Düğün günüm 🥺

Çılgınımmm

Seni teselli edecek birşeyler söyleyim.Ben 10 ay önce evlendim Eltim yüzünden yuvam yıkıldı 13 gündür ayrıyız boşanacağız.Evlenip ayrılmaktansa nişan atmak daha iyidir üzülme

Ayrılmasa bugün düğün olacakmış sanırım ben öyle anladım.

En son yazacağı şeyi ilk yazmış. Üç hafta önce nişan atmış. Düğün tarihi bugünmüş. Hüzünlenmiş düğün salonuna gitmiş. 2. nişan yok yani

Bende yasadimmm. 6 Ay Önce dügüne bir Ay kala onun yaptigi saygisizliktan dolayi nisani attim.. Savassaydi sans verirdim Ama daha kötü yapti herseyi Beni tehdit ederek.. kabullenemedim Tabi cünkü dedigin gibi hayallerim yikildi okadar cabaladik ettik Sonra birden bitti gitti Hersey ..
Ben salaklik yaptim 6 Ay Sonra ona yazdim görstük ve Yine ayrildik ve Cok kötü ayrildik babama anlatti herseyi Beni kötülüyerek.. o zamankil aklim olsaydi bi sekilde kapatirdim Ama söylemesi Kolay oluyor ..
sabret ... dua et sükür et cünkü Eger Allah isteseydi olurdu Sonra olacagina önceden olmasi daha Iyi bunu Ben malesef Cok gec anladim..

6 ay sonra sen yazıp tekrar mı görüştünüz o kadar uzun sürede yine hafiflemedi mi bir nebze olsun unutmadın mı

Kiz sen ne uzuleceksin o üzülsün düğünün yapilmayacagi salonun parasini o ödeyecek

Affına sığınarak şaka yapıp seni güldüreyim dedim. Umarim yanlış anlamazsin. Hayırlısı buymuş biliyorum su an böyle bakamıyorsun ama belki 3-5 yil sonra evlendiğini güne lanet olsun diyecektin?

Hahah ne demek tabiyki gülmek daha iyi zaten öyle bir psikolojiyle anlatmışım ki herkes yanlış anlamış konuyu aslında ilk ayrıldığımız günkü gibi değil acım hafifledi ama takvimde bugünü görünce içim acıdı aklıma geldi gelinliğim evim işte yaralar daha taze hemen kapanmıyor

6 ay sonra sen yazıp tekrar mı görüştünüz o kadar uzun sürede yine hafiflemedi mi bir nebze olsun unutmadın mı

Malesef .. unutamadim .. Keske unutsaydim ozmn böyle olmazdi .. Bizde birden bitti anlik karar ve Sonra onun tehdit etmesi Ben inanamadim.
Baya etkilendim Bu ayriliktan.. aylar gectikce Iyi olacagima Bende daha kötü oldu

Evet daha önce de konu açmıştım ilk günkü gibi değil acım bir nebzede olsa hafifledim. Biliyorum en hayırlısı böyle oldu farkındayım ama bir türlü içimden atamıyorum bugün düğün tarihi ve benim o kapatmaya çalıştığım yaralar kanıyor sanki

Üzülme olmamasinda elbet bir hayir vardir. Aramayan adamdan hayır gelmez. Iyi ki kurtulmussun

Valla salonun parası ödendiyse ailemi arkadaşlarımı kolu komşuyu kısacası herkese haber verip cümbür cemaat gidip kurtulduuuk
Malesef .. unutamadim .. Keske unutsaydim ozmn böyle olmazdi .. Bizde birden bitti anlik karar ve Sonra onun tehdit etmesi Ben inanamadim.
Baya etkilendim Bu ayriliktan.. aylar gectikce Iyi olacagima Bende daha kötü oldu
Bizimde bir anda oldu takılarım alındı ertesi gün yine bir konu hakkında baskı yaptılar ve bitirdim. Beklemiyorlardı böyle birşey cesaret edip bitireceğimi ama ettim. Sonrasında beni birdaha hiç aramadı neden bile sormadı. Bende çok etkilendim ama geçeceğini düşünüyorum siz sanırım çok şey yaşamışsınız biz bişey yaşamadık ki sadece evim ve düğünüm düzülüydü o kadar

Aynı meseleyle ilgili bu 3.konu oldu. Diğerlerine de yazmıştım buna da aynısını yazayım sizin psikolojik destek almanız lazım. Belli ki hala o anda takılı kalmışsınız geçmişte bırakıp bu günü yaşayamıyorsunuz. Bizim size bir yardımımız olamaz en azından uzun vadede olamaz. Psikolojik destek alın en kısa zamanda. Kurtuldum diye sevineceğinize neden üzülüyorsunuz hiç anlamadım sizin kararınız değil miydi nişan atmak bu kadar dertlisiniz madem barışmaya çalışın. Biliyorsunuz bu işin olmayacağını olan olmuş artık önünüze bakın. Tamam hayal kurdunuz ettiniz ama tek hayaliniz evlilik olmasın kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun yoksa düşün düşün daha kötü olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…