Düğün günümde terk edildim:(

tüylerim diken diken oldu.
hayırlısı buymuş, zamanla gecer insallar acınız..

Canım sadece altınlar değildi sebeb önceden de tartışmalarımız oluyordu ama her ilişki de olduğu gibi kavgalar büyüyordu o da bunları annesine söylüyordu annesi de ayrılmamız için elinden geleni yapıyordu

bende benimkine dert diyorum.kendimden utandım şu anda.ne dersek diyelim bu üzüntünün geçmesi zaman alacak.ama geçecek emin ol.belki delip geçecek ama geçecek.kendinde sakın hata arama.insan sevince gözü kör oluyor.dilerim sana çektirdiklerinin 10 katını çeker.bütün kusur onda.yaptığı adilik haysiyetsilik.sen bu günleri kolay atlatmak için arkadaşlarınla konuş içini dök.belki bi uzmandan yardım almalısın.ben almıştım.gerçekten işe yarıyor.
yalnız kalmamaya çalış atlatana kadar.ama emin ol geçiyor.umarım bu son olsun ve hayatında seni çok sevecek bir eşin ve harika bir evliliğin olur en kısa zamanda.birde bol bol dua et.kendini sakın suçlama ben bu adamın kötü yanlarını nasıl fark edemedim diye.böyle haysiyetsiler kendilerini çok güzel saklamayı becerebiliyorlar.

Çok teşekkür ederim hepinize bazen neden benim başıma geldi diyorum ilk başta şok yaşadım sonra acı nasıl yoluna koyup hayatıma bakacam bilmiyorum herkes laf sahibi oldu ilk defa evlenmeyi istedim kınamla kaldım fotoğrafçıda fotoğraflarım kaldı rabbim kimseye yaşatmasın evlilik yolunda yürürken büyük bir hata olmdan yarı yolda bırakılmaz sanıyordum yanılmışım

evet zor bir durum kabul ediyorum ama dua et. zararın neresinden dönersen kardır. evliyken ayrılmamışsın (fiili evlilikten bahsediyorum) bu günlerde geçer üzülme dışarıya çık nefes al kafanı dağıtmaya bak. bu konuları düşündükçe çözüm bulamayacaksın emin ol o yüzden düşünmemeye bak.

Madem evlenmek istemiyormus, niye son ana kadar beklemis, nisani bozup gitseymis......Ben cozemedim ne hasta bir adam bu Allah Allah :)

Gel de küfretme

mahkemeye versen haklı çıkarsın..senin onurunu kırmış..

ne diycem bilemedim Allah ona da sana da hakettiğinizi versin bı kız böyle ağlatılmamalı

Sen Allah'ın sevdiği kuluymuşsun canım. Böylesi bir mahluk ile evlenseydin anandan emdiğin süt bile burnundan gelirdi. Kendini kötü hissetmen normal, canını acıtmışlar. Bence bu durum sana ders olmalı, kimsenin canını acıtmasına izin vermemeyi öğrenmelisin. Allah sana yepyeni bir hayat bahşetti. Silkelen ve kendine gel. Unutma sen kendine nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır.

Mutlu olacaksın. Çok mutlu olacaksın. Kendine güzel bak yeter ki.

İyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır ama bu acıyla baş etmesi çok zormuş neye yanacağımı neye üzüleceğimi şaşırdım rezil olduğumamı yıkılan hayallerimemi kırılan onurumamı mahvolan ailememi bir hiç uğruna 15 saatlik yere tayin istemememi((

insan değillermiş...üzülme böyle pislikten önce kurtulduğun için..tazminat davası AÇ ONURUNLA OYNADIKLARI İÇİN...

Verilmiş sadakan varmış. Acilen kurban kes. Direkten dönmüşsün. O anne de oğlunu koynuna alsın yatsın. Çirkef yaratık.

Geçmiş olsun. Kucağında çocukla terk edilmek de vardı. Zararın neresinden dönsen kardır.

Hangi şehirdeydin daha önce?

Şuan bi imtihandasin cnm. Dua et. O adamda uzdugu kadar uzulecek emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…