Düğün günüm 🥺

Biz nisan olsun diye Cok savastik ailem karsiydi zor ikna ettik o yüzden Cok zoruma gidiyor ..
resmi nikah imam nikahi vardi evi tuttuk esya alindi ve bittigi gün gelinligimi sectim..
O Yine geldi bize özür diledi ailesi aradi özür diledi Ama ikna etmek icin yetmedi malesef cünkü Ondan Önce Cok kavgalarimiz oldu ve bidaha olmaz diyip Yine olmasi.. belki böyle olmasi gerekiyordu

Hakkinizda hayirlisi olsun insan tabii ki üzülür. Biraz zaman geçince kendini toparlarsin. gerçekten seni üzen yoran şeyler olmuş ki ayrılmışsın. Dünyanın sonu değil başka şeyler düşünmeye çalış.

Hangisi ile düğün günüydü?

Kizlar bu durumda şükredin. Kimbilir ne oldu da gercek yüzlerini gördün. Bi daha acele etme evlencem diye. Tabi üzül ağla. Sonra bu da geçer

Konularinizdan anladığım sizin nişan atmaktaki amacınızin "karşı tarafa ayar vermek olduğu "...Sonrasında arar ,barışır ,her şey sizin gönlünüze göre olur diye dusunmussunuz ama sizin düşündüğünüz gibi gelişmemiş olaylar çünkü aslinda karşılıklı birbirinizi tanımıyor/bir yasanmisliginiz/duygusal yatirminiz olmamış.Bir kaç ayda bu aşamaya gelen bir ilişki için çok doğal bence yaşadığınız sonuç.

Benim dedem öyle soysuz:/ bir adammış ki ilk karısı boşandığı gün bütün köyde halay çekmiş.
Üzülünce ne geçecek elinize? Siz de bir kurtuldum halayı çekin bence

Bazı şeyleri tamamen içinden silip atmadan en azından acısını dindirmeden yeni bi ilişkiye başlaman karşındaki insanı da yıpratabilir derim biraz ara ver

Bene konuyu anladım da sevmeden tanımadan attığın Nişan niye sana acı veriyor. Bence acı çeken tek kişi var o da tüm masraflar elinde patlayan patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…