Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba doktor hnm.benim 30 mayıs tarihinde düğünüm var adetim 20 mayısta olacak adetimin ilk günü olan 20 mayısta doğum kontrol hapına başlasam düğün günü koruma saglarmı ? şimdiden teşekkürler
doktor hanım bişey sorucam. rahim filmi çekilicem. ama ben normal vajinal ultrasond bile duramıyorum yerimde elimde değil. anestezili çekilsem bir zararı olurmu benim için. teşekkürler
çok tşkkürler cnm.ağlama ya kıyamam allah hayırlısıyla nasip eder inşl.aslına bakarsan hiç istemiyorum özellikle hap kullanmayı çok tereddütlü oldugumiçinde bu zamana kadar karar veremedim son ana kaldı sadece eşimi düşündüğüm için en azından 3 4 ay korunuyum hap ile ddm ama hala kararsızım.
merhaba doktor hnm.benim 30 mayıs tarihinde düğünüm var adetim 20 mayısta olacak adetimin ilk günü olan 20 mayısta doğum kontrol hapına başlasam düğün günü koruma saglarmı ? şimdiden teşekkürler
doktor hanım bişey sorucam. rahim filmi çekilicem. ama ben normal vajinal ultrasond bile duramıyorum yerimde elimde değil. anestezili çekilsem bir zararı olurmu benim için. teşekkürler