- 30 Ağustos 2014
- 47
- 9
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Ben ettim vallaGel de küfretme
mahkemeye versen haklı çıkarsın..senin onurunu kırmış..Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
ne diycem bilemedim Allah ona da sana da hakettiğinizi versin bı kız böyle ağlatılmamalıArkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Verilmiş sadakan varmış. Acilen kurban kes. Direkten dönmüşsün. O anne de oğlunu koynuna alsın yatsın. Çirkef yaratık.Arkadaşlar beraber yaşamadık boşanma hemen oldu o tanıdık avukat bulmuş ben de kabul edince boşanma gerçekleşti yüreğim yoktu onunla çekişmeli boşanmaya annesi bana nilanlıyken onunla yaşadığımız bit tartışmada ben istemezsem 9 çocuğun da olsa boşatırım seni oğlum dinler beni dedi ablaları ve annesi bu kızdan sakın çocuk yapma dediler evin tek oğlu
Hangi şehirdeydin daha önce?İyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır ama bu acıyla baş etmesi çok zormuş neye yanacağımı neye üzüleceğimi şaşırdım rezil olduğumamı yıkılan hayallerimemi kırılan onurumamı mahvolan ailememi bir hiç uğruna 15 saatlik yere tayin istemememi((
Şuan bi imtihandasin cnm. Dua et. O adamda uzdugu kadar uzulecek emin ol.İyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır ama bu acıyla baş etmesi çok zormuş neye yanacağımı neye üzüleceğimi şaşırdım rezil olduğumamı yıkılan hayallerimemi kırılan onurumamı mahvolan ailememi bir hiç uğruna 15 saatlik yere tayin istemememi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?