrafta bi gece kalınır ertesi gün gidilir gidilecek yere :10:

bencede oh olsun ona: )
en iyisini yapmışsın risus.bayanlar gerçekten daha düşünceli bu konularda,erkekler gözlemledğim kadarıyla,bizim onların ailesinin evinde ilk gece geçireceğimiz düşüncesindeki duyguları anlayamıyor...en basitinden,evde onlar olmayacakki niye çekiniyorsun diyor....ama öyle olmuyor işte.

hormonal dengeyi bozup regl tarihini değiştiriyor.. birkaç ay düzensiz olabilirsiniz

garden,canyarim58 in de dediği gibi hormonal dengeyi bozuyor bu iyi bişey değil...daha sonrasında dengeye kavuşması çok zor geliyor bünyeye,belki bizler bunu farketmiyoruz ama gerçekten vücudun dengesini bozuyoruz farketmeden.
bende 2 3 gün için değmez diye düşündüm,nişanlımın dedğini yapacağım.ilk başta bende kullansam mı diye düşünmüştüm ama nişanlımın o gece regli olmamdan rahatsız olmasına rağmen,geciktirici kullanmamı istememesi bende dikkat etmem hissini uyandırdı.o yüzden akışına bırakacağım

aynııı dert bizdede var :44:
şehir dışında yaşıycaz ailelerimiz burda nişanlımın ailesi ilk gecenizi bizde geçirin yolda geçmesin yorgun olursunuz diye direttiler
of hiç istemiyorum ya ben evime gitmek istiyorum bide benden olur olmadık şeyler isterler diye korkuyorum sabah:47:
bakalım nolucak artık:47:

anlaşıldı kimse yalnız değil bu konuda :))
benimkide öyle bişey dedi bende olurmu öyle dedim.
madem öyle o gece bişey yapmayız haberin olsun dedim :)
en kötü ihtimal ozaman teyzesinin villası var, çatı katı özel yatak odası duşu falan var, orda kalırız sabah yola çıkarız diyorum ama bakalım nasıl olacak.

Kaynananın evinde banyo yap, yukarı katta da çık uyu. kendi evine dönünce de bir süre kendini elletme. şöyle 1 ay filan... anlasın hatasını...

:52::52::52:yat hayatım kaynananın üst katında ama kardeş kardeş al yanına makyaj temizleme mendillerini ve en kalın pijamanı inin aşşağıda kritikte yapın geç vakte kadar onlar size hadi gidin yatın dedikçe benim uykum yokki dersiniz hem sizi uzun zaman göremeyiz yanınızda oturalım diyin de eşiniz o işi yapmayı bekleyip çıldırsın

:52::52::52:yat hayatım kaynananın üst katında ama kardeş kardeş al yanına makyaj temizleme mendillerini ve en kalın pijamanı inin aşşağıda kritikte yapın geç vakte kadar onlar size hadi gidin yatın dedikçe benim uykum yokki dersiniz hem sizi uzun zaman göremeyiz yanınızda oturalım diyin de eşiniz o işi yapmayı bekleyip çıldırsın

En güzel yorum bu olmuş bence :52:
Al sana ananın evi al sana düğün kritiği deyip onun burnundan gelirken sen de eğlenmene bak :ssz:

Valla siz de bizim gibi yapin. Bi gece daha sabredin olsun bitsin. Makyaji fln da takma. Ben de ayni duumfaydim girumcemin evinde kv nin altta kaldik ve gorumcemin evinin wc si dis kapinun disinda aptmnin icinde dusun artik ve gorumcem carsaflarini bile degismemis pis.pis yatakta yatacakmisiz. Ben de o yatakta yatacagima dir kanepede uyuyup hastalanmistim.esime otel ayarla demistim kvnin okdugu sehirden esim dugun icin kuafor bile ayarlsmamis kaldi ki otel ayarlasin... Ah mazi ahhhh.icim acidi simdi bak...

otel tutun mutlaka. eşine ve ailesine daha düğün gecesinde bu kadar taviz verme.

Muhahahaha :27:

Makyajdan daha önemli su ihtiyacınız olabilir -di.. Ama eşiniz zaten kardeş kardeş uyumayı düşünüyor anlaşılan..

Size de bi paket ıslak mendil alsın da bari makyajınızı silersiniz , derdiniz buysa :1:

buyuk ıhtımal arkadaş evlenmiştir bile. konuları nıye hortlatıyorsunuz anlamıyorum:45:

buyuk ıhtımal arkadaş evlenmiştir bile. konuları nıye hortlatıyorsunuz anlamıyorum:45:

Bu da bişey mi bazen nerden bulunuyorsa yıllar önceki konular çıkartılıp yorum yapılıyor:2: arkadaşın da düğünü nisandaymış şimdiye ohoooo düğün kritiği de yapılmıştır makyaj da çıkartılmıştır :9:

Back
X