3 haftada 2. Nisan
Hayır olsun
Yangından mal mı kacırıyonuz?
Evlilik sart mı?
Damat degisti ama etrafa yine de evlenşyorm demek icin mi?
ÇılgınımmmYuh 3 hafta önce nişan atıp. 3 hafta sonra evlenmek ?
Bu ışık hızı bildiğiniz. Konu umarım faketir. Böyle bir durum akıl ve mantığa hatta ve hatta yaşama çok aykırı.
Daha neler okuyacağız biz ?
Not: Konuyu çok yanlış anlamışım. Kk da o kadar tuhaf konulara alıştım ki 3haftada 2 düğün olabilir gibi geldi
Konu sahibi kusuruma bakmayınız.
Patron oglu 2 nisanlı sandımSanırım yanlış anlamışsınız konuyu :)
Merhaba kızlar, bugün teselliye en çok ihtiyacım olan birgün. 3 hafta önce evim gelinliğim düğünüm herşeyim hazırken nişan attım. Acele verilmiş bir kararla daha kişiliğini tam tanımadan çalıştığım iş yerindeki patronumun oğlu ile sözlendim. Kısa zaman içinde de düğün tarihi konuldu. En başta yaptığım en büyük hata tanımadan sözlenmekti kabul ediyorum fakat başta kendilerini çok iyi çok modern bir aile olarak gösterdiler gözümü boyadılar tabi sonrası fiyasko. Erkek tarafının Herşeyime karışmasından yaptıkları baskılara dayanamayıp nişan attım. Herşeyimiz hazırdı ne hayaller kurdum ve hepsi yıkıldı. Üstüne üstlük olaylar böyle olduktan sonra sözde evleneceğim adam bir kere aramadı sormadı. Kısacası bu hikaye böyle bitti hayırlısı değilmiş ama bugün düğün günümüz gidip o salonda hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Kendime teselli arıyorum avunmaya çalışıyorum. Bu hayal kırıklığı bu acı nasıl diner?
Alalh kolaylık versin, daha çık yeniymiş oluru yok muydu acabaSeni teselli edecek birşeyler söyleyim.Ben 10 ay önce evlendim Eltim yüzünden yuvam yıkıldı 13 gündür ayrıyız boşanacağız.Evlenip ayrılmaktansa nişan atmak daha iyidir üzülme
Yuh 3 hafta önce nişan atıp. 3 hafta sonra evlenmek ?
Bu ışık hızı bildiğiniz. Konu umarım faketir. Böyle bir durum akıl ve mantığa hatta ve hatta yaşama çok aykırı.
Daha neler okuyacağız biz ?
Not: Konuyu çok yanlış anlamışım. Kk da o kadar tuhaf konulara alıştım ki 3haftada 2 düğün olabilir gibi geldi
Konu sahibi kusuruma bakmayınız.
Merhaba kızlar, bugün teselliye en çok ihtiyacım olan birgün. 3 hafta önce evim gelinliğim düğünüm herşeyim hazırken nişan attım. Acele verilmiş bir kararla daha kişiliğini tam tanımadan çalıştığım iş yerindeki patronumun oğlu ile sözlendim. Kısa zaman içinde de düğün tarihi konuldu. En başta yaptığım en büyük hata tanımadan sözlenmekti kabul ediyorum fakat başta kendilerini çok iyi çok modern bir aile olarak gösterdiler gözümü boyadılar tabi sonrası fiyasko. Erkek tarafının Herşeyime karışmasından yaptıkları baskılara dayanamayıp nişan attım. Herşeyimiz hazırdı ne hayaller kurdum ve hepsi yıkıldı. Üstüne üstlük olaylar böyle olduktan sonra sözde evleneceğim adam bir kere aramadı sormadı. Kısacası bu hikaye böyle bitti hayırlısı değilmiş ama bugün düğün günümüz gidip o salonda hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Kendime teselli arıyorum avunmaya çalışıyorum. Bu hayal kırıklığı bu acı nasıl diner?
