Düğün günümde terk edildim:(

Canım 1 yıl görüştük nişan yaptık nikah yaptık sevmediğini düşünmedim( ya da düşünmek istemedim) ama artık anlıyorum o beni hiç sevmemiş

Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim bana destek olduğunuz için ama ben bu süreçte çok yıprandım sevdiğim için bazı şeylerine göz yumdum bana sen çok güzel misin sanki ben etrafımda güzel kızlara bakıyorum bakmaktan haz alıyorum dedi kına gecemden önce sonra da sinir anımda söyledim dedi benim tek hatam onu hep alttan almak oldu

allah sabr versin.aynisi bizim apartmandada oldu.kina gecesinin sonunda kavga cikiyor dugun iptal oluyor.ben cok uzulmustum ev bastan sona yapilmisti.esyalar gelip yerlestirilmisti.dugun tarihinden birgun sonra esyalari geri goturduler.simdi de damadin ablasi oturuyor evde.icine nasil siniyorsa

Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki ben kendi başımı kendim yaktım evliliği çok istedim bu adam da ilk sevdiğim adamdı ısrarcı oldum ama bitirmenin de bir adabı var karşısına alıp konuşsaydı rabbimin adaletine havale ediyorum benî insanlara da rezil etti

biz burada ne yazsak o kalp kırıklığınız bir anda geçmeyecek ama ne olursa olsun başımıza gelen her şeyde 'hayırlısı buymuş' demek lazım. zor ama zararın neresinden dönülse kar, bu adamla aynı evde yaşamaya başlasaydınız kimbilir neler olucaktı? Rabbim hayırlısını versin her şeyin, ben de şunu anladım ki bizim çok candan istediğimiz her şey her zaman bizim için hayırlısı olmayabilir. Gerekirse psikolojik destek almaktan da çekinmeyin, yaşadıklarınız sizi etkilemiştir muhakkak.

bir de kiziniza aciyordum demis, ne merhametli iyi biriymis!!

hiç üzülme, acısı geçer inşallah.. böyle hayırsız biriyle evlenince mutlu mu olacaktın sanki.. en azından daha çok yıpranmadan ayrılmış oldun. Mahkemede alsaydın keşke hakkını.

Allah mazlumun hakkını bırakmaz ya ne Insanlar var böyle ben anlamıyorum bazen cidden

Canim oncelikle cokk buyuk gecmis olsun. Hayatindaki en adi kisiden kurtulmussun :) Birde dusunsene o adamla evli olacagini? Bu dunyada yapilan kotulukler mutlaka geri donup sahibini buluyor merak etme. Allaha dua et sen ne kadar aci cektiysen oda aynisini ceksin. Kendini toplamaya calis ve millete kulak asma

düğün günü terk etmiş ama eş durumundan evlisiniz de yani boşanmış olucaksın. Yazıktır ya insanlar nasıl bu kadar bencil olabiliyorlar.

Çok üzücü bir durum ama inan ilerde iyiki beni düğün günümde olmuş olsa bile iyiki bırakmış terk etmiş diyeceksin emin ol...

Ondan ne koca ne de baba olurmuş, kurtulduğuna sewinmelisin..

Bu tur konulara arada rastliyorum ve sasiriyorum. Yahu ben anlamiyorum. Siz bu adamlari hic mi tanimiyorsunuz, istenip istenmediginizi, sevilip sevilmediginizi anlamiyorsunuz dugun gunune kadar? Adam illa sinyaller vermistir degil mi? Ask bocegi bir adam dugun gunu bombayi patlatmamistir yani. Ne buluyorsunuz boyle tuhaf tuhaf tiplerde bilmem. Laf tasimalar, aileye istemiyorum aciyorum filan demeler. Saka gibi vallahi. Ya yasiniz ergen denecek kadar kucuk, bazi seylerin ciddiyetini kavrayamiyorsunuz, ya da psikolojiniz ciddi derece bozuk. Ne istediginizi, ne yaptiginizi bilmiyorsunuz. Sizin de nikahli esinizin de. Allah akilli mantikli karar alabilecek yetiye ulastirsin diyorum ben. Bir daha hayatinizi birlestireceginiz kisi icin 100 kere dusunun, ailesini ve es adayinizi.

niye sen özür diliyorsun özür dilemesi gereken o canım çok zor şeyler yaşamışsın rabbim yardımcı olsun bence o karekter yoksunu adamdan ayrıldığına şükretmelisin kızınızı sevmedim ne demek acıdım ne demek o kendine acısın şerefsiz ayrılacaktın düğün gününümü bekledin karektersiz...bize bunları söylemek kolay ama güclü ol ve yoluna devam et temiz bir sayfa aç onuda allaha havale et rabbim sorsun..ayrıca eşin polismiydi iş dolayısıyla demişsin de?

konu sahibi zaten evleneceği adamı biliyomuş ısrarcı olan kendisi evlenmemek için kırk takla atan adam aklıma kaçak gelinlerde şebnemin sahnesi geldi bilmem anlatabildim mi...bir filmin senaryosu gibi adam atarın dibine vurmuş yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış bu kız ne yaptıda böyle bir intikam almış..zekasında sıkıntı olan en dipdeki psikopat bile kuyruğuna basılmadıkça düğün gününde kız bırakmaz..var bunda bir iş konu sahibi ya eksik ya yalan bir senaryo anlatıyor.

ya arkadaşım bir sen biliyorsun değil mi herşeyin en doğrusunu ! akıl vermenin de bir adabı var kızcağız gelmiş burada anlatıyor , tasvip etmiyorsan da üzüntüsüne saygı duy biraz daha yumuşak belirtebilirsin düşünceni. kimse düğün günü iptal olsun istemez değil mi daha önce farketseydi zaten böyle bir şeye girişir miydi. bir de böyle büyük büyük konuşacağınıza kendi hayatınıza bakın , yaşadıklarınıza ve yaşayacak olduklarınıza , gün olur kınadığın başına gelir , susar kalırsın o zaman !

nikahınız da olmuş sanırım nişanım nikahım oldu yazmışsınız. hepsini geçtim, düğün günü terk etmesini bile geçtim bu adamın aklı hiç mi çalışmıyor ki nikah olmadan ayrılmadı. Allah ne veriyorsa hayırlısını versin gerçekten. insanların hayatlarıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. şımarık bir çocuğun oyuncağından sıkılmasına benzer tavırlar... önce inat edip aldırır sonra sıkılır atar kenara. terbiyesiz!
Allah sabır versin canım sana, senin için hayırlısı olmuş belli ki... bu karakterde bir adamla ömür geçmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…