- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi Mavi okyanus
Iyi ki ayni eve girip daha buyuk travmalar yaşatmadan bitirmis diye sevinelim bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay ağzınıza sağlıkMemleket şerefsiz kaynıyor resmen yaallahindan buksun adi herif ne diyeyim acin diner illaki buda onun yanina kalmaz inş
bir de kiziniza aciyordum demis, ne merhametli iyi biriymis!!terkettiğini,seni istemediğini,sevmediğini düğün günü söylediğine başka gün söyleseydi olmazmıydı? şaka mı yapmış bu adam sizinle.sizi öylece ortada bırakmış çekip gitmiş.öc almış sanki.bu ne yaa.
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük
iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Bu tur konulara arada rastliyorum ve sasiriyorum. Yahu ben anlamiyorum. Siz bu adamlari hic mi tanimiyorsunuz, istenip istenmediginizi, sevilip sevilmediginizi anlamiyorsunuz dugun gunune kadar? Adam illa sinyaller vermistir degil mi? Ask bocegi bir adam dugun gunu bombayi patlatmamistir yani. Ne buluyorsunuz boyle tuhaf tuhaf tiplerde bilmem. Laf tasimalar, aileye istemiyorum aciyorum filan demeler. Saka gibi vallahi. Ya yasiniz ergen denecek kadar kucuk, bazi seylerin ciddiyetini kavrayamiyorsunuz, ya da psikolojiniz ciddi derece bozuk. Ne istediginizi, ne yaptiginizi bilmiyorsunuz. Sizin de nikahli esinizin de. Allah akilli mantikli karar alabilecek yetiye ulastirsin diyorum ben. Bir daha hayatinizi birlestireceginiz kisi icin 100 kere dusunun, ailesini ve es adayinizi.