Evet ya iki nişan falan Yok tek bir nişan var atmasaydım bugün evlencektim yaniNişan attiginiz ve bugun evleneceginiz kişi patronun ogluydu degil mi? Bir anlatim hatasi mi var ? Herkes iki nişan anlamis.
Ortada bir tane nişan var eğer atmasaydım bugün düğünüm olacaktı yani onu demek istedim. ay vallahi nasıl anlattıysam bende güldümE peki diğer patronun oğlu ? Ay vallahi anlamadım bu nasıl bir anlatım bozukluğu :)
6 ay sonra sen yazıp tekrar mı görüştünüz o kadar uzun sürede yine hafiflemedi mi bir nebze olsun unutmadın mıBende yasadimmm. 6 Ay Önce dügüne bir Ay kala onun yaptigi saygisizliktan dolayi nisani attim.. Savassaydi sans verirdim Ama daha kötü yapti herseyi Beni tehdit ederek.. kabullenemedim Tabi cünkü dedigin gibi hayallerim yikildi okadar cabaladik ettik Sonra birden bitti gitti Hersey ..
Ben salaklik yaptim 6 Ay Sonra ona yazdim görstük ve Yine ayrildik ve Cok kötü ayrildik babama anlatti herseyi Beni kötülüyerek.. o zamankil aklim olsaydi bi sekilde kapatirdim Ama söylemesi Kolay oluyor ..
sabret ... dua et sükür et cünkü Eger Allah isteseydi olurdu Sonra olacagina önceden olmasi daha Iyi bunu Ben malesef Cok gec anladim..
Hahah ne demek tabiyki gülmek daha iyi zaten öyle bir psikolojiyle anlatmışım ki herkes yanlış anlamış konuyuKiz sen ne uzuleceksin o üzülsün düğünün yapilmayacagi salonun parasini o ödeyecek
Affına sığınarak şaka yapıp seni güldüreyim dedim. Umarim yanlış anlamazsin. Hayırlısı buymuş biliyorum su an böyle bakamıyorsun ama belki 3-5 yil sonra evlendiğini güne lanet olsun diyecektin?
6 ay sonra sen yazıp tekrar mı görüştünüz o kadar uzun sürede yine hafiflemedi mi bir nebze olsun unutmadın mı
Evet daha önce de konu açmıştım ilk günkü gibi değil acım bir nebzede olsa hafifledim. Biliyorum en hayırlısı böyle oldu farkındayım ama bir türlü içimden atamıyorum bugün düğün tarihi ve benim o kapatmaya çalıştığım yaralar kanıyor sankiOkuyunca tanıdık geldi. Eski konularinıza baktim. 3.defa nişan atmanizla ilgili konu açmışsiniz. Evet bugun düğun günunüz ama keşke elimizden birsey gelse. Artık daha büyük mutsuzluktan kurtuldugunuzu anlamaniz gerek. Psikolojik destek almak bu zamanda iyi gelecektir. Hakkinız da hayırlisı olsun.
Alalh kolaylık versin, daha çık yeniymiş oluru yok muydu acaba
Valla salonun parası ödendiyse ailemi arkadaşlarımı kolu komşuyu kısacası herkese haber verip cümbür cemaat gidip kurtulduuuk
Bizimde bir anda oldu takılarım alındı ertesi gün yine bir konu hakkında baskı yaptılar ve bitirdim. Beklemiyorlardı böyle birşey cesaret edip bitireceğimi ama ettim. Sonrasında beni birdaha hiç aramadı neden bile sormadı. Bende çok etkilendim ama geçeceğini düşünüyorum siz sanırım çok şey yaşamışsınız biz bişey yaşamadık ki sadece evim ve düğünüm düzülüydü o kadarMalesef .. unutamadim .. Keske unutsaydim ozmn böyle olmazdi .. Bizde birden bitti anlik karar ve Sonra onun tehdit etmesi Ben inanamadim.
Baya etkilendim Bu ayriliktan.. aylar gectikce Iyi olacagima Bende daha kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?