• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

söyleyecek söz bulamiyorum..millete eglence lazim galiba... konuyu acan bayan makyajini nasil sileceginden bahsediyor, millet konuyu nerelere getirmis, insanin fikri ne ise zikri de odur..hem bayan esim diye bahsediyor, belki sizin fantezilerinizi coktan asmislardir.....birisinin kendi fikrinde olmayanlara geri kafali demesi de kendi kafa yapilarini gösteriyor zaten.. konuyu asip yorum yapanlarin kisiliklerine, geleceklerine laf söylemek ihtiyacinda olanlar eminim ki eslerinin aileleriyle sorunlu olanlar..ne diyeyim Allah gelinin de kayinvalidenin de hayirlisini versin, karaktersiz insan sultan da olsa karaktersizdir...:1:desarj olmak isteyen kötü gelinler mesajlarimi kullanmasinlar,
muhatabim degiller.

katılıyorum herkes yazmış ki bugunde çarşaf meselesi kaldımı çok büyük konuşuyorlar ;çoğuda bekar
ilerde kimin ne olacağı belli olmaz arkadaşlar
çok asiler .:50:

Not: benm kaynanam siz sevmişiniz anlaşmışınız dedi beni geri bağlamaz dedi ben sordum bakacakmı diye
ki benim annem olsa bakardı :47:
kaynanam normal nevresim takımı serdi kadın hiç umrunda olmadı :51:

bizimde bir arkadaşın abisinin eşi daha küçüktü kız evlendiğinde mendili getirip kayınvalidesine ve benim arkadaşım getirşmiş göstermek için arkadaşım annem bekmayınca bana sen bak sen bak diye tutturmuştu diyo bende ben bakmam beni ilgilendirmez dedim zor ikna ettim diyordu kız :37:

arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

ayrıca nasıl banyo yapacaksınız???
bunu açıkça söyle bazen erkekler düşünemez bazı şeyleri kadınların hatırlatması lazım. çok önemli mevzu değil bence aşarsınız

düğün sonrası ertesi sabah ailelere ziyarette neyin nesidir hiiiiççç anlamam..
istemem arkadaş! onca yorgunluk,karmaşık duygular,yaşanılacak şeyler...
nasıl müsade ediyorsunuz,neden konuşmuyorsunuz? aileleri de anlamış değilim
gerçekten ..kusura bakmayın ama bu şeye benziyor, -teşbihte hata aranmaz-
oğlum pipini kescez hanimiş pipinn?? ! :ssz: yok böyle bir zorundalık,kandırmayalım
hiç birbirimizi....:27:

Kendinize uygun insanlar bulmayıp ÖKÜZ Olduğunu düşündüğünüz kişiler bulup sonra erkekler öküz mü yazıyorsunuz

Tesisatı falan olmayan bizim üst katımızda kalın diyen bir aile ve buna onay veren nişanlınınızın
Yaşam tarzı bakış açısı ortada.( .Not Olumsuzluk anlamında değil onlara normal gelen bu herkes farklıdır)

Böyle bir aileye otel fikri çok uzak ve ayıp gelecektir.
Biricik oğullarının otel odasında ne işi var :))
Kabul etmeyecekleri ortada
Kabul etselerde eski köye yeni adet getiren havalı gelin olacaksın

Otelde yada annende kalamzsın canım ikna edeceksen alt katta kimsenin olmaması için ikna et
Ben rahat edemem çekinirim de gece başka akrabalarda kalsınlar sabah duşumuzu alalım erkenden gelsinler de

ben hiç bir şeyi düşünmesem lavabosu olmayan inşaat halinde bir evi mi bana layık gördüler diye nikahtan vazgeçerdim tutuşsunlar banane...

hani diyorlar ya büyük konuşma bilmem ne diye yeri gelince azcık büyük konuşmazsan herkes salak salak gelir üstünde hak iddia eder onu yapın bunu yapın..sanane kardeşim diyeceksin diyemiyorsan restini çekemiyorsan artık o senın ezikliğindir ve ezilmeyi de hakedersin artık...bu büyük konuşmak değil kişinin kendine verdiği değerdir...

