Düğün günüm 🥺

Simsimm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
46
27
3
28
Merhaba kızlar, bugün teselliye en çok ihtiyacım olan birgün. 3 hafta önce evim gelinliğim düğünüm herşeyim hazırken nişan attım. Acele verilmiş bir kararla daha kişiliğini tam tanımadan çalıştığım iş yerindeki patronumun oğlu ile sözlendim. Kısa zaman içinde de düğün tarihi konuldu. En başta yaptığım en büyük hata tanımadan sözlenmekti kabul ediyorum fakat başta kendilerini çok iyi çok modern bir aile olarak gösterdiler gözümü boyadılar tabi sonrası fiyasko. Erkek tarafının Herşeyime karışmasından yaptıkları baskılara dayanamayıp nişan attım. Herşeyimiz hazırdı ne hayaller kurdum ve hepsi yıkıldı. Üstüne üstlük olaylar böyle olduktan sonra sözde evleneceğim adam bir kere aramadı sormadı. Kısacası bu hikaye böyle bitti hayırlısı değilmiş ama bugün düğün günümüz gidip o salonda hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Kendime teselli arıyorum avunmaya çalışıyorum. Bu hayal kırıklığı bu acı nasıl diner?

Yuh 3 hafta önce nişan atıp. 3 hafta sonra evlenmek ?
Bu ışık hızı bildiğiniz. Konu umarım faketir. Böyle bir durum akıl ve mantığa hatta ve hatta yaşama çok aykırı.
Daha neler okuyacağız biz ?

Not: Konuyu çok yanlış anlamışım. Kk da o kadar tuhaf konulara alıştım ki 3haftada 2 düğün olabilir gibi geldi
Konu sahibi kusuruma bakmayınız.

Son düzenleme:
aramayan sormayan adam için hiçte ağlayamam:)

Boyle bir adam icin aglamak neden?

Hayir tanimadiginiz etmediginiz adamdan zaten ne gibi bir hayir beklediniz?

Two number nişanli icin degil de evlenemediniz diye agliyorsunuz sanirim

Nişan attığı adam aslında bugün evleneceği adam sanırım. Başka bir adam yok yani, biraz anlatım bozukluğu olmuş :)

Biten bitmiş ,giden gitmiş önüne bakmalısın .Kurma ,kurup olayı dramatize etmek daha da aşağıya çeker .Kimbilir bugün düğünün olurdu bir kaç ay Sonra kaldıramayacağın yüklerin altında kalırdın .O yüzden gidene güle güle deyip önüne bakmak en doğrusu.

Üç hafta önce, bugun düğünü olacağı nişanlısıyla ayrılmış konu sahibi ben öyle Anladım konuya gelirsek, evet şuan üzülüyosun ama geçecek şimdi ne desek bu duygu yoğunluğundan çıkamazsın hemen. Zaman sadece.birdaha acele karar alma kardeş, hele mevzu evlilikse..

Okuyunca tanıdık geldi. Eski konularinıza baktim. 3.defa nişan atmanizla ilgili konu açmışsiniz. Evet bugun düğun günunüz ama keşke elimizden birsey gelse. Artık daha büyük mutsuzluktan kurtuldugunuzu anlamaniz gerek. Psikolojik destek almak bu zamanda iyi gelecektir. Hakkinız da hayırlisı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…