ha ayrıca ben düğün sonrasında el öpmeye falan gitmiycem ne olcak ölcekler mi

bazı adetleri es geçmek çok mu zor
her garip adet yapılacak diye birşey mi var...
bazı gençleri anlamıyorum anası babası ne dese yapacak...
en acayip şeyi bile isteseler yapacaklar yahu aklına mantığına yatmıyorsa yapmazsın...azcık kendiniz olun elalemın aklıyla hareket etmeyın sureklı...masaya yumruğunuzu vurun bitirin mevzuları...

Ben olsam o gece vermezdim beyefendiye:37::9:
Şaka bir yanada gerçekten saçmalık nişanlının isteği
Öyle özel bir geceyi mahvetmesine izin verme bence

canım aynı şey başıma gelmişti bizimde kaynanaların evi ankarada ama memlekette eşimin anneannesi var neyse düğün oldu ben onların eve anneannenin evine geçtim hani adetten gelin oraya iner yaa bende öyle 5 dk oturdum zaten kavgalıydık kaynanamla sonra hadi ben annemin evine gidecem duş almam lazım bizimkiler tutturdu burada alırsınız burada kalacaksınız asla dedim zaten herkes üst üste kalıyor ben ne yapayım orda çıktım bunlar hala arkamdan beni ikna etmeye çalışıyor benim gelinlikle bir kaçısım var gülersiniz :52:sonra annemin evine geldim gelinliğimi çıkardım duşumu aldım saçımı taradım eşimde banyosunu yaptı sonra doğru otogara hemen bilet aldık akşama yolcuyduk bizim düğün gündüzdü 13 saat yol çektim kendi evime geldim onlarda kalmaktansa
bende otel tutalım oraya inelim dedim ama eşimin ailesi herşeye muhalefet benim kocada pısırık ses etmiyor nasıl sinir olmuştum eşime yaaaa beni ne hallere soktu bende onu kendi evimize gelince şekilden şekle sokmuştum 15 gün avcunu yaladı:52: bişey değil ben gelinlikle geri evime döndüm herkes abes abes bakıyor:53: bu kız nie geldi 1 saat önce düğünü vardır die ama ben hiç tınmadım aman milleti mi takacam:33: anneme sormuşlar kız nie eve geldi ki die annemde oğlanın annesinin burda evi yok çocuklar nerede kalsın zaten akşama yolcular demiş
sende şöyle yapabilirsin düğünden sonra onların evine in canım sonra kıyafaetini değiştir doğru annenin evine git canım eğer oteli kabul etmezse seninki hem gece vakti kim görecekki eve gel duşuna al ohh miss gibi düş yat sabahta kahvalatını yaparsın uçuş saatine kadar annenle kalırsın kimsede anlamaz vedalaşmaya geldin sanırlar

herhalde hala evleneceğiniin farkında değil eş adayı :ssz:
tesisatı olmayan yerde ne yapacakmış :27:
eğer ikna edemezsen sakın ilk geceni orda geçirme evine gittiğinde :42:

malesef benim ince düşünceli nişanlım da böyle duşunuyordu. neymiş düğünden sonra annesigilde kalıcakmışız.. ben dedim, ne alaka?? bizde adet böyledir hep çevremizde felan dedi... allah allah bizde de düğün sonrası gelin ve damat otele gider dedim şayet evleri yok ise... sen dedim ne çok heveslisin bekarken girdiğin eve gelin alıp girmeye... nerde yatırcaksın benı dedım, annenle babanın yattığı yatağa mı layık görüyorsun beni dedim... özenmiyor musun hiç merak ediyorum, bu ikimizin ilk adımı... özeli... ben isterdim ki, güzel bi otel odasında ikimizinde ilk adımı atacağı ilk defa gireceği bir yerde güllerle donatılmış bir oda,düşün hayal et dedim.. sanki otel odası çok mu iyi, binbir çeşit insan yatıyor dedi.odalar yan yana ses duyulur bılmem ne dedi:37:ben annenlere felan inmem bunu kafana koy farklı alternatifler üret dedim.. senin bekar erkek kardeşlerin var o daha mı iyi dedim. onlar giderler dedi. nerde yatcaklar allah allahhh dedim ya...... vallaha zor iş...

insan en güzel gecesini böylemi mahveder yaa damat bey için özel yok galiba:20:

Ayy banyoyu geçtim sabaha kadar wc.ye de mi gidemeyeceksiniz?Eviniz çok uzaktaysa,gidemiyorsanız elbette en mantıklısı otele gitmek.Ama nişanlın ikna olmuyorsa otelde kalmaya, alt katı boşaltsınlar size.1 gece için kayınvalideniz ve eşi üst katta yatıversin bir zahmet.Hem illede birşeyler olması gerekmiyor düğün yorgunluğu gecenin 2-3 üne kadar tantana.Üstüne saç banyo derken yastığı gören uyuyor.Koskoca ömür,biryere yetişmeye çalışmıyoruzsunuz ya.Bekleyin evinizde özel bir an yaşayın derim ben.

Son düzenleme:
o gece düğün yorgunluğuyla ne kritiğiymiş bu?aklıma bişey geldi acaba altınları falan mı saycaklar ki? bir de madem kendi evinde kalmak istiyo ne die inşaatta kalınıo anlamış değilim suyu falan olmayan bi evde nasıl kalınır herşeyi geçtim hiç mi tuvalete falan gitmiceksiniz hayret valla.normal bir günde bile böyle bi yerde kalınması mümkün değilken düğün gecesi ilginç doğrusu.bizde her ikimizinde memleketind e düğün yaptık kendi evimiz ikimizinde memleketinde değil.ilk kendi memleketimde oldu düğün ayrıca nikahda orda kıyıldı.o gece de düğünün olduğu otelde kaldık ertesi sabah bizimkiler bizi kahvaltıya götürdü.sonra kendi evimize gittik 1 gün orda kaldık sonra onların memlekete gittik. ne olursa olsun tavrını göstermen lazım en azından onlar gitsin başka yerde kalsın madem masraftan kaçıyo :19:

arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

Allah yardımcın olsun ben olsaydım evlenmeden boşanırdım bu adam ilk günden anlamıyor seni çok yorar çok sakın kabul etme taviz verirsen onun inadı seni yenerse sen bittin arkadaşım dinsizin hakkından imansız gelir yapmak istediği çok bencil saçma sapan ya elinden geleni ardına koyma zaten sustukça tepesine çıkıyorlar insanın benim eşim yapmaz böle saçmalık yapmadıda böle şeyler ama yapsaydı gösterirdim dünyanın kaç bucak olduğunu biz kadınlar bi çok şeye susabiliyoruz ama bu çok saçma ya...

ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım:52:

bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...

Hem yazinizi begendim ,cok guldum :))) hem de cevap yazmak istedim.Aynen ben de carsafa bakmaya gelen kayinvalide,yenge yada herhangi bir akrabanin kafasini o carsafa gomerdim.Kocaninda baktirmasi ayri bir vaka.

kaynanamgil komşuya gitti neyse sabahın 9unda kapıdaydı hadi kahvaltıya diye boğacaktım :27:
çok meraklı kendisi zaten böyle şeylere :27:

2.günde geldiler evde yattılar bizide salona attılar evleri küçkdü :1:
kardeş kardeş yattık :1:

Not :salon dediğim yerde tüm odaların birleşimi olan yer kendileri utanmadılar bizde utanmadık napim sarıldık uyuduk

canım aynen benim durum kaynana olacak birde biz giderken gitmeyn diye eşimin koluna yapışmıştı :47: çok iyi ağırlamıştıya bizi sormayın :52:

peki yorgun argın eve geldiğinizde terlediğin için banyo etmek istediğinde nerde edicekmişsin kayınvalidenin evine gidip aa pardon anne ben biraz terledim de duş alıcam müsadenizle mi dicekmişsin:53:
bu erkekler çok düşüncesiz:53:

Back